Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Kyle88
-
Kontakt:
luckystrike je napisao/la: ↑28 sep 2025, 10:07
Kyle88 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 23:58
luckystrike je napisao/la: ↑27 sep 2025, 22:35
Druže opasna igra otvorenim džonom iznad koljena ne može biti žuti karton.
Zumirao sam i usporio situaciju kod penala toliko da možeš i s velikom dioptrijom vidjeti da je Guliashvili prije došao do lopte.
Mi smo večeras pokradeni! I to treba istaći i kad imamo dobru igru i kad smo tanki, i kad izgubimo i kad pobijedimo, inače nema smisla.
U skoku okrece ledja suparniku i nema namjeru ga udarit nego stiti sebe ako je ovo crveni onda je i ono Jattino u Listici.
Penal Guli dolazi do lopte i gura je sebi no Muftic taj for izbija pa kači Gulija nema penala. Vidi gdje je lopta otisla.
Citirat ću te još jednom samo da raja vidi koliko ne znaš
Na stranu fudbalsko neznanje, to se toleriše, evidentan je nedostatak razumjevanja situacije u kojoj se FK Sarajevo nalazi u smislu sudijskog djelovanja, godinama unazad.
Nama se u VAR-u gledaju postignuti golovi po 2 minute! Za ovakve stvari nama bi se bez razmišljanja dodjelio crveni karton, da je kojim slučajem Jatta bio u pitanju ne bi se ni VAR morao gledati. I golman bi pored dosuđenog penala vjerovatno bio isključen.
Hvala Bogu pa se tvoje mišnjenje nigdje ne pika a tamo gdje se pika moje “neznanje” je cijenjeno.
Svega sam ja tu svjestan mi smo trenutno u poodredjenom polozaju sto se tice sudija i “normalno” da nije kriterij isti za nas i igrace drugih ekipa, zasto je to tako to je druga tema.
Cvetanovski- zuti karton, potencijalni penal- gledanje VARa 50-50 odluka arbitra da li pokazati na krec ili ne.
To ti je u normalnim ligama kriterij na ove dvije situacije.
A u ovoj nasoj da se desilo Zrinjskom/Borcu ili nekom kome hoce da nastimaju normalno da bi bio crveni i penal.
-
Vanja8
-
Kontakt:
-
Kyle88
-
Kontakt:
bvsic je napisao/la: ↑28 sep 2025, 12:02
Keremeh je treci stoper. Hvala i dovidjenja svima koji su zasluzni za ovu sezonu, strucni stab zajedno sa upravom kluba!
Ovdje smo presli u formaciju sa 4 nazad, Francis je bio LB
Francis-Bralic-Rile-Beganovic
-
jurisicduska
-
Kontakt:
Postao/la jurisicduska » 28 sep 2025, 12:21
Pojeli nas trkacki
Pojeli nas kreacijom
Pojeli nas takticki
Pojeli nas u izrazenim sansama
Pojeli nas agresijvnoscu
Zasluzeno 1/1. Moglo je i vise bit. Mi nismo postojali 2/3 utakmice. Ovi izgovori gol pada iz greske. Otkud Eric na 70 da pravi presing - takticka uputa. Sto bas on, jer je uputa da nakon oduzete lopte suta jer Musija ne brani suteve s distance. Adzem perfektno dao Husrefu loptu nema Adema ne mozemo iskreirat 2 pasa. Cimirot igrao sam, glavu gore , njega mi je jedino zao.
Pricati o sudijskim odlukama je besmisleno. Jedini put da krenes naprijed je da priznas da si los i radis na tom da ne budes. Nit smo dobri nit imamo igrace kakve mislimo da imamo, bar ne karakterom, dzaba i karijere i fudbalski znanje kad si picic.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
Hajdeee
-
Kontakt:
I ne pisite svasta. Ne kritikujte. Moze se Mirvah naljutiti i otici.
Heeejjj, on daje igracima plate od 30-40-50 milja mjesecno.
Nabijem na qurac i njega i plate, i te igrace..a posebno ove koji mu puse qurac da se toboze ne naljuti i ne ode. Umri do ujutru, i tako otidji.
- FKS -
-
HordasFks
-
Kontakt:
Hordas1990 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 12:14
Novi nivo tjesenja kaze vidi ih kako slave, ko biva eto mi ne bi slavili. I jos gore kaze nismo zasluzili poraz, a mozda nas je i sudija sjebo
Realno na terenu je tako izgledalo da si izuzev prvih 15ak min imao osjecaj da je neizbjezno da oni dobiju. Imali su kontrolu nad utakmicom i to se tacno vidjelo.
Najgore je sto nama i trener kaze nismo zasluzili poraz, pa ga suprotni trener poklopi i kaze niste zaprijetili, imali ste posjed koji smo vam mi prepustili i igrali na kontre...
Ja sam prije utakmice pisao nekoliko puta, a nisam nikakav trener, da je jasno kako oni igraju. Znaci direktan agresivan fudbal, tranzicija, jaka odbrana. I pisao sam da nas ne smiju uvuci u to, da ne moramo uzalud posjed imati, da treba drugacije igrati, da je to jedino sto ne treba a to se upravo desilo.
Meni sad nije jasno kako ja kao obicni navijac to vidim 7 dana prije tekme, a ovo sto trebaju ne vide? Znaci na stranu Husref, nijedan pomocnik to nije skontao? Preslusao ih sve zajedno Adzem? E pa svaka cast magovi.
Jos jedna stvar koja se vidjela na terenu je koliko je zdravija atmosfera kod njih komplekt u klubu i na relaciji klub-navijaci. Brazilci i Holandjani igraju kao da su se u Hrasnom rodili, dok kod nas oni nije da se ne bore ali nema jednostavno tog zara i zelje za pobjedom ono kad vidis da igrac grize i ludi da dobije, e toga nema.
Nisam vise pametan. Husref otisao ne otisao, mi imamo vece probleme od trenera a zna se koji su to problem. Ja nisam od ovih sto mrze Husrefa, ali valjda je sada jasno kakav je posao Zekic zapravo radio i to uprkos ovima iznad njega.
Pobjedis ih u derbiju i proslavi se setnjom pokraj sjevera i istoka i to je to ide se dalje,drugo je da su nas klapili za titulu il europu il nesto halo o cemu pricamo sezona tek pocela
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
-
bordobijeli
-
Kontakt:
Postao/la bordobijeli » 28 sep 2025, 12:24
jurisicduska je napisao/la: ↑28 sep 2025, 12:21
Pojeli nas trkacki
Pojeli nas kreacijom
Pojeli nas takticki
Pojeli nas agresijvnoscu
Zasluzeno 1/1. Moglo je i vise bit. Mi nismo postojali 2/3 utakmice. Ovi izgovori gol pada iz greske. Otkud Eric na 70 da pravi presing - takticka uputa. Sto bas on, jer je uputa da nakon oduzete lopte suta jer Musija ne brani suteve s distance. Adzem perfektno dao Husrefu loptu nema Adema ne mozemo iskreirat 2 pasa. Cimirot igrao sam, glavu gore , njega mi je jedino zao.
Pricati o sudijskim odlukama je besmisleno. Jedini put da krenes naprijed je da priznas da si los i radis na tom da ne budes. Nit smo dobri nit imamo igrace kakve mislimo da imamo, bar ne karakterom, dzaba i karijere i fudbalski znanje kad si picic.
Sve se slazem samo po šansama ova utakmica je bila gotovo pa podjednaka oni su imali recimo 5 situacija opasnih mi 4 .
-
MaroonBjelave
-
Kontakt:
Postao/la MaroonBjelave » 28 sep 2025, 12:24
Vanja8 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 12:15
MaroonBjelave je napisao/la: ↑28 sep 2025, 10:35
moram je napisao/la: ↑28 sep 2025, 10:22
Ja se upravo nadam da ce nas Zoran izvaditi polahko iz dubioze, a sa druge strane ne mogu da se otmem razmisljanju da kad se navije Ameru da ce se poceti mijesati i onda sve u krug.
Je li vi stvarno mislite da bi onaj naš egomanijak doveo nekoga ko će mu sutra reći odyebaus i kome se neće miješati u posao? Ljudi, vama svaka čast na optimizmu, ali ja zaista ne vidim da će ikakvog poboljšanja biti sa Mamićevim dolaskom
Zoran Mamic nije Mirvicev Izbor
U pravu si, halali. Ali zar stvarno misliš da neće biti konfrontacija i da će Ismir gledati mirno kako ovaj radi po svom?
-
epidemija
-
Kontakt:
Pojeli nas trkacki
Pojeli nas kreacijom
Pojeli nas takticki
Pojeli nas agresijvnoscu
Ne bi rekao kreativnoscu…obje ekipe taraba, nije bilo dvije izrazene sanse…sto se tice borbenosti tu su nas pojeli…ostalo iskoristili nase individualne greske i losu pripremu a i odlicnu strategiju naseg velikog strucnjaka sa klupe… gluho bilo koja je to neznalica
-
fks74
-
Kontakt:
nokee je napisao/la: ↑28 sep 2025, 12:00
Spahic98 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 11:58
Nirton je napisao/la: ↑28 sep 2025, 09:04
Husref je za mjesec i po mandata upisao 4/4 poraza u gostima, na jedvite jade pobjede protiv Rudara i Posusja kuci i eto pobjedu protiv Veleza. Primjera radi, Rozman kojeg spominjes je nakon mjesec i po mandata savladao Zrinjski koji je jaci nego ovaj danasnji, poslije toga je nabio nogom zeljeznicar 3-0 u derbiju, a poslije toga je primio gol iz dvometarskog ofsajda u BL cime je ispustio 3 boda. Vidili smo naseg Husru u duelima sa tim protivnicima.
Koliko titula je Rozman osvojio sa Sarajevom?
On i Husref se ne mogu porediti uopste, Husref je zasluzio da mu se dadne vremena da poslozi ekipu.
Evo bota, joj kako bi te ja propustio kroz šake jutros. Da se malo ispušem. I tebe i onu botinu Sancheza
Posložiće on moj qrac, on može biti trener u prahistoriji.
-
obrijanopile
-
Kontakt:
Postao/la obrijanopile » 28 sep 2025, 12:27
Vanja8 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 12:15
MaroonBjelave je napisao/la: ↑28 sep 2025, 10:35
moram je napisao/la: ↑28 sep 2025, 10:22
Ja se upravo nadam da ce nas Zoran izvaditi polahko iz dubioze, a sa druge strane ne mogu da se otmem razmisljanju da kad se navije Ameru da ce se poceti mijesati i onda sve u krug.
Je li vi stvarno mislite da bi onaj naš egomanijak doveo nekoga ko će mu sutra reći odyebaus i kome se neće miješati u posao? Ljudi, vama svaka čast na optimizmu, ali ja zaista ne vidim da će ikakvog poboljšanja biti sa Mamićevim dolaskom
Zoran Mamic nije Mirvicev Izbor
Čiji je, Tanov? Kako god, Mirvic se u sve petlja. S njim nama nema napretka, to je cinjenic. Dovesti HM za trenera, da bi smirio navijače,je samo pokazatelj koliko on ne zna i koliko je ograničen. Mirvic je najveca greska Sarajeva, odnosno Tana. Ali u datom trenutku je to bila jedina opcija i zato je tu gdje jeste. Tan ovo moze presjeci i mislim da je vakat.
Evo i oni tebe selame!
-
jurisicduska
-
Kontakt:
Postao/la jurisicduska » 28 sep 2025, 12:28
bordobijeli je napisao/la: ↑28 sep 2025, 12:24
Pojeli nas trkacki
Pojeli nas kreacijom
Pojeli nas takticki
Pojeli nas agresijvnoscu
Sve se slazem samo po šansama ova utakmica je bila gotovo pa podjednaka oni su imali recimo 5 situacija opasnih mi 4 .
Šosić prazan gol i Rakić 1/1 s centra se ne mogu poredit s našim šansama. Poništen gol zbog kontakta zadnjom nogom koju nije mogao sklonit , dakle inercijom, ne namjerom, loptu mu je čisto uzeo , mislim čist je i faul al je vise sretan nego plod nečeg drugog. Bolji su bili lažemo se sve sto drugo kažemo.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
epidemija
-
Kontakt:
Duska-nijedna izrazdjena akcija sve na nase individualne greske…Rakic nakon katastrofalne greske Bralica, Sosic nakon Musijine lose intervencije
-
Djulboni
-
Kontakt:
Klub sa najvećim ambicijama koji 3 boda u prosjeku na Grbavici uzme svakih 8 godina, u Širokom dobijemo jednom u 10 godina, a slična situacija je sa Mostarom i Banja Lukom. Iskreno, sami sebe provaljujemo, najbolje je da šutimo, pokrijemo se ušima i nadamo se da će gazda početi konačno da pravi prave poteze. Sve ostalo je ubleharenje.
-
MaroonBjelave
-
Kontakt:
Postao/la MaroonBjelave » 28 sep 2025, 12:32
nokee je napisao/la: ↑28 sep 2025, 12:00
Spahic98 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 11:58
Nirton je napisao/la: ↑28 sep 2025, 09:04
Husref je za mjesec i po mandata upisao 4/4 poraza u gostima, na jedvite jade pobjede protiv Rudara i Posusja kuci i eto pobjedu protiv Veleza. Primjera radi, Rozman kojeg spominjes je nakon mjesec i po mandata savladao Zrinjski koji je jaci nego ovaj danasnji, poslije toga je nabio nogom zeljeznicar 3-0 u derbiju, a poslije toga je primio gol iz dvometarskog ofsajda u BL cime je ispustio 3 boda. Vidili smo naseg Husru u duelima sa tim protivnicima.
Koliko titula je Rozman osvojio sa Sarajevom?
On i Husref se ne mogu porediti uopste, Husref je zasluzio da mu se dadne vremena da poslozi ekipu.
Evo bota, joj kako bi te ja propustio kroz šake jutros. Da se malo ispušem. I tebe i onu botinu Sancheza
Bez agresije na forumu, molit ću
Ali mora mu se odati priznanje, jedini je iz brigade husrefovaca koji je imao "obraza" javiti se.
-
Gomis99
-
Kontakt:
Spahic98 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 08:23
Vanja8 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 07:06
Ono sto se iskreno nadam, a znam da se nece desiti je, da danas ili sutra Husref Musemic podnese ostavku...
Da podnese ostavku nakon 50 dana na klupi

, a Rozman i njemu slicni dobili po godinu dana da se dokazu
Kod njih si bar nesto mogao vidjeti. Kod ovog uhljupa nista. Nerealno je da ima debila poput tebe koji podrzavaju ostanak, ili si dusman ili si familija ili placenik. Sta god da si veze s fudbalom nemas jer ovo sto igramo pod njim je antifudbal. Husref za razliku od pomenutih je imao pet prilika u kojima niti jednom nije uzeo trofej u prvoj sezoni kao ZZ npr. Dovoljno smo mi njega trpili, njega i njegov nestrucni stab koji nikog na svijetu ne bi mogao voditi. I njegove jecaje i suze na osnovu koji su mu manijaci sinoc pjevali pjesmu “oprosti sto sam bio baraba”. Sta je s obrazom ?
-
bordobijeli
-
Kontakt:
Postao/la bordobijeli » 28 sep 2025, 12:35
jurisicduska je napisao/la: ↑28 sep 2025, 12:28
bordobijeli je napisao/la: ↑28 sep 2025, 12:24
Pojeli nas trkacki
Pojeli nas kreacijom
Pojeli nas takticki
Pojeli nas agresijvnoscu
Šosić prazan gol i Rakić 1/1 s centra se ne mogu poredit s našim šansama. Poništen gol zbog kontakta zadnjom Bogom koju nije mogao sklonit , dakle inercijom, ne namjerom, loptu mu je čisto uzeo , mislim čist je i faul al je vise sretan nego plod nečeg drugog. Bolji su bili lažemo se sve sto drugo kažemo.
Slazem se dobili su nas pametnijom igrom i vise srca . Al protiv nas protivnici koriste nasu izgubljenost i greske nije to samo željezničar uradio sva gostovanja su ista Sloga,Borac,Zrinjski. Poklonjene lopte primas olako golove i onda ne znaju vise ni sta igraju . Sto se tice šansi imali smo i mi dobre šanse pa Beganovic sut na pocetku bolja pozicija nego Eric sto je zabio , Guly kad krese stativu u drugom Muftic dvije dobre izvadio i imao si Renan glavom kraj same stative . Svi su skontali kako protiv nas , nagaze nas mi se onda sami od sebe raspadnemo.
Zadnja izmjena:
bordobijeli, dana/u 28 sep 2025, 12:36, ukupno mijenjano 1 put.
-
Lavcina
-
Kontakt:
Husref ne samo, da izgubi derbi, nego ga izgubi toliko dobro, da covjek nema za cim da zali. Vec stisni ruku protivniku i okreni se iducem susretu.
-
KarloIvandic
-
Kontakt:
Postao/la KarloIvandic » 28 sep 2025, 12:39
Mirvic je za sve kriv. Ko ga brani da bog da mu u kuci lezao
-
Oerde
-
Kontakt:
Silvester071 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 12:16
ado-hz je napisao/la: ↑28 sep 2025, 12:00
Siguran sam da ne postoji u svijetu fudbalski tim koji je u periodu 2014-2025 imao toliku financijsku moc na spram drugih ekipa u ligi a da se toliko puta obrukao i ovoliko greski napravio.
Vjerovao bih da Mamici mogu nesto promijeniti i klub postaviti na pravi kolosjek da su ulozili svoje pare i tako usli u klub.
Ovako kao savjetnik Zoran je danas tu a vec sutra moze dici sidro i otici kad ga prvi put Mirvic zajebe i uradi nesto po svom.
Dici ruke od kluba nece niko od nas navijaca jer previse volimo ovaj klub ali pitanje je kome vise dati podrsku jer Uprava i igraci polako gube strpljenje kod navijaca.
Bravo, potpisujem.
Mamici kao savjetnici ili šta vec, ništa od toga, "sutra" ce otici jer ih **** realno boli za FKS niti su marke dali tu svoje.
Ako šta ušičare, dobro i jest ali da ce se lomiti oko ovoga, ma ništa od toga.
Jos jedan popularistički potez Mirvića, od kojeg mi kao klib necemo imati ništa.
Prije su bili stadioni, treneri, zvijezde, kurci palci e hajmo sada novi investitor + Mamic, realno nigdje veze
Novi investitor, Zoran na klupu, Zdravko SD. Nama fali samo centarfor i Renato da se vrati, valjda se Banic i Mujkic oporave. To je ono sto bi mozda sad moglo da promijeni kurs po meni.