I onaj benjamini karic **** mrtve **** joj zelju mater u picku
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
Divovi, investitori, milijarderi, milioneri a na klupi Husref i Dzenis, na golu Musija, u napadu Butic. 

Nabijem i svakog naseg navijaca na onu stvar sto nije podrzavao horde kad se mitomanima klanjala dzenaza u korona tituli
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Koliko titula je Rozman osvojio sa Sarajevom?Nirton je napisao/la: ↑28 sep 2025, 09:04Husref je za mjesec i po mandata upisao 4/4 poraza u gostima, na jedvite jade pobjede protiv Rudara i Posusja kuci i eto pobjedu protiv Veleza. Primjera radi, Rozman kojeg spominjes je nakon mjesec i po mandata savladao Zrinjski koji je jaci nego ovaj danasnji, poslije toga je nabio nogom zeljeznicar 3-0 u derbiju, a poslije toga je primio gol iz dvometarskog ofsajda u BL cime je ispustio 3 boda. Vidili smo naseg Husru u duelima sa tim protivnicima.
On i Husref se ne mogu porediti uopste, Husref je zasluzio da mu se dadne vremena da poslozi ekipu.
Evo bota, joj kako bi te ja propustio kroz šake jutros. Da se malo ispušem. I tebe i onu botinu SanchezaSpahic98 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 11:58Koliko titula je Rozman osvojio sa Sarajevom?Nirton je napisao/la: ↑28 sep 2025, 09:04Husref je za mjesec i po mandata upisao 4/4 poraza u gostima, na jedvite jade pobjede protiv Rudara i Posusja kuci i eto pobjedu protiv Veleza. Primjera radi, Rozman kojeg spominjes je nakon mjesec i po mandata savladao Zrinjski koji je jaci nego ovaj danasnji, poslije toga je nabio nogom zeljeznicar 3-0 u derbiju, a poslije toga je primio gol iz dvometarskog ofsajda u BL cime je ispustio 3 boda. Vidili smo naseg Husru u duelima sa tim protivnicima.
On i Husref se ne mogu porediti uopste, Husref je zasluzio da mu se dadne vremena da poslozi ekipu.
Kakav usref mrtvi on sebi ne moze poslozit normalnu stolicu sa 179 godina a kamoli ovo SarajvoSpahic98 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 11:58Koliko titula je Rozman osvojio sa Sarajevom?Nirton je napisao/la: ↑28 sep 2025, 09:04Husref je za mjesec i po mandata upisao 4/4 poraza u gostima, na jedvite jade pobjede protiv Rudara i Posusja kuci i eto pobjedu protiv Veleza. Primjera radi, Rozman kojeg spominjes je nakon mjesec i po mandata savladao Zrinjski koji je jaci nego ovaj danasnji, poslije toga je nabio nogom zeljeznicar 3-0 u derbiju, a poslije toga je primio gol iz dvometarskog ofsajda u BL cime je ispustio 3 boda. Vidili smo naseg Husru u duelima sa tim protivnicima.
Siguran sam da ne postoji u svijetu fudbalski tim koji je u periodu 2014-2025 imao toliku financijsku moc na spram drugih ekipa u ligi a da se toliko puta obrukao i ovoliko greski napravio.
Vjerovao bih da Mamici mogu nesto promijeniti i klub postaviti na pravi kolosjek da su ulozili svoje pare i tako usli u klub.
Ovako kao savjetnik Zoran je danas tu a vec sutra moze dici sidro i otici kad ga prvi put Mirvic zajebe i uradi nesto po svom.
Dici ruke od kluba nece niko od nas navijaca jer previse volimo ovaj klub ali pitanje je kome vise dati podrsku jer Uprava i igraci polako gube strpljenje kod navijaca.
Vjerovao bih da Mamici mogu nesto promijeniti i klub postaviti na pravi kolosjek da su ulozili svoje pare i tako usli u klub.
Ovako kao savjetnik Zoran je danas tu a vec sutra moze dici sidro i otici kad ga prvi put Mirvic zajebe i uradi nesto po svom.
Dici ruke od kluba nece niko od nas navijaca jer previse volimo ovaj klub ali pitanje je kome vise dati podrsku jer Uprava i igraci polako gube strpljenje kod navijaca.
-
- Kontakt:
Zrinjski (k),Radnik (g),Sloga (k),Posusje (g),Borac (k)
Evo da vidimo ako kojim slucajem ostane u ovih 5 tekmi.
Ako uzmemo u ovih 5 tekmi vise od 4 boda ja cu se Ferhadijom go prosetati.
Nema sumnje da se ne radi o neznanju,sve se planski radi,i da je ovaj klimoglavac i marioneta na klupi.
Ovo s Mamicem naravno ima svoju (privatnu) pozadinu,ja vise i definitivno ne vjerujem da se radi u interesu kluba.
Previse se toga izdesavalo da bi se moglo pripisati slucajnosti,neznanju,a klub trpi i mi s njim zajedno.
Samo se nadam da balvan ide iz kluba konacno i da trazi izlaz.
Evo da vidimo ako kojim slucajem ostane u ovih 5 tekmi.
Ako uzmemo u ovih 5 tekmi vise od 4 boda ja cu se Ferhadijom go prosetati.
Nema sumnje da se ne radi o neznanju,sve se planski radi,i da je ovaj klimoglavac i marioneta na klupi.
Ovo s Mamicem naravno ima svoju (privatnu) pozadinu,ja vise i definitivno ne vjerujem da se radi u interesu kluba.
Previse se toga izdesavalo da bi se moglo pripisati slucajnosti,neznanju,a klub trpi i mi s njim zajedno.
Samo se nadam da balvan ide iz kluba konacno i da trazi izlaz.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Znaci za tebe je vjerski obred u ovom slucaju islamski sprdnja i sala.S tim se druze ne sali i ne sprda.Neki principi u ovom nasem drustvu treba da se postuju i da se ne diraju.Prvo od toga kad krenemo pa cemo doci i na posteno sudjenje.Kad se osnovni temelji morala ili ti ga etike urusavaju ili se sprda s njima sve ostalo propada citavo drustvo sto se vidi iz prilozenog.Razgledaj malo oko sebe.
Mi nismo odmakli od 2013. Da je neko tad upao u komu i sad se probudio ne bi vjerovao, da je 2025 godina. Kakva fudbalska krema u strucnom stabu strah i trepet.
Pa eto ti budi vjerski nastrojen pa nek ti jebu mater prve komsijetenpenny je napisao/la: ↑28 sep 2025, 12:05Znaci za tebe je vjerski obred u ovom slucaju islamski sprdnja i sala.S tim se druze ne sali i ne sprda.Neki principi u ovom nasem drustvu treba da se postuju i da se ne diraju.Prvo od toga kad krenemo pa cemo doci i na posteno sudjenje.Kad se osnovni temelji morala ili ti ga etike urusavaju ili se sprda s njima sve ostalo propada citavo drustvo sto se vidi iz prilozenog.Razgledaj malo oko sebe.
-
- Kontakt:
Daj ba sklonite ovog bota da ne nervira raju koja kasnije popusi ban.
Kuci ga vodi ako ti je dobar
Kuci ga vodi ako ti je dobar
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Ma covjece nije u pitanju jel neko vjerski nastrojen ili nije ili hocel ti neko **** mater nego je u pitanju da se s nekim stvarim ne sprda i da postoji granica kraj i tacka.HordasFks je napisao/la: ↑28 sep 2025, 12:10Pa eto ti budi vjerski nastrojen pa nek ti jebu mater prve komsijetenpenny je napisao/la: ↑28 sep 2025, 12:05Znaci za tebe je vjerski obred u ovom slucaju islamski sprdnja i sala.S tim se druze ne sali i ne sprda.Neki principi u ovom nasem drustvu treba da se postuju i da se ne diraju.Prvo od toga kad krenemo pa cemo doci i na posteno sudjenje.Kad se osnovni temelji morala ili ti ga etike urusavaju ili se sprda s njima sve ostalo propada citavo drustvo sto se vidi iz prilozenog.Razgledaj malo oko sebe.
-
- Kontakt:
Novi nivo tjesenja kaze vidi ih kako slave, ko biva eto mi ne bi slavili. I jos gore kaze nismo zasluzili poraz, a mozda nas je i sudija sjebo
Realno na terenu je tako izgledalo da si izuzev prvih 15ak min imao osjecaj da je neizbjezno da oni dobiju. Imali su kontrolu nad utakmicom i to se tacno vidjelo.
Najgore je sto nama i trener kaze nismo zasluzili poraz, pa ga suprotni trener poklopi i kaze niste zaprijetili, imali ste posjed koji smo vam mi prepustili i igrali na kontre...
Ja sam prije utakmice pisao nekoliko puta, a nisam nikakav trener, da je jasno kako oni igraju. Znaci direktan agresivan fudbal, tranzicija, jaka odbrana. I pisao sam da nas ne smiju uvuci u to, da ne moramo uzalud posjed imati, da treba drugacije igrati, da je to jedino sto ne treba a to se upravo desilo.
Meni sad nije jasno kako ja kao obicni navijac to vidim 7 dana prije tekme, a ovo sto trebaju ne vide? Znaci na stranu Husref, nijedan pomocnik to nije skontao? Preslusao ih sve zajedno Adzem? E pa svaka cast magovi.
Jos jedna stvar koja se vidjela na terenu je koliko je zdravija atmosfera kod njih komplekt u klubu i na relaciji klub-navijaci. Brazilci i Holandjani igraju kao da su se u Hrasnom rodili, dok kod nas oni nije da se ne bore ali nema jednostavno tog zara i zelje za pobjedom ono kad vidis da igrac grize i ludi da dobije, e toga nema.
Nisam vise pametan. Husref otisao ne otisao, mi imamo vece probleme od trenera a zna se koji su to problem. Ja nisam od ovih sto mrze Husrefa, ali valjda je sada jasno kakav je posao Zekic zapravo radio i to uprkos ovima iznad njega.

Realno na terenu je tako izgledalo da si izuzev prvih 15ak min imao osjecaj da je neizbjezno da oni dobiju. Imali su kontrolu nad utakmicom i to se tacno vidjelo.
Najgore je sto nama i trener kaze nismo zasluzili poraz, pa ga suprotni trener poklopi i kaze niste zaprijetili, imali ste posjed koji smo vam mi prepustili i igrali na kontre...
Ja sam prije utakmice pisao nekoliko puta, a nisam nikakav trener, da je jasno kako oni igraju. Znaci direktan agresivan fudbal, tranzicija, jaka odbrana. I pisao sam da nas ne smiju uvuci u to, da ne moramo uzalud posjed imati, da treba drugacije igrati, da je to jedino sto ne treba a to se upravo desilo.
Meni sad nije jasno kako ja kao obicni navijac to vidim 7 dana prije tekme, a ovo sto trebaju ne vide? Znaci na stranu Husref, nijedan pomocnik to nije skontao? Preslusao ih sve zajedno Adzem? E pa svaka cast magovi.
Jos jedna stvar koja se vidjela na terenu je koliko je zdravija atmosfera kod njih komplekt u klubu i na relaciji klub-navijaci. Brazilci i Holandjani igraju kao da su se u Hrasnom rodili, dok kod nas oni nije da se ne bore ali nema jednostavno tog zara i zelje za pobjedom ono kad vidis da igrac grize i ludi da dobije, e toga nema.
Nisam vise pametan. Husref otisao ne otisao, mi imamo vece probleme od trenera a zna se koji su to problem. Ja nisam od ovih sto mrze Husrefa, ali valjda je sada jasno kakav je posao Zekic zapravo radio i to uprkos ovima iznad njega.
Zoran Mamic nije Mirvicev IzborMaroonBjelave je napisao/la: ↑28 sep 2025, 10:35Je li vi stvarno mislite da bi onaj naš egomanijak doveo nekoga ko će mu sutra reći odyebaus i kome se neće miješati u posao? Ljudi, vama svaka čast na optimizmu, ali ja zaista ne vidim da će ikakvog poboljšanja biti sa Mamićevim dolaskommoram je napisao/la: ↑28 sep 2025, 10:22Ja se upravo nadam da ce nas Zoran izvaditi polahko iz dubioze, a sa druge strane ne mogu da se otmem razmisljanju da kad se navije Ameru da ce se poceti mijesati i onda sve u krug._weella_ je napisao/la: ↑28 sep 2025, 10:15Ustani Zorane, udari reset na sve strukture.
Najžalosnije je da će se najviše ponovo udarati po sportskom segmentu, jer oni koje bi trebalo resetovati su i doveli Zorana da spasava njihove guzice.
Ali nešto vjerujem da se barem Zoranu sutra neće mješati u odabir sportskog segmenta, transfera itd
I dalje se od ovog nešto može složiti ali ja vrijeme treba reagovati.
Hvala ti Husrefe, volim te alo prošlo je tvoje vrijeme. Na miru se rastat, pružit ruka dok su Šopić i Bjelica slobodni vidjeti bil se prihvatili ove letargije i kurcobolje.
Na hajr!
-
- Kontakt:
Jos jedna stvar koju pogresno rade treneri sto padnu u zamku da smo mi Real i moramo sve derati i napadati i kotrolisati igru . Evo juce pa pusti loptu malo željezničaru da vidimo sta ce to oni odigrati imas naprijed Guly, Kyeremeh,Mlinaric mogu pobjeci . Jok mi kao imamo posjed i vrtimo nesto Cimi se okrece oko sebe gubi 5 lopti , Guly krene sam na petoricu , Kyeremeh isto nesto vrti i na kraju nista i primas golove iz tih izgubljeni loptu vec 5 utakmicu . Ekipa prvo treba da nauci igrati defanzivni blok , cvrstinu da imas a onda nadogradnja prema naprijed . Mi kao imamo zvijezde u timu i moramo igrati atraktivno i leprsavo , galaktikosi. Dok ne bude cvrstine nazad i trke u defanzivnom bloku nema od nas ekipe . A da ne govorim o emocijama prema klubu i dresu to ne postoji vec duzi period od generacije Ahmetovic.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 28 sep 2025, 12:19, ukupno mijenjano 1 put.
- Silvester071
- Kontakt:
Bravo, potpisujem.ado-hz je napisao/la: ↑28 sep 2025, 12:00Siguran sam da ne postoji u svijetu fudbalski tim koji je u periodu 2014-2025 imao toliku financijsku moc na spram drugih ekipa u ligi a da se toliko puta obrukao i ovoliko greski napravio.
Mamici kao savjetnici ili šta vec, ništa od toga, "sutra" ce otici jer ih **** realno boli za FKS niti su marke dali tu svoje.
Ako šta ušičare, dobro i jest ali da ce se lomiti oko ovoga, ma ništa od toga.
Jos jedan popularistički potez Mirvića, od kojeg mi kao klib necemo imati ništa.
Prije su bili stadioni, treneri, zvijezde, kurci palci e hajmo sada novi investitor + Mamic, realno nigdje veze
To smo mi
- http://klocevi.****/