FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
102
35%
Darko Milanič
35
12%
Miodrag Božović
7
2%
Fedja Dudić
49
17%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
27
9%
Samo stranac
72
25%

Ukupno glasova: 292

Arhitekt
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Arhitekt » 28 sep 2025, 09:30

HordasFks je napisao/la:
28 sep 2025, 08:17
Momci samo sabura,doci ce i bolji dani.Trebamo se i mi kao navijaci malo zapitati.Neka slave kurve male pa ovo im je utakmica zivota Allahami mi smo ovakvu atmosferu imali 2015 protiv Borusije.
Mi smo tu i **** vam mame!
Njima ovo a nama protiv Veleza. Jedino njih mozemo dobiti, ali kod kuce :bih:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 28 sep 2025, 09:32

Kakav 2 mjeseca uzasa ,9 kola ,5 poraza, 3 pobjede,ispadanje iz europe na prvoj stepenici . Samo se mjenjaju direktori ,treneri, igraci , a ne mozemo dalje od 3 mjesta pet sezona .

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 28 sep 2025, 09:42

bordobijeli je napisao/la:
28 sep 2025, 09:32
Kakav 2 mjeseca uzasa ,9 kola ,5 poraza, 3 pobjede,ispadanje iz europe na prvoj stepenici . Samo se mjenjaju direktori ,treneri, igraci , a ne mozemo dalje od 3 mjesta pet sezona .
Pa znaci da je logicno da je samo do krembila Ismira i njegovih muljanja i talova.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 28 sep 2025, 09:44

guadalupe je napisao/la:
28 sep 2025, 09:42
bordobijeli je napisao/la:
28 sep 2025, 09:32
Pa znaci da je logicno da je samo do krembila Ismira i njegovih muljanja i talova.
Pa definitivno njima sportski rezultat nista ne znaci .

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 28 sep 2025, 09:50

Ono sto mi imamo u ovom rosteru je hrpa precjenjenih igraca i hrpa skarta poput butica,bralica,turde,jovica.Sto puta ponovljeno odbranu nemamo,golmana nemamo vec godinama unazad.I svake godine ista prica pojacanja ti iz gorice,nake vukojebine u rumuniji ,bugarskoj itd.Nek oni samo prodaju igrace a dovode kao zamjene igrace iz nekih od najgorih klubova iz liga regiona i evo rezultata.Djordjevic,Krdzalic takve sline od igraca mrtvi prosjek.Kyeremeh bezveze trci godinama.
Kad sve sve sabere mi imamo jedno 5 kvalitetnih igraca za nas klub.Ostalo sve skart al to je transfer politika godinama nakupljaju skart i onda lafo na to dodaju 1 ili 2 neka imena veca i misle to je to.Evo sad i jatta ode nije posteno odigro polusezonu.Da ne pricamo o prodaji bubanje pred pocetak europe.Pa pavicic,pa lulic nisu ostali.Renato kad se povrijedio trebalo se reagovati.Znaci ljudi u klubu su potpune neznalice koliko samo gresaka.Da ne pricamo o povratku husrefa ma katastrofa ziva.

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 28 sep 2025, 09:53

- Treba biti kažnjen svako ko nas je doveo u poziciju da Zoran Zekić napusti klub i da se ne okrene (neće)
- Greška je što se i pomislilo da Husref može nešto sa ekipom napraviti jer on u današnjem fudbalu sa svojim mogućnostima nema šta tražiti
- Rezultati i prikazano na terenu zaslužuju smjenu bez da se čeka bilo kakav decembar i pauza
- Husref forsira pojedine igrače koji nisu nivo kluba, koji nisu u formi i koji se nisu oporavili od povreda
- Jučer je svako dijete koje je pogledalo fudbal tri sata znalo da Kyeremeh ne može biti RWB ili LWB zbog defanzivnih zadataka.
- Uprava sjesti kao i igrači sa stručnim štabom, definisati ciljeve jasno, top 3 na kraju sezone i dva trofeja.
- Mamića i novog sportskog direktora čeka ozbiljan posao jer se valja riješit igrača koje su stručnjaci Leterme i očigledno Mirvić doveli
- Mirvić je izgubio podršku navijača i možemo ga nabit samo na onu stvar

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 28 sep 2025, 09:54

“Samo on moze nas vodit joj kad zagalami na igrace, pa kad im se drekne, jedini titule donio”,

“Daj povratnika sto vise jer ovo samo amkec moze igrat jedini damu ovo svi antiograci ba kazem ti ja”,

“Daj ti svoje pare pa upravljaj klubom do tada suti ko si ba ti, a sta da nam ode sta onda suti neka **** te miluje”,

“Daj da napisem prvi izvor mahala ko dolazi, ko igra, kome plata a ko zvace zvaku na treningu, da svi znaju da sam ja to prvi otkrio ma samo da mogu reci da sam prvi i jesam rek’o i eh kad sam ja to rek’o pa to me razgali u dusu osjecam licnu satisfakciju ba”

“Zekic veze nema sa futbalom znam ja ba”,

“Idi moli Zekica ba da se vrati ljubi mu noge sad ja kazem da Zeka zna futbal ba”

“Crnjo ovaj se ne zna sastavit sa loptom, sta ba jesma vidio? Cuo sta vidio kazu tako“

“kakva borba i bojkot onaj sto daje pare daje nam dzaba kartu ajmo svi na tekmu sta ces slusati ove hz narkomane, cuj hz…narkomani baklje pale eee”

Sve ste ovo vi dusmani krivi sto nam je situacija ovakva. Prvo vi, dusmani, koji ste se lazno uvjereni da ste navijaci ovog kluba, vi, ste rak rana ove drzave.
....sve drugo će proći!

SilaMoc1946

Post Postao/la SilaMoc1946 » 28 sep 2025, 10:06

Još nije ostavku dao?
Sarajevo ljubavi moja 1946

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 28 sep 2025, 10:07

Kyle88 je napisao/la:
27 sep 2025, 23:58
luckystrike je napisao/la:
27 sep 2025, 22:35
Kyle88 je napisao/la:
27 sep 2025, 22:32
Tebri start nad Beganovicem moze se okarakterisat kao žuti karton, penal nije bio jer je Muftić prvo dirao loptu i izbio istu.
Druže opasna igra otvorenim džonom iznad koljena ne može biti žuti karton.

Zumirao sam i usporio situaciju kod penala toliko da možeš i s velikom dioptrijom vidjeti da je Guliashvili prije došao do lopte.

Mi smo večeras pokradeni! I to treba istaći i kad imamo dobru igru i kad smo tanki, i kad izgubimo i kad pobijedimo, inače nema smisla.
U skoku okrece ledja suparniku i nema namjeru ga udarit nego stiti sebe ako je ovo crveni onda je i ono Jattino u Listici.
Penal Guli dolazi do lopte i gura je sebi no Muftic taj for izbija pa kači Gulija nema penala. Vidi gdje je lopta otisla.
Citirat ću te još jednom samo da raja vidi koliko ne znaš :)

Na stranu fudbalsko neznanje, to se toleriše, evidentan je nedostatak razumjevanja situacije u kojoj se FK Sarajevo nalazi u smislu sudijskog djelovanja, godinama unazad.

Nama se u VAR-u gledaju postignuti golovi po 2 minute! Za ovakve stvari nama bi se bez razmišljanja dodjelio crveni karton, da je kojim slučajem Jatta bio u pitanju ne bi se ni VAR morao gledati. I golman bi pored dosuđenog penala vjerovatno bio isključen.
šta šta je, je*em ti

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 28 sep 2025, 10:08

Kod nas golmani godinama služe samo da ispucavaju lopte, ne pamtim kad je naš neki golman bio najbolji pojedinac utakmice

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 28 sep 2025, 10:11

I pored svega opet je fulio zicer,kontam evo ga,konacno,skida paucinu,a lopta jedva dodje do golmana.

Strasno je koliko smo neefikasni,koliko mentalno syebani.

Vjerujem da bi sinoc dobili ili bar remi da je bio bilo ko normalan ko zna pripremiti i voditi tekmu,pa cak i s ovakvim mentalnim ranjenicima kakvi smo sad.

Vecina nas bi znala predviditi da ce igrati na tranziciju,da ce krenuti ofanzivnije nakon 60 minuta,jer su igrali na tu kartu da padamo fizicki nakon sat vremena.

Da smo imali iole normalnog lika na klupi rijesili bi ih u onih prvih pola sata gdje smo kontrolisali sve.

Nista nas nisu ni ovako nadigrali,uzeli su nas ko zadnje levate na foru.

Problem je sto smo mi nikakvi,a ne oni nesto prejaki.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

_weella_

Post Postao/la _weella_ » 28 sep 2025, 10:15

Ustani Zorane, udari reset na sve strukture.
Najžalosnije je da će se najviše ponovo udarati po sportskom segmentu, jer oni koje bi trebalo resetovati su i doveli Zorana da spasava njihove guzice.
Ali nešto vjerujem da se barem Zoranu sutra neće mješati u odabir sportskog segmenta, transfera itd

I dalje se od ovog nešto može složiti ali ja vrijeme treba reagovati.
Hvala ti Husrefe, volim te alo prošlo je tvoje vrijeme. Na miru se rastat, pružit ruka dok su Šopić i Bjelica slobodni vidjeti bil se prihvatili ove letargije i kurcobolje.
Na hajr!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 28 sep 2025, 10:16

Daj ostavku Husrefe budi gospodin....

moram
Kontakt:

Post Postao/la moram » 28 sep 2025, 10:22

_weella_ je napisao/la:
28 sep 2025, 10:15
Najžalosnije je da će se najviše ponovo udarati po sportskom segmentu, jer oni koje bi trebalo resetovati su i doveli Zorana da spasava njihove guzice.
Ali nešto vjerujem da se barem Zoranu sutra neće mješati u odabir sportskog segmenta, transfera itd

Hvala ti Husrefe, volim te alo prošlo je tvoje vrijeme. Na miru se rastat, pružit ruka dok su Šopić i Bjelica slobodni vidjeti bil se prihvatili ove letargije i kurcobolje.
Na hajr!
Ja se upravo nadam da ce nas Zoran izvaditi polahko iz dubioze, a sa druge strane ne mogu da se otmem razmisljanju da kad se navije Ameru da ce se poceti mijesati i onda sve u krug.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 28 sep 2025, 10:30

Hoce li opet ici po hayatu plakati kako voli sarajevo

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 28 sep 2025, 10:35

moram je napisao/la:
28 sep 2025, 10:22
_weella_ je napisao/la:
28 sep 2025, 10:15

Na hajr!
Ja se upravo nadam da ce nas Zoran izvaditi polahko iz dubioze, a sa druge strane ne mogu da se otmem razmisljanju da kad se navije Ameru da ce se poceti mijesati i onda sve u krug.
Je li vi stvarno mislite da bi onaj naš egomanijak doveo nekoga ko će mu sutra reći odyebaus i kome se neće miješati u posao? Ljudi, vama svaka čast na optimizmu, ali ja zaista ne vidim da će ikakvog poboljšanja biti sa Mamićevim dolaskom

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 28 sep 2025, 10:36

Riba smrdi od pete
ISTINA ZA VEDRANA!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 28 sep 2025, 10:36

boki86 je napisao/la:
28 sep 2025, 10:30
Hoce li opet ici po hayatu plakati kako voli sarajevo
Samo sto smo tad bili Real za trenutnu sitaciju .

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 28 sep 2025, 10:38

Lecler je napisao/la:
28 sep 2025, 10:36
Riba smrdi od pete
:rol:

RaymondRed
Kontakt:

Post Postao/la RaymondRed » 28 sep 2025, 10:43