fks74 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 12:31
Zeko87 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 12:23
Pact1921 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 11:56
Ono kao penal se moze samo svirati u africkim ligama i kad igra borac. Ono da je bilo na sredini terena ne bi bio faul . Nagazio igraca dok je izbijao loptu . To jest on je prvo izbio loptu i nakon tog izbijanja je zakacio nogu . Tu nogu nije mogao zaustaviti da ne dodje do kontakta jedino da je brus li onda bi mogao. A ono za cvetanovskog ja jos uvijek nisam vidio snimak toga a ne znam ni na sta se misli na koji trenutak u utakmici . A jos gulishvili nije bio u kontroli lopte nego je natrcao na tu nogu.
Da ste kojim slučajem izgubili sinoć, prijetili bi opet Uefom i smarali kako su vam poništena četiri gola za dva kola i kako nekom smeta jak Željo.
Manite se šuplje priče.
Nisam ni očekivao da priznaju da je bio penal, da ga je svirnuo bilo bi drugačije. Penal ko kuća.
Vidi se da ste vi totalno izgubili kompas kad se prica o sudjenju. Vama su toliko isprali mozak da vi sad u svakoj utakmici smatrate da ste pokradeni. Ne znam da si koliko neobjektivan reci da je ono penal je smijesno.
Za jucerasnje sudjenje nemate pravo jednu jedinu losu rijec reci, po vas je bilo perfektno. Mozda jedina zamjerka je sto Cvetanoski nije dobio zuti jer je bio neoprezan sa onim skokom ( ali nikakve namjere da ide na igraca)
S druge strane Guli je mogao dobiti crveni za ono gadjanje lica Alicu. Vidi se fino da je pogledao i namjerno isao da ga pogodi u glavu. Onda u prvom poluvremenu je vas odbrambeni na jednu dugu loptu sa obje ruke zagrlio Sosica i bacio ga na zemlju, sudija nije svirao faul ali to je bilo na nekih 40ak metara pa i nema neke stete. Ostalo sve je bilo korektno odsudjeno.