Ima li kakvih opcija za vlasnika, lako ćemo za trenera.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Biti će dobro ako Bog da. Moraš biti jak jarane. Klub će na dobro i ti također ako Bog da.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Što prije da se završi ova agonija sa Husrefom i da imenujemo nekog normalnog trenera kojeg Mamić ima na dispoziciji, bolje on da se uči do polusezone nego da Husref nešto kombinuje kad Novu godinu na klupi neće dočekati.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Nek real razmisli o dovodjenju husrefa
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
- Kontakt:
Poredis nas sa realom... Real osvaja titule na razliku od nas. Ja budala svakakvih...Spahic98 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 14:39Real juce primio 5 golova od Atletika.Gomis99 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 12:34Kod njih si bar nesto mogao vidjeti. Kod ovog uhljupa nista. Nerealno je da ima debila poput tebe koji podrzavaju ostanak, ili si dusman ili si familija ili placenik. Sta god da si veze s fudbalom nemas jer ovo sto igramo pod njim je antifudbal. Husref za razliku od pomenutih je imao pet prilika u kojima niti jednom nije uzeo trofej u prvoj sezoni kao ZZ npr. Dovoljno smo mi njega trpili, njega i njegov nestrucni stab koji nikog na svijetu ne bi mogao voditi. I njegove jecaje i suze na osnovu koji su mu manijaci sinoc pjevali pjesmu “oprosti sto sam bio baraba”. Sta je s obrazom ?
Da li to znaci da je Xabi Alonso trenerska neznalica?
Treba ga otjerati iz kluba? Los takticar?
Ili je mozda prerano dati covjeku otkaz nakon 2 mjeseca na klupi ,gdje jos nije ni upoznao igrace kako treba.
Igrace koje on nije ni doveo u klub.
Ne moze nista preko noci se napraviti.
Daj duska bas ga ti pretjera brate.jurisicduska je napisao/la: ↑28 sep 2025, 12:28Šosić prazan gol i Rakić 1/1 s centra se ne mogu poredit s našim šansama. Poništen gol zbog kontakta zadnjom nogom koju nije mogao sklonit , dakle inercijom, ne namjerom, loptu mu je čisto uzeo , mislim čist je i faul al je vise sretan nego plod nečeg drugog. Bolji su bili lažemo se sve sto drugo kažemo.bordobijeli je napisao/la: ↑28 sep 2025, 12:24Sve se slazem samo po šansama ova utakmica je bila gotovo pa podjednaka oni su imali recimo 5 situacija opasnih mi 4 .jurisicduska je napisao/la: ↑28 sep 2025, 12:21Pojeli nas trkacki
Pojeli nas kreacijom
Pojeli nas takticki
Pojeli nas u izrazenim sansama
Pojeli nas agresijvnoscu
Zasluzeno 1/1. Moglo je i vise bit. Mi nismo postojali 2/3 utakmice. Ovi izgovori gol pada iz greske. Otkud Eric na 70 da pravi presing - takticka uputa. Sto bas on, jer je uputa da nakon oduzete lopte suta jer Musija ne brani suteve s distance. Adzem perfektno dao Husrefu loptu nema Adema ne mozemo iskreirat 2 pasa. Cimirot igrao sam, glavu gore , njega mi je jedino zao.
Pricati o sudijskim odlukama je besmisleno. Jedini put da krenes naprijed je da priznas da si los i radis na tom da ne budes. Nit smo dobri nit imamo igrace kakve mislimo da imamo, bar ne karakterom, dzaba i karijere i fudbalski znanje kad si picic.
Idemo redom sve je bili jasno vec u 8 minuti kad CVETANOVSKI udara BEGANOVICA I SUDIJA NISTA, aut za zelju, pokazujemu beganovic modricu on govori nista (otvoren djon)
Udaranje MAMASA od strane brazilca bez lopte NISTA, potencijalni penal nista ( dali stvarno smatras da se VAR nije trebao upalit) zeljo je digao prasinu protiv sb za OFSIDE KOJI su bili sl tvrde to su mali ofsidi i ponovo Adzem na derbiju govori ponisteni golovi.. ponavljam zeljo nije imao nijednu sansu u SB a ubice su pored gola fulali 3 100% sanse.
Onda stave rok na 515 ulaznica 3 dana, ponavljam ovo je u zadnja 4 derbija 3 put igramo bez navijaca odnosno teret malog stadiona stavljaju nama na naplatu. Krse dogovor.
Da su nas natrcali TO JE NAJVECA LAZ sigurno ekipno individualno kako hoces smo bili dosta dosta bolji.
I pored tiga svega, imali smo sut begana sansa gulija sansa mlinarica sansa renan.
Oni su imali sa su sosica gdje igrac zelje udara naseg golmana koji boksuje loptu i sansu kad smo mi krenuli na sve il nista. Kad su dali go hoces da kazes da je presing koji su radili natjerao igraca sa ISKUSTVOM da napravi onu gresku nije, dali je zeljeznicar presjekao pas nije, zasto husref nije izvadio Cimirota ili sto je igrao ikako ako je imao- ima tih famelijarni problema.
I PONOVICU PONOVO zeljo je pobjedio regularnim golovima, sudija je siljio, pofino.
I ovo je najbolja igra koju smo imali od radnika pa ovamo.. i ponovo ponavljam bez 4 najbolja igraca smo igrali, nisu bili bolji niukom pogledu, sansa 1 najbolja 1 i go brazilca se desio u zadnjim minutama kad smo krenuli na sve il nista..
Adem, elezi, banic, mujkic, ako neko misli da ovi igraci nebi pravili razliku onda ok.
A koliko im je muka kakve igrace i investitora imamo dovoljno govori i Adzemova izjava juce i danas refren merlinove pjesme nije sreca para puna vreca samim tim pokusava da zamaskira cinjenicu da je on odkad je tu potrosio vise novca na igrace nego zadnji im 5 trenera i opet rezultat tanak kao i igra, imali su srece protiv vekeza posusja borca od tih 9 vrlo kahko se moglo desit 2 boda. Mi nismo imali srece protiv radnika gdje smo bili blize pobjedi nego zeljo i bolo kojoj utakmici, pa sloga koja se desila rekosej odlazak zz, pa borac kradja pa sb nigdje veze penal..
Al isto ova izjava govori KOLIKO SMETA ISMIR MIRVIC SVIMA
Nemoj mo bit glupi..
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 28 sep 2025, 15:29, ukupno mijenjano 1 put.
Pitar6785 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 15:24Daj duska bas ga ti pretjera brate.jurisicduska je napisao/la: ↑28 sep 2025, 12:28Šosić prazan gol i Rakić 1/1 s centra se ne mogu poredit s našim šansama. Poništen gol zbog kontakta zadnjom nogom koju nije mogao sklonit , dakle inercijom, ne namjerom, loptu mu je čisto uzeo , mislim čist je i faul al je vise sretan nego plod nečeg drugog. Bolji su bili lažemo se sve sto drugo kažemo.bordobijeli je napisao/la: ↑28 sep 2025, 12:24
Sve se slazem samo po šansama ova utakmica je bila gotovo pa podjednaka oni su imali recimo 5 situacija opasnih mi 4 .
Idemo redom sve je bili jasno vec u 8 minuti kad CVETANOVSKI udara BEGANOVICA I SUDIJA NISTA, aut za zelju, pokazujemu beganovic modricu on govori nista (otvoren djon)
Udaranje MAMASA od strane brazilca bez lopte NISTA, potencijalni penal nista ( dali stvarno smatras da se VAR nije trebao upalit) zeljo je digao prasinu protiv sb za OFSIDE KOJI su bili sl tvrde to su mali ofsidi i ponovo Adzem na derbiju govori ponisteni golovi.. ponavljam zeljo nije imao nijednu sansu u SB a ubice su pored gola fulali 3 100% sanse.
Onda stave rok na 515 ulaznica 3 dana, ponavljam ovo je u zadnja 4 derbija 3 put igramo bez navijaca odnosno teret malog stadiona stavljaju nama na naplatu. Krse dogovor.
Da su nas natrcali TO JE NAJVECA LAZ sigurno ekipno individualno kako hoces smo bili dosta dosta bolji.
I pored tiga svega, imali smo sut begana sansa gulija sansa mlinarica sansa renan.
Oni su imali sa su sosica gdje igrac zelje udara naseg golmana koji boksuje loptu i sansu kad smo mi krenuli na sve il nista. Kad su dali go hoces da kazes da je presing koji su radili natjerao igraca sa ISKUSTVOM da napravi onu gresku nije, dali je zeljeznicar presjekao pas nije, zasto husref nije izvadio Cimirota ili sto je igrao ikako ako je imao- ima tih famelijarni problema.
I PONOVICU PONOVO zeljo je pobjedio regularnim golovima, sudija je siljio, pofino.
I ovo je najbolja igra koju smo imali od radnika pa ovamo.. i ponovo ponavljam bez 4 najbolja igraca smo igrali, nisu bili bolji niukom pogledu, sansa 1 najbolja 1 i go brazilca se desio u zadnjim minutama kad smo krenuli na sve il nista..
Adem, elezi, banic, mujkic, ako neko misli da ovi igraci nebi pravili razliku onda ok.
A koliko im je muka kakve igrace i investitora imamo dovoljno govori i Adzemova izjava juce i danas refren merlinove pjesme nije sreca para puna vreca samim tim pokusava da zamaskira cinjenicu da je on odkad je tu potrosio vise novca na igrace nego zadnji im 5 trenera i opet rezultat tanak kao i igra, imali su srece protiv vekeza posusja borca od tih 9 vrlo kahko se moglo desit 2 boda
Al isto ova izjava govori KOLIKO SMETA ISMIR MIRVIC SVIMA
Nemoj mo bit glupi..

Sarajevo ljubavi moja!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Svaka cast na postovima brate, sve je u bobu sumiramo. Treba biti realan, izgubio si jer si bio gori i kraj. Kakav ba sudija ljudi manite se toga.jurisicduska je napisao/la: ↑28 sep 2025, 12:28Šosić prazan gol i Rakić 1/1 s centra se ne mogu poredit s našim šansama. Poništen gol zbog kontakta zadnjom nogom koju nije mogao sklonit , dakle inercijom, ne namjerom, loptu mu je čisto uzeo , mislim čist je i faul al je vise sretan nego plod nečeg drugog. Bolji su bili lažemo se sve sto drugo kažemo.bordobijeli je napisao/la: ↑28 sep 2025, 12:24Sve se slazem samo po šansama ova utakmica je bila gotovo pa podjednaka oni su imali recimo 5 situacija opasnih mi 4 .jurisicduska je napisao/la: ↑28 sep 2025, 12:21Pojeli nas trkacki
Pojeli nas kreacijom
Pojeli nas takticki
Pojeli nas u izrazenim sansama
Pojeli nas agresijvnoscu
Zasluzeno 1/1. Moglo je i vise bit. Mi nismo postojali 2/3 utakmice. Ovi izgovori gol pada iz greske. Otkud Eric na 70 da pravi presing - takticka uputa. Sto bas on, jer je uputa da nakon oduzete lopte suta jer Musija ne brani suteve s distance. Adzem perfektno dao Husrefu loptu nema Adema ne mozemo iskreirat 2 pasa. Cimirot igrao sam, glavu gore , njega mi je jedino zao.
Pricati o sudijskim odlukama je besmisleno. Jedini put da krenes naprijed je da priznas da si los i radis na tom da ne budes. Nit smo dobri nit imamo igrace kakve mislimo da imamo, bar ne karakterom, dzaba i karijere i fudbalski znanje kad si picic.
Dobio Husref otkaz, f4ktor
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Ovaj otkaz je dokaz koliko "Uprava" Kluba nema pojma šta radi. Otjeraš Zekića, dovedeš Husrefa i onda istog tog Husrefa otjeraš nakon 2 mjeseca.
Koga će sljedećeg vratiti? Čičkovo Ulje? Dudića? Moraju nekoga da smire navijače a utakmica sa kamenjarima iza ćoška.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Hvala Hus i sretno...
Greška će se napraviti ako se prvo sa Zekićem ne popriča. Mamić neka ga pozove i neka se dogovore kao ljudi.
- f0rest1946
- Kontakt:
Razočarao me Husref totalnog, kao i sto sam govorio kad je došao podrška, loši rezultati noga fakat nista nije uradio shvatam ne možeš za 2 mjeseca sve uraditi ali ne moze ovako dalje.
Moras biti bas lud da se vratis u ovo... Ne vjerujem da je sansa za Zekica vea od 0.1%.
Strasno je koliko lutamo. Niko ozbiljan nece prihvatiti klub u ovoj fazi i u ovakvom stanju osim nekoga istog ili slicnog tipa kao Musemic. Jedino cemu se nadam je da Mamici imaju nekoga svog, ali cisto sumnjam da bi Sopic ili Bjelica pristali preuzeti klub sada.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Nije lud čovjek, da mu vlasnik zabranjuje koga smije staviti na klupu, da mu direktorica odredjuje sastav i da ga ovi domaci ublehasi prozivaju na svakom koraku.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
-
- Kontakt:
Ni dudic ni zekic se neće vratiti u ovaj cirkus
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 68 gostiju.