FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SilaMoc1946
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
E cuj bojkot hahah da nas nema trebalo bi nas izmisliti
Znalo se je, da ce ovako biti sa Husrefom. Ali neka je, da vec za sva vremena prestanu ovi Husrefovci plakati i iznositi gluposti, da samo on može voditi FKS itd.
Taman, nek odradi svoje i cao. Rekao sam ja, da ce on bit nas Amar Osim kao sto je kod kona bio u zadnjem mandatu. Syebace svu svoju reputaciju i postovanje. Ali neka sam je kriv, nije ga niko tjerao na ovo.
Sto se tiče ekipe i ostalog nije ovo nista neocekivano. Ekipa brez repa i glave nema sta traziti protiv ekipe koja ce se boriti za titulu. Htjeli mi to priznati ili ne oni su uz vec politicke rezime Borac i Zrinjski najozbiljniji za titulu.
Taman, nek odradi svoje i cao. Rekao sam ja, da ce on bit nas Amar Osim kao sto je kod kona bio u zadnjem mandatu. Syebace svu svoju reputaciju i postovanje. Ali neka sam je kriv, nije ga niko tjerao na ovo.
Sto se tiče ekipe i ostalog nije ovo nista neocekivano. Ekipa brez repa i glave nema sta traziti protiv ekipe koja ce se boriti za titulu. Htjeli mi to priznati ili ne oni su uz vec politicke rezime Borac i Zrinjski najozbiljniji za titulu.
Jbt zivot u najgoroj ligi Evrope i sa najplacenijom ekipom nasa realnost borba za opstanak….o yebem ti Mirvicu sve sto imas i sto si imao!!!!
JAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAAHAHHA KAKVA IZJAVA HUSREFA
**** JEDNO ZA MENE VISE NISI NI LEGENDA KLUBA
MRS IZ SVETINJE
**** JEDNO ZA MENE VISE NISI NI LEGENDA KLUBA
MRS IZ SVETINJE
Ja ovaj klub volim vise od sebe, i nastavit cu ga gledat i volit bez obzira na sve.
Husref je dokazao kakav je od prihvatanja toga da bude trener pa ovo sve nadalje.Komentarisat taktiku postavu nema smisla ulazimo u oktobar odigrano skoro 10 utakmica mi ni na jednoj poziciji nemamo sigurnog igraca.Zna se samo da ce pocet guli i kyeremeh gdje ce tacno igrat ne zna se, a ostalih 9 pozicija nit se zna ko nit gdje.Kao navijac uvijek se nadam pobjedi ali samo je neko ko ne prati fudbal mogao ocekivat nesto vise od poraza..
Husref je dokazao kakav je od prihvatanja toga da bude trener pa ovo sve nadalje.Komentarisat taktiku postavu nema smisla ulazimo u oktobar odigrano skoro 10 utakmica mi ni na jednoj poziciji nemamo sigurnog igraca.Zna se samo da ce pocet guli i kyeremeh gdje ce tacno igrat ne zna se, a ostalih 9 pozicija nit se zna ko nit gdje.Kao navijac uvijek se nadam pobjedi ali samo je neko ko ne prati fudbal mogao ocekivat nesto vise od poraza..
-
- Kontakt:
Poraz jeste itekako i Husrefov. Svakome ko ima imalo razuma je bilo jasno da smjena Zorana Zekića neće izaći na hajr i dobro. Nemojte samo da mi neko kaže da Zekić nije smijenjen nego da je podnio ostavku. ZORAN ZEKIĆ JE PODNIO OSTAVKU KOJA JE IZNUĐENA I KOJU JE MORAO PODNIJETI. Poslije Zekića teško ćemo imati takvog trenera. Jednostavno tjeranjem Zekića smo pomogli konkurentima i najviše smo obradovali vlastite dušmane.
Ali treba ići dalje, ovaj klub i dalje ima najveći potencijal i nikako se ne slažem sa katastrofičnim ocjenama koje ovdje čitamo. Hladne glave samo, nikakvo rasipanje emocija nam ne treba.
Ali treba ići dalje, ovaj klub i dalje ima najveći potencijal i nikako se ne slažem sa katastrofičnim ocjenama koje ovdje čitamo. Hladne glave samo, nikakvo rasipanje emocija nam ne treba.
Evo ga opet, komentar na sve šta je tu je
Greska Cimirota, je odlucila, Cimi je igrac sa iskustvom sa karijerom vani i ovakve stvari greske NEMOGU BIT KRIVICA TRENERA, i garantujem da bi CIMIROT IGRA kod svakog trenera u evropi ovu utakmicu. Musiji dat podrsku ima potencijal, losa intervencija kod prvog gola mogao je bolje internvenisat.
Drugi go je slabo ulazenje u sezonu losa forma Gulija, takodje greska Gulija nepotrebna, jer dribling i da je prosao onde nebi nista mogo, takodje greska keremeha silazenje da pomaze Ristovskom, bez potrebno ostavio igraca al kao sto reko ovaj go na dusu kompletnoj ekipi i slabo odradjenoj uigranosti.
Najbolja utakmica do sada koju smo odigrali, kondiciono nismo pali (bolje smo izgledali od zelje) takodje dobro smo sve kontrolisali NAJ ISKUSNI IGRAC NAPRAVIO nepotrebno i ne izforsirano,,
Imali smo dobre 3 sanse fulali, cinimi se da je bio penal nad Gulijashvilijem, nasa kantra kad krdzalic ide je takodje dokaz loseg sudjenja (2x igrac bez lopte udara naseg igraca 0 zuti kartona)
Dobro je igrao ono sto je igrao Renan,
Drugi go je slabo ulazenje u sezonu losa forma Gulija, takodje greska Gulija nepotrebna, jer dribling i da je prosao onde nebi nista mogo, takodje greska keremeha silazenje da pomaze Ristovskom, bez potrebno ostavio igraca al kao sto reko ovaj go na dusu kompletnoj ekipi i slabo odradjenoj uigranosti.
Najbolja utakmica do sada koju smo odigrali, kondiciono nismo pali (bolje smo izgledali od zelje) takodje dobro smo sve kontrolisali NAJ ISKUSNI IGRAC NAPRAVIO nepotrebno i ne izforsirano,,
Imali smo dobre 3 sanse fulali, cinimi se da je bio penal nad Gulijashvilijem, nasa kantra kad krdzalic ide je takodje dokaz loseg sudjenja (2x igrac bez lopte udara naseg igraca 0 zuti kartona)
Dobro je igrao ono sto je igrao Renan,
-
- Kontakt:
Borba za opstanak ganola i sve pet.
Husref i njegova izjava hahahah
Cimi mamu ti **** jel posteno!
Husref i njegova izjava hahahah

Cimi mamu ti **** jel posteno!

Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Ovdje ljudi jos uvijek rahmanovica i sl prizivaju.
10 godina skoro prođe, ni trun pametniji.
Treba duljevica vratiti fali nam krila prodornih, ihtijarevica i torlaka isto zaganjati.
Transfer politika jedna velika -0
10 godina skoro prođe, ni trun pametniji.
Treba duljevica vratiti fali nam krila prodornih, ihtijarevica i torlaka isto zaganjati.
Transfer politika jedna velika -0
Jel vise doslo vrijeme da se probudimo ili da idalje gledamo ovu patnju?
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 27 sep 2025, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Ti si svaki dodir sa realnim.svjetom izgubio izgleda.KarloIvandic je napisao/la: ↑27 sep 2025, 20:38Vrijeme je svi od hordi do istinskih navijača da krenu da se otjera ovaj američki debil
-
- Kontakt:
Sta je tu je i to je fudbal!
Idi gmazu yebo te onaj koji ti je dao priliku da nas sve maltretiras.
Idi i rasplaci se,brisi suze dolarimaa..
Sta nam uradise od kluba ovi dusmani,jel realno ovo ljudi??
Idi gmazu yebo te onaj koji ti je dao priliku da nas sve maltretiras.
Idi i rasplaci se,brisi suze dolarimaa..
Sta nam uradise od kluba ovi dusmani,jel realno ovo ljudi??
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Nikad se ovako nisam osjecao.Ne znamo akcije smisliti cijelih 90 minuta.Sve sto smo odigrali je bilo iz prekida ili iz neke odbice.Za sta vi uzimate pare,sta vi radite na treningu osim sto trckarate.Pare ce opet leci i to ogromne a navijaci nek se sekiraju i nek pisu komentare po fejsbuku.Iducu tekmu nece doci 1000 ljudi ako iko i dodje.
Sve vas otjerati i dati djeci da igraju.Manje ce se potrositi a momci ce vise ginuti jer gore od ovog ne moze.
Sve vas otjerati i dati djeci da igraju.Manje ce se potrositi a momci ce vise ginuti jer gore od ovog ne moze.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Ohrndani starohan se neće povuci dok nas ne odvede do dna.
Sramota na sta se doveo tim.
Sramota na sta se doveo tim.
-
- Kontakt:
Iskreno niko nije zamislio da ce ovako biti. Bar smo mislili par kola da se biti pozitivni šok i da cemo igrati. Ipak mislim da je problem dublje u klubu. Naravno Husref da je gospodin vec vecwras otkaz treba datiLavcina je napisao/la: ↑27 sep 2025, 20:39Znalo se je, da ce ovako biti sa Husrefom. Ali neka je, da vec za sva vremena prestanu ovi Husrefovci plakati i iznositi gluposti, da samo on može voditi FKS itd.
Ma jok ba, samo podrska na pravom smo putu, to rezultati,titule,transparentnost,organizacija…ma milinamosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 20:39E cuj bojkot hahah da nas nema trebalo bi nas izmisliti
Ljudi bolji i zasluzeno dobili, jadno je ovo od nas, igra bez igra, uzas i katastrofa
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, misstianopenaldo, NeSamSafetee, siroliver69 i 61 gost.