FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
106
35%
Darko Milanič
35
12%
Miodrag Božović
7
2%
Fedja Dudić
51
17%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
31
10%
Samo stranac
74
24%

Ukupno glasova: 304

Rule_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Rule_hz » 28 sep 2025, 10:43

Bogalji ostaju bogalji **** im sve
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

James1987
Kontakt:

Post Postao/la James1987 » 28 sep 2025, 10:49

Nemam ocekivanja da ce on sam dati otkaz ovi sto "najvise vole" Sarajevo nas najvise vole zavaliti.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

Djulboni
Kontakt:

Post Postao/la Djulboni » 28 sep 2025, 10:51

Realno, previše mi sebe precjenjujemo, a druge podcjenjujemo. Evo opet čitam, neki bi da nam cilj bude osvajanje 2 trofeja. Mislim, ljudi mi nemamo kvalitet u smislu da imaš tim, bolje imati kombinaciju 11 prosječnih igrača koji su ustrojeni da budu tim, nego par zvijezda, a ostalo škart.

Generalno volim Juve i talijanski fudbal i moje je mišljenje da sve kreće od golmana i odbrane, a što mi nemamo već par godina. Prosto je nevjerovatno i za anale izbor golmana koji se dovode i evo sad si priključio mladog golmana na tako osjetljivu poziciju u timu. Jednostavno, mi mozga nemamo. Paskalev, Turda, Jović su većinom igrač manje na terenu i sva ta nesigurnost nazad ima uticaj na performans veznog reda i napada.

Još jedna od stvari koja nas karakteriše je katastrofalna igra bez lopte, nema kretanja, otvaranja, želje da se priđe saigraču i pomogne. Druga stvar, vezni red je od napada miljama daleko, kao i od odbrane, a to je do trenera i postavke. Treća stvar i ono što me najviše nervira je prokleto izmišljanje pozicija. Al je neko krilo krilo je, al je neko napadač onda je napadač, ako je neko bek on je bek ne **** ga izmišljanjem pozicija.

Nemamo kvalitet jednostavno, ne mogu ovi porazi biti slučajni.
Nemamo trenera, golmani kikseri, odbrana katastrofalna, vezni red i sa Ademom mrtav, teški dizel bez turba, napad odsječen. O kakvim evropama i titulama mi sanjamo. Sve je kriv Ismir dozvoljavajući česte promjene vizija i strategija.

egzodus1946
Kontakt:

Post Postao/la egzodus1946 » 28 sep 2025, 10:51

James1987 je napisao/la:
28 sep 2025, 10:49
Nemam ocekivanja da ce on sam dati otkaz ovi sto "najvise vole" Sarajevo nas najvise vole zavaliti.
Husref je navijac Crvene Zvezde

insimadop
Kontakt:

Post Postao/la insimadop » 28 sep 2025, 10:52

RaymondRed je napisao/la:
28 sep 2025, 10:43
visokohz je napisao/la:
28 sep 2025, 10:16
Daj ostavku Husrefe budi gospodin....
Ne moze sirovina nikad biti gospodin
Niti bivol može biti gospodin.
Nikad Posref Usro neće sam dati otkaz, ipak vise voli pare pardon Sarajevo od svog zivota

1. Dobit će otkaz
2. Plakat će na Hayatu ili kod Emele

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 28 sep 2025, 10:53

Je li neko fkt misli da ce Mamici kao nesta rijesiti,ustrojiti,popraviti itd.? Pa oni se vrte oko Ismira i kluba vec dvije godine samo su sad sa ovom pricom izasli u javnost da smire navijace i da im prodaju pricu kao i sa onim ‘princom’.
Njima je ovo dobra prilika da se malo love digne sa strane, kakvo postrojavanje i ustrojavanje sportskog sektora kakvi bakraci ba!

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 28 sep 2025, 10:57

Je li Husref otisao u Zvezdu jutros i zasto nije
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 28 sep 2025, 10:58

zagorski je napisao/la:
28 sep 2025, 10:53
Je li neko fkt misli da ce Mamici kao nesta rijesiti,ustrojiti,popraviti itd.? Pa oni se vrte oko Ismira i kluba vec dvije godine samo su sad sa ovom pricom izasli u javnost da smire navijace i da im prodaju pricu kao i sa onim ‘princom’.
Njima je ovo dobra prilika da se malo love digne sa strane, kakvo postrojavanje i ustrojavanje sportskog sektora kakvi bakraci ba!
Daj nam ti onda reci koji je tvoj prijedlog? Znamo i Mamic je kloc,zato nam napisite sta jennajbolje za nas.

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 28 sep 2025, 11:01

Spahic98 je napisao/la:
28 sep 2025, 08:23
Vanja8 je napisao/la:
28 sep 2025, 07:06
Ono sto se iskreno nadam, a znam da se nece desiti je, da danas ili sutra Husref Musemic podnese ostavku...

Da podnese ostavku nakon 50 dana na klupi :crazy: , a Rozman i njemu slicni dobili po godinu dana da se dokazu
Kakav lik jbt sigurno ti Husref babo pa zato ovakve gluposti izjavljujes.
U 6 utakmica lik ima 4 poraza. O cemu mi da pricamo dalje?

SAMO BORDO
Kontakt:

Post Postao/la SAMO BORDO » 28 sep 2025, 11:03

Ja sam onog trenutka prestao da bilo sta komentarisem, jer sa vracanjem unazad 20 godina mi je sve bilo receno.
Hallooo 20 godina unazad, pa jesu li hadalji svijesni koliko je se fudbal za 20 godina promijenio??
Na stranu nekoliko losih rezultata je imao, morao je se primjetiti rukopis ZZ.
I prva tekma Craiove je pokazala kakav fudbal on zeli da uspostavi.
Nema se vremena niti sabura nizasta, daj sve odmah.
I jos gosp.ZZ nije zelio da bude dio njegovog ne profesionalnog pristupa.
Sada sta god da se desi i ko god da dodje, opet sve ispocetka🤮😡
Ovdje je poenta sto vise novca obrnuti na bilo koji nacin, i izgelda d aje to bila poenta od samog pocetka.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 28 sep 2025, 11:10

mosarajvosa83 je napisao/la:
28 sep 2025, 10:58
zagorski je napisao/la:
Daj nam ti onda reci koji je tvoj prijedlog? Znamo i Mamic je kloc,zato nam napisite sta jennajbolje za nas.
Sta mi mozemo predloziti,sta se mi pitamo!?
Mozemo podrzavati ovo,a mozemo bojkotovati ili dolaziti na stadion pa skandirati,ali bas ce to njih pogoditi. Ovo je prodat klub,privatluk, mi smo tu samo posmatraci sa emocijama.

HZSydney
Kontakt:

Post Postao/la HZSydney » 28 sep 2025, 11:17

Udjoh na forum nakon jedno 2/3 sedmice, sve Sam saburao I nadao se da ce derbi nesto promijeniti ili ne dade se usranom do potoka 😔
Realno nisam bio protiv Husrefa I mislio Sam da je za ovih 5-6 godina od zadnjeg mandata Malo progledao Ali kad trener stavi na beka Kyeremeha koji je ofamzivno toliko potentan I koji je svojom brzinom I snagom rijesio prosli derbi tu nema napretka.
Imamo neke kvazi napadace koji vec godinama ne mogu meda.
Vadjenje poslije konferencije na Cimirtovu privatnu situaciju a nije rekao hvala Gojku sto je igrao pored ocigledno velikih privatnih problema.
Guli je postao veliki teret ekipi I evidentno JE sad da ga je trebalo prodat na kraju sezone. On je dobar momak I igrac Ali vrijeme je bilo da ode.
Nadam se da ce Husref dati ostavku I Tako pruziti mogucnost nekom drugom da pokusa spasiti sezone mada kako je rhm Vahidin preselio mislim da vise nema ko da je autoritet da mu to savjetuje.
Mozda ce povratak Gojkovica donijeti stabilnost u odbrani Ali obzirom da smo zagazili u g. Na ja bih ostavio Musiju kao br 1 pa bar da iz svega izvucemo U21 igraca
Pozdrav svim mojim pitarima I proci ce I ovo. Bilo je I tezih situacija pa smo isplivali.
.. jer Stari je volio Sarajevo...

KarloIvandic
Kontakt:

Post Postao/la KarloIvandic » 28 sep 2025, 11:21

visokohz je napisao/la:
28 sep 2025, 10:16
Daj ostavku Husrefe budi gospodin....
Ma nece dati, kad nije do sada. Zrinjski ce nas ubiti

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 28 sep 2025, 11:22

zagorski je napisao/la:
28 sep 2025, 11:10
mosarajvosa83 je napisao/la:
28 sep 2025, 10:58
zagorski je napisao/la:
Sta mi mozemo predloziti,sta se mi pitamo!?
Mozemo podrzavati ovo,a mozemo bojkotovati ili dolaziti na stadion pa skandirati,ali bas ce to njih pogoditi. Ovo je prodat klub,privatluk, mi smo tu samo posmatraci sa emocijama.
Bas to , ovdje jedni druge optuzuju za neke situacije a sto kazes mi smo samo navijaci/posmatraci s emocijama . Nit su navijaci otjerali Zekica nit su doveli Husrefa u posljednje 4 godine jedini koji nije imao podrsku to je Varesanovic . Ni na jednoj utakmici na kosevu nisam cuo da se pjeva horski zekicu odlazi , covjeku je puko film zbog klubske transfer politike i sto ga nisu zastitili od sudija i zato je otisao.

HordasFks
Kontakt:

Post Postao/la HordasFks » 28 sep 2025, 11:29

Jeste li primjetili ove novinare i portale kako objavljuju kada oni dobiju derbi a kako kada mi?hahahahahaha
Velik si mangupe koliko god da si u losoj situaciji
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 28 sep 2025, 11:31

HordasFks je napisao/la:
28 sep 2025, 11:29
Jeste li primjetili ove novinare i portale kako objavljuju kada oni dobiju derbi a kako kada mi?hahahahahaha
Velik si mangupe koliko god da si u losoj situaciji
Ovaj portal je najveće štrumfovsko smeće i klub treba zabraniti g.ovnima bilo kakav pristup i saradnju,majku im mrtvu yebem

071
Kontakt:

Post Postao/la 071 » 28 sep 2025, 11:36

SilaMoc1946 je napisao/la:
28 sep 2025, 10:06
Još nije ostavku dao?
Kad je on dao ostavku? Ceka da ga otjeraju i da uzme kes, bas kao sto je pobjegao i u Zvezdu, Djerzelez i sl.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 28 sep 2025, 11:42

Gdje li je ono vanago Sanchez i onaj nakav Spahic i ovi ostali što prizivase Husrefagu da nam se vrati, jer samo on zna sta je Sarajevo i kako se osvaja liga.
Nema sta podnijeti Husref on nije ni potpisao ugovor.

Željko Sopic ili neko njegovog kalibra i nek lagano do zime vidi sta nam fali i sprema ekipu za sljedeću sezonu, nažalost ova je već propala i vjerojatno i bez Europe.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 28 sep 2025, 11:45

Americki međed i klubske quravele sada mirno spavaju dok se mi ovako nerviramo

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 28 sep 2025, 11:54

nokee je napisao/la:
28 sep 2025, 11:42
Gdje li je ono vanago Sanchez i onaj nakav Spahic i ovi ostali što prizivase Husrefagu da nam se vrati, jer samo on zna sta je Sarajevo i kako se osvaja liga.
Nema sta podnijeti Husref on nije ni potpisao ugovor.

Željko Sopic ili neko njegovog kalibra i nek lagano do zime vidi sta nam fali i sprema ekipu za sljedeću sezonu, nažalost ova je već propala i vjerojatno i bez Europe.
Propala sezona, treba je vec arhivirati. Samo da izvuku pouku, i da vec na zimskoj pauzi krenu udarati temelje za sljedecu sezonu. Vjerujem da je i takav plan i mamica, i da je husref bivsi sa zadnjim kolom polusezone

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83, Rade Paprica 9, roccosiffredi i 26 gostiju.