FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
106
35%
Darko Milanič
35
12%
Miodrag Božović
7
2%
Fedja Dudić
51
17%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
31
10%
Samo stranac
74
24%

Ukupno glasova: 304

guadalupe
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la guadalupe » 28 sep 2025, 08:09

Jel moguce i dalje da ljudi podrzavaju Mirvica ? Unistio nam je klub i sto je bilo kriminalca u gradu, a evo sad i ovih Hrvatskih sve je uveo u klub. Pogledajte parolu anamo onih za Hz (TM to radi godinama da se razumijemo, samo sto je to nezamislivo bilo za horde )i to vam je Mirviceva ideja, tako da je uspio da nam unisti klub, unisti Horde, uglavnom sjebao nas je na max , a ovdje ga debili i dalje podrzavaju.

Do nekih boljih vremena ili dok gov.no ne crkne , jer nema niko snage da mu se suprostavi, a vi degeni se i dalje lozite na Ljaljice i ostale :bih:

HordasFks
Kontakt:

Post Postao/la HordasFks » 28 sep 2025, 08:17

Momci samo sabura,doci ce i bolji dani.Trebamo se i mi kao navijaci malo zapitati.Neka slave kurve male pa ovo im je utakmica zivota Allahami mi smo ovakvu atmosferu imali 2015 protiv Borusije.
Mi smo tu i **** vam mame!
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 28 sep 2025, 08:18

Ohladiti glave danas. Svi. Sutra Husref detaljan, objektivan izvještaj, analiza, o cemu se radi, s kim moze igrati, na koga racunati a na koga ne. Zabraniti mu priču "zatekao sam ove igrače" jer je znao kad dolazi i na kakve igrace pa je pristao. Klupirati, u B tim prebaciti, sve koga treba i odraditi ovo do kraja kako treba i posteno. By the way ni ovim Mamićima sto dolaze nesto ne vjerujem. Nema Husref to u sebi da suti u vodi ekipu a da mu mamici i kompanija sufliraju i dovode igrace. S Mirvicem biti jasan, sta hoces od Kluba: da bude razvojna ekipa, hoces titulu, evropu, sta? Horde, gdje su? Sinoc sam ocekivao neku akciju, nesto, neki vic da izvedu. Nista. Nema karti i mi ostali kući. Nije se to juce smjelo dogoditi. Ocekujem i reakciju prema igracima, hljaska, prijetnja, bilo sta, samo ne najlon PR parole u kampu.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 28 sep 2025, 08:22

Pitar6785 je napisao/la:
28 sep 2025, 07:27
Vanja8 je napisao/la:
28 sep 2025, 07:06
Ono sto se iskreno nadam, a znam da se nece desiti je, da danas ili sutra Husref Musemic podnese ostavku...

Umjesto, kao trener, kao covjek, kao neko ko je ostavio traga u FKS, jos sinoc na pressu, kaze "...ne bih se zadrzavao, ne osjecam se dobro, ali sam dosao da vam saopstim da podnosim neopozivu ostavku", lik prica o Zekicu, prica o neshvatanju kako moze kapiten pruzati ovakve partije, kako je Cimirot igrao sa privatnim problemima... :wtf:

I onda mi dodje neko i napise, pa nije Hus kriv, kriv je Mirvic koji ga je doveo...Sve pet, ali je li Mirvic kriv sto je ovom moralna, ljudska , karakterna vertikala ne na nuli, nego na minus beskonacnost...

Idi covjece molimo te, evo i Sanchez i Keli i pitar ne bi nista imali protiv toga...
Ako treba , napisacemo svi jedan mail klubu i zamoliti ih da ti sve isplate do zadnjeg pfeninga, ali jednom u zivotu u Fk Sarajevo, ti podnesi ostavku, halal bilo i obestecenje za tvoju desnu ruku, vrlog pomocnika Cosica...

IDI MOLIM TE... :pray:
Ja se slazem da Husref nije za FK SARAJEVO, i ja sam najbucni bio kad sam procito da su ga vratili.

Al Vanja mi imamo malo dublji problem a to je ;

GULI RISTOVSKI MORAJU NA KLUPU

Musija momku je ovo prva sezona ( ROCKOV IL ON) kvalitet isti bar sa MUSIJOM IMAS U 21

Da bi mi bolje igrali mi moramo poslat Gulija na hladjenje a ISMIR TO NEDA.. kako to rijesit, kako je zato kriv Husref jel ti mislis da sad dodje Jakirovic da bi mogo Gulija klupirat al ISMIR MIRVIC NJEGA ZELI DA ISTRPI DA MU NEBI VRIJEDNOST PALA, i tu je sva prica. NEKAZEM ja sad klupiranje Gulija da bi rijesili sve probleme i da bi mi poceli sve derat al kazem kako da mi onda mozemo ocjenjivat rad trenera ako je situacija takva..

Nemozemo imat viziju ako presjednik kluba ima 2 igraca koja moraju igrat bili nebili u formi, takodje KUBURENJE SA GOLMANOM DIZDAREVIC SEHINOVIC ROGIC ROCKOV MUSIJA BANIC 6 golmana nijedan kurcu nevalja, Banic i nije nesto branio al eto 5 golmana za 3 godine NEMOGUCE. Samo nemoj te da mi neko prica ovde kako su se dvoica prodali.

Eno dizdarevic zavrsio u velezu unisti ih a sehinovic je istjeran iz Rakova
Brate, moras biti karakter pa imati svoj trenerski stav, filozofiju, znanje, da svojim potezima pokazes koliki si i covjek i pedagog i trener...
Evo, imali smo takvu osobu na klupi i cim se desilo ovo sto ti pises covjek je jednostavno rekao, "da ostavka je neopoziva..."
Ovdje se Zekic pljuvao, pljuje, psuje mu se, ali pored dostojanstva, kvalitete, morala, pokazao je i koliki je gospodin...
Covjek je odbio na desetine intervjua, podcasta u kojem se trazi da objasni sta se desava unutar kluba...

On je svojom ostavkom i pokazao i dokazao ljudsku velicinu, a i da ne vrijedi za svaku osobu ono, kako je lova bit zivota...

Pa onda sta ocekujemo od ove ekipe, ako nam na klupi sjedi osoba kome ce Predsjednik odredjivati sastav ?
Da igraju, da razvaljuju , da se bore za titulu?
Zar ocekujes da ce igraci poginuti na terenu ako im je trener neko koje u toj sportskoj strukturi bitan kao dzoger lokalne cistacice...

I na kraju brate, koja je razlika izmedju Husa, tebe, mene , Samozdravlja ?
Mozemo buraz i ti i ja i Samozdravlje drzati neke treninge koje cemo skinuti sa interneta, pa dan pred tekmu otici do kancelarije nekog ko ce nam izdiktirati sastav, a mi cemo okolo hodati u trenerkama FKS sa inicijalima i primati masne pare...
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 28 sep 2025, 08:24, ukupno mijenjano 1 put.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 28 sep 2025, 08:23

Unistili su klub,najgori period u historiji kluba barem meni.
Od mene clansku nece dobiti za 2 mjeseca a clan sam 10 godina.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 28 sep 2025, 08:24, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Spahic98

Post Postao/la Spahic98 » 28 sep 2025, 08:23

Vanja8 je napisao/la:
Ono sto se iskreno nadam, a znam da se nece desiti je, da danas ili sutra Husref Musemic podnese ostavku...

Da podnese ostavku nakon 50 dana na klupi :crazy: , a Rozman i njemu slicni dobili po godinu dana da se dokazu

MukiBek
Kontakt:

Post Postao/la MukiBek » 28 sep 2025, 08:42

NajvecaRadosti je napisao/la:
28 sep 2025, 08:23
Bas ce se nasekirati Mirvic :tokralju:

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 28 sep 2025, 08:44

Ali koliko je Guli grouhnuo to nisu istine
Mjesto nakon one utakmice protiv Craiove da ga prodas za €2.5m sad si se doveo u situaciju da imas covjeka koji je potpuno demotivisan ali mora igrati jos ti je kapiten
Ako uzmemo za njega oko €1.5m u januaru mozemo biti i vise nego zadovoljni
Tek sad se vidi znacaj Bubanje ponajvise a i Pavicic bi nam dosta pomogao
O odbrani je suvisno pricati, imas dvojicu dobrih stopera obojica nazalost povrijedena
U zadnjih 15 godina smo imali jednog dobrog golmana, ona 2 suta sto je odbranio Muftic sinoc bi nasi golmani samo ispratili pogledom
Zadnja izmjena: Maroon1946, dana/u 28 sep 2025, 08:45, ukupno mijenjano 1 put.

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 28 sep 2025, 08:45

MukiBek je napisao/la:
28 sep 2025, 08:42
DaBogda nam on krepao od sikiracije, amin.

Arhitekt
Kontakt:

Post Postao/la Arhitekt » 28 sep 2025, 08:48

Bas čudno kako psovke I galami na igrače nisu donijeli bolje rezultate :crazy: neki bi rekli da treba i malo taktike, al ne vjerujem njima. Izdiktirati 10 imena, oni se sami predaju na terenu, treba jače zagalamiti u opisivati

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 28 sep 2025, 08:49

MukiBek je napisao/la:
Ti si navijac Zelje, hajde sa teme, da ne prodjes kao @Predatod

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 28 sep 2025, 08:50

Mi sno sinoc sami sebe pobjedili, i je li ono bio penal na guliu i crveni za muftica?
Zadnja izmjena: boki86, dana/u 28 sep 2025, 08:55, ukupno mijenjano 1 put.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 28 sep 2025, 08:51

Sto bi rekli ovi vjeciti pozitivci "Nemoj na Ismira MIrvica, ugasit cemo se ako ode", e onda neka trpimo ovo sve sto trpimo. Pod Ismirovim vodstvom ovaj klub je dotakao dno, a nije iskljuceno da bude kao u TLN na "dnu dna". Ocekivati od Husrefa da preuzme odgovornost i krivicu za bilo koji poraz je suludo kada si vec imao ga godinama na klupi i znas njegove stavove, te krivi akademci, te kriv ovaj ili onaj ali nikad nije do njega.
Njemu hvala na svim rezultatima u proslosti, igracka je i trenerska legenda naseg kluba to su cinjenice, ali nakon zadnjeg razlaza sa nama i onog plakanja i blamiranja i sebe i kluba po TV njemu vise nije bilo mjesto u klubu da se ja pitam.
Imamo tu ovo americko hrasnicko g.ovno koje ga je dovelo da bi mu mogli suflirati ko bi trebao igrati, vjerujem da je to i razlog neopozive ostavke ZZ. I taj ZZ je imao lutanja i losih partija ali je od svih ovih koji su nas vodili u mandatu Mirvica zlatan.
Sad opet promjena trenera i novi prelazni rok i dovodjenje xy novih "mega pojacanja", Ismir like this.

KosevoZove
Kontakt:

Post Postao/la KosevoZove » 28 sep 2025, 08:51

@ Vanja banuj te likove koji nisu nasi, ne znam sta rade na ovoj temi?
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 28 sep 2025, 08:54

KosevoZove je napisao/la:
28 sep 2025, 08:51
@ Vanja banuj te likove koji nisu nasi, ne znam sta rade na ovoj temi?
Uvjek se upozore i da im se sansa, mi nismo kao na njihovoj temi da se edituju postovi ako neko upadne i da se pisu gadosti kao sto se tamo radi...

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 28 sep 2025, 09:04

Spahic98 je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:

Da podnese ostavku nakon 50 dana na klupi :crazy: , a Rozman i njemu slicni dobili po godinu dana da se dokazu
Husref je za mjesec i po mandata upisao 4/4 poraza u gostima, na jedvite jade pobjede protiv Rudara i Posusja kuci i eto pobjedu protiv Veleza. Primjera radi, Rozman kojeg spominjes je nakon mjesec i po mandata savladao Zrinjski koji je jaci nego ovaj danasnji, poslije toga je nabio nogom zeljeznicar 3-0 u derbiju, a poslije toga je primio gol iz dvometarskog ofsajda u BL cime je ispustio 3 boda. Vidili smo naseg Husru u duelima sa tim protivnicima.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.

skank
Kontakt:

Post Postao/la skank » 28 sep 2025, 09:06

TrofejiSuTu je napisao/la:
28 sep 2025, 01:23
To se zove respekt,ovako svrsavati na pobjedu govori o tome koliko smo veliki u njihovim ocima.

Neka ih,nek se zabave,ali garantujem da ce ispuhati ko dusica,nisu ni blizu taj kapacitet da ostanu gore,a nece im ni dati.

Trece mjesto mogu uzeti jer nas nema ni blizu,Velez necu ni da spominjem,a ubice su gore na poguranac,nema ni od njih nista.

Sta se ovo spominje Krznar?

Nemojte zajebavat za ovo, gradski derbi je, slavili smo i mi i slavili bi isto da smo mi njih pobijedili.

Njima je ovo utakmica zivota, a nama kao nije? Sta su to onda nama utakmice zivota? Jel to igramo grupe LP pa su nam to utakmice zivota? Ili prva pretkola ko sto i oni igraju? Ili mozda utakmice protiv Zrinjskog i Borca gdje smo nekonkurentni godinama?

Vrtite konstantno pricu kako smo iznad njih, a na kraju zavrsimo u 2-3 boda i domet nam je prvo pretkolo ko i njima. De malo realnosti.

HordasFks
Kontakt:

Post Postao/la HordasFks » 28 sep 2025, 09:08

skank je napisao/la:
28 sep 2025, 09:06
TrofejiSuTu je napisao/la:
28 sep 2025, 01:23
To se zove respekt,ovako svrsavati na pobjedu govori o tome koliko smo veliki u njihovim ocima.

Neka ih,nek se zabave,ali garantujem da ce ispuhati ko dusica,nisu ni blizu taj kapacitet da ostanu gore,a nece im ni dati.

Trece mjesto mogu uzeti jer nas nema ni blizu,Velez necu ni da spominjem,a ubice su gore na poguranac,nema ni od njih nista.

Sta se ovo spominje Krznar?

Nemojte zajebavat za ovo, gradski derbi je, slavili smo i mi i slavili bi isto da smo mi njih pobijedili.

Njima je ovo utakmica zivota, a nama kao nije? Sta su to onda nama utakmice zivota? Jel to igramo grupe LP pa su nam to utakmice zivota? Ili prva pretkola ko sto i oni igraju? Ili mozda utakmice protiv Zrinjskog i Borca gdje smo nekonkurentni godinama?

Vrtite konstantno pricu kako smo iznad njih, a na kraju zavrsimo u 2-3 boda i domet nam je prvo pretkolo ko i njima. De malo realnosti.
Druze vrati nase bitne tekme u zadnjih 10 god pa cak i 12 godina pa njihove pa onda uporedi
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 28 sep 2025, 09:27

Šopić slobodan. Nemaš šta čekati.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 28 sep 2025, 09:28

MukiBek je napisao/la:
Yebo te on
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ferrante071 i 57 gostiju.