Brate, moras biti karakter pa imati svoj trenerski stav, filozofiju, znanje, da svojim potezima pokazes koliki si i covjek i pedagog i trener...Pitar6785 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 07:27Ja se slazem da Husref nije za FK SARAJEVO, i ja sam najbucni bio kad sam procito da su ga vratili.Vanja8 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 07:06Ono sto se iskreno nadam, a znam da se nece desiti je, da danas ili sutra Husref Musemic podnese ostavku...
Umjesto, kao trener, kao covjek, kao neko ko je ostavio traga u FKS, jos sinoc na pressu, kaze "...ne bih se zadrzavao, ne osjecam se dobro, ali sam dosao da vam saopstim da podnosim neopozivu ostavku", lik prica o Zekicu, prica o neshvatanju kako moze kapiten pruzati ovakve partije, kako je Cimirot igrao sa privatnim problemima...![]()
I onda mi dodje neko i napise, pa nije Hus kriv, kriv je Mirvic koji ga je doveo...Sve pet, ali je li Mirvic kriv sto je ovom moralna, ljudska , karakterna vertikala ne na nuli, nego na minus beskonacnost...
Idi covjece molimo te, evo i Sanchez i Keli i pitar ne bi nista imali protiv toga...
Ako treba , napisacemo svi jedan mail klubu i zamoliti ih da ti sve isplate do zadnjeg pfeninga, ali jednom u zivotu u Fk Sarajevo, ti podnesi ostavku, halal bilo i obestecenje za tvoju desnu ruku, vrlog pomocnika Cosica...
IDI MOLIM TE...![]()
Al Vanja mi imamo malo dublji problem a to je ;
GULI RISTOVSKI MORAJU NA KLUPU
Musija momku je ovo prva sezona ( ROCKOV IL ON) kvalitet isti bar sa MUSIJOM IMAS U 21
Da bi mi bolje igrali mi moramo poslat Gulija na hladjenje a ISMIR TO NEDA.. kako to rijesit, kako je zato kriv Husref jel ti mislis da sad dodje Jakirovic da bi mogo Gulija klupirat al ISMIR MIRVIC NJEGA ZELI DA ISTRPI DA MU NEBI VRIJEDNOST PALA, i tu je sva prica. NEKAZEM ja sad klupiranje Gulija da bi rijesili sve probleme i da bi mi poceli sve derat al kazem kako da mi onda mozemo ocjenjivat rad trenera ako je situacija takva..
Nemozemo imat viziju ako presjednik kluba ima 2 igraca koja moraju igrat bili nebili u formi, takodje KUBURENJE SA GOLMANOM DIZDAREVIC SEHINOVIC ROGIC ROCKOV MUSIJA BANIC 6 golmana nijedan kurcu nevalja, Banic i nije nesto branio al eto 5 golmana za 3 godine NEMOGUCE. Samo nemoj te da mi neko prica ovde kako su se dvoica prodali.
Eno dizdarevic zavrsio u velezu unisti ih a sehinovic je istjeran iz Rakova
Evo, imali smo takvu osobu na klupi i cim se desilo ovo sto ti pises covjek je jednostavno rekao, "da ostavka je neopoziva..."
Ovdje se Zekic pljuvao, pljuje, psuje mu se, ali pored dostojanstva, kvalitete, morala, pokazao je i koliki je gospodin...
Covjek je odbio na desetine intervjua, podcasta u kojem se trazi da objasni sta se desava unutar kluba...
On je svojom ostavkom i pokazao i dokazao ljudsku velicinu, a i da ne vrijedi za svaku osobu ono, kako je lova bit zivota...
Pa onda sta ocekujemo od ove ekipe, ako nam na klupi sjedi osoba kome ce Predsjednik odredjivati sastav ?
Da igraju, da razvaljuju , da se bore za titulu?
Zar ocekujes da ce igraci poginuti na terenu ako im je trener neko koje u toj sportskoj strukturi bitan kao dzoger lokalne cistacice...
I na kraju brate, koja je razlika izmedju Husa, tebe, mene , Samozdravlja ?
Mozemo buraz i ti i ja i Samozdravlje drzati neke treninge koje cemo skinuti sa interneta, pa dan pred tekmu otici do kancelarije nekog ko ce nam izdiktirati sastav, a mi cemo okolo hodati u trenerkama FKS sa inicijalima i primati masne pare...