Ovo je za suspenziju vise utakmica, kakav krvnički start. Bez namjere na loptu samo da povrijedi igrača.
Plus čist go nam je ponisten, četvrti u dva kola.
Nego sta kaze Ristovski, kako pliva u amaterskoj ligi?
Ovo je za suspenziju vise utakmica, kakav krvnički start. Bez namjere na loptu samo da povrijedi igrača.
Hahaha genijalno, derby je ondje gdje vam bolje ide jel?
Jednostavno pod Bijelim Brijegom se velica UZP i slave ratni zločinci, ne može primitivnije od toga za svakog ko ima glas razuma, to na Bilinom se nikad nije moglo vidjeti ni čuti,.velika je kulturološka razlika između navijača dva kluba. Na stranu to što su vam moralne vrijednosti takve da ste spremni bit i Kabirijeva gej družba ako će vam to donijeti neku korist.Rigoletto je napisao/la: ↑28 sep 2025, 09:28Jednostavno ne postoje mjesta koja su nalik Bilinom, Tušnju i Vjetroparku M17. Nigdje se ne mogu čuti takve psovke i vidjeti takvo ponašanje hominida.
PijaĆari imaju tu sreću da ih polako pripitomljavamo, a vi ste pametno pobjegli u federalnu ligu.
Stići će vas naša ruka...![]()
Može se dati u toj situaciji, isto kao kada nakon VARa svira penal i pokaže žk.Orvel je napisao/la: ↑28 sep 2025, 00:49Zna li neko kakvo je VAR pravilo za ove stvari kod ponistenog gola, Alic dobija zuti nakon VARa, zar VAR nije samo odluka oko crvenog?
Ok ponisten gol zbog faula ali zar se moze dati zuti karton na osnovu VAR snimka?
Vini je dobio zuti karton zbog skidanja dresa nakon postignutog gola koji je ponisten. Zar automatski ne bi trebalo ponistiti taj zuti karton?
Znas koliko nam puca dzoka ko ce tebi biti odvratan.ik0ik0 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 10:55Doslovno mi je Željo bio jedan od dražih klubova u ligi, al kad im vidim ove navijače po forumu ima da mi postanu odvratniji i od FKS.![]()
Svatko neutralan vidi da su imali domaćinsko suđenje samo oni kmeče da su opet bili oštećeni. Kaže 4. čist gol poništen u 2 kola.
Da jadnog Želju sudci ne kradu ovako, već bi bili 10 bodova ispred konkurencije.![]()
Znam da nije, ali zato ti pucka džoka da kmečiš ko mala curica na suce svako kolo.MukiBek je napisao/la: ↑28 sep 2025, 11:00Znas koliko nam puca dzoka ko ce tebi biti odvratan.ik0ik0 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 10:55Doslovno mi je Željo bio jedan od dražih klubova u ligi, al kad im vidim ove navijače po forumu ima da mi postanu odvratniji i od FKS.![]()
Svatko neutralan vidi da su imali domaćinsko suđenje samo oni kmeče da su opet bili oštećeni. Kaže 4. čist gol poništen u 2 kola.
Da jadnog Želju sudci ne kradu ovako, već bi bili 10 bodova ispred konkurencije.![]()
![]()
Da sumiramo, postavljas situaciju nekog gurkanja i kmecis kako nije dobio zuti. Onaj drugi kmeci kako su osteceni cistim crvenim i penalom (svaki normalni navijac FKS ce ti reci da to nije istina).ik0ik0 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 10:55Doslovno mi je Željo bio jedan od dražih klubova u ligi, al kad im vidim ove navijače po forumu ima da mi postanu odvratniji i od FKS.![]()
Meni je samo zao sto Adem nije igro, sa njim bi pukla petardaik0ik0 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 11:03Znam da nije, ali zato ti pucka džoka da kmečiš ko mala curica na suce svako kolo.MukiBek je napisao/la: ↑28 sep 2025, 11:00Znas koliko nam puca dzoka ko ce tebi biti odvratan.ik0ik0 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 10:55Doslovno mi je Željo bio jedan od dražih klubova u ligi, al kad im vidim ove navijače po forumu ima da mi postanu odvratniji i od FKS.![]()
![]()
![]()
De nađi jednog navijača Sarajeva koji će reći da ono nije penal, štoviše, svi, osim navijača Želje će reći da je ono penal, jer se radi o čistom penalu.KONTRASVIH je napisao/la: ↑28 sep 2025, 11:04Da sumiramo, postavljas situaciju nekog gurkanja i kmecis kako nije dobio zuti. Onaj drugi kmeci kako su osteceni cistim crvenim i penalom (svaki normalni navijac FKS ce ti reci da to nije istina).ik0ik0 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 10:55Doslovno mi je Željo bio jedan od dražih klubova u ligi, al kad im vidim ove navijače po forumu ima da mi postanu odvratniji i od FKS.![]()
S druge strane puno gora situacija gruzijca sa laktom za koji je dobio zuti karton i ti mislis da neko kmeci? Ja mislim da si samo plitak, al eto pronadji nam jos situacija guranja na DERBIJU i moralisi ovdje![]()
Realno ako je prije 2 sezone dobio Amer Hiroš crveni karton na derbiju kad je laktom udario igrača sarajeva koji je bio iza njega dok je povlačio Hiroša za dres i nije mu dao da ide naprijed onda je i ovo crveni karton . Pogotovu sto je tad sviran faul u zeljinu korist a Hirošu karton
Trenutno korisnika/ca: fks74, Hrammm1921, Kajkutenjoyer, Samba71 i 51 gost.