Idealan za nase balerine
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
S time da drugi ljudi dovede sad trenera, u odnosu na prije mjesec kad su Krste i njegova šefica genijalan potez napravili.Pendulum je napisao/la: ↑28 sep 2025, 15:34Ovaj otkaz je dokaz koliko "Uprava" Kluba nema pojma šta radi. Otjeraš Zekića, dovedeš Husrefa i onda istog tog Husrefa otjeraš nakon 2 mjeseca.
Koga će sljedećeg vratiti? Čičkovo Ulje? Dudića? Moraju nekoga da smire navijače a utakmica sa kamenjarima iza ćoška.![]()
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Kad se sedmi put aBd vrati, onda ce i on lajvat na tik toku, dok se upozna sa novim tehnologijama !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Jel dao ostavku anti trener??? Za tebe zivimooooo.... 
kupi prnje neznalice ako imas bar jos jedan obraz na licu.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- Maroon1946
- Kontakt:
Ljudi misle da ce biti ista drugacije sa drugim trenerom

- MaroonBjelave
- Kontakt:
S obzirom na sve viđeno i znano i njemu i nama, da je u domenu gore navedene TV.NazorUso je napisao/la: ↑28 sep 2025, 15:55Kad se sedmi put aBd vrati, onda ce i on lajvat na tik toku, dok se upozna sa novim tehnologijama !
-
- Kontakt:
Ne znam je li istina al ocekivano . Bolje sad nego za par mjeseci , evidentno je da ne ide . Gotivim Husa al nije to vise to . Samo da nadjemo nekog ko ce podici ovo i biti trener bar 2 godine , podvig je da neko ostane duze od pola godine. Sretno Husrefu .
Pregovarali oko obestecenja i brzo se zavrsilo, sad ne znam je l nas opet po usima klepio. Al Igman 30k uze od levata, doduse Ajla je pregovarala dobro nisu sto hiljada uzeli.
Dobro covjek kaze, jednostavno barata podacima...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 sep 2025, 14:36Znači postoji zaštitarska agencija bliža Ismiru, iako je Ismir 30% vlasnik Securitasa![]()
Važi![]()

Nece covjek sam sebi da uplacuje...

Husref Musemić će napustiti klupu Fudbalskog kluba Sarajevo, potvrđeno je nezvanično za portal "Avaza".
Šesti mandat Musemića na klupi je završio neslavno, porazom u sarajevskom derbiju.
Ekipa od njegovog preuzimanja nije djelovala dobro i trenutno zauzimaju tek sedmu poziciju na tabeli, bliže zoni ispadanja nego evropskim takmičenjima.
Prema nezvaničnim informacijama "Avaza", postoji mogućnost da on nije imao ugovor koji se inače potpisuju s trenerima do kraja sezone ili višegodišnji, nego je očito se preko njega pokušao napraviti pozitivni šok, a takav ugovor bi se naknadno zaključio.
Ipak, kako nije išlo, to je samo olakšalo posao i Sarajevo će ići u potragu za novim trenerom.
Očekuje se da uskoro i klub zvanično potvrdi ovu informaciju.
Šesti mandat Musemića na klupi je završio neslavno, porazom u sarajevskom derbiju.
Ekipa od njegovog preuzimanja nije djelovala dobro i trenutno zauzimaju tek sedmu poziciju na tabeli, bliže zoni ispadanja nego evropskim takmičenjima.
Prema nezvaničnim informacijama "Avaza", postoji mogućnost da on nije imao ugovor koji se inače potpisuju s trenerima do kraja sezone ili višegodišnji, nego je očito se preko njega pokušao napraviti pozitivni šok, a takav ugovor bi se naknadno zaključio.
Ipak, kako nije išlo, to je samo olakšalo posao i Sarajevo će ići u potragu za novim trenerom.
Očekuje se da uskoro i klub zvanično potvrdi ovu informaciju.
Zadnja izmjena: sonpenn, dana/u 28 sep 2025, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Halalite mi na off topic, vas dvojica kolega s bojnog polja, ali zar Ismir nije suvlasnik Sec One agencije?Vanja8 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 16:01Dobro covjek kaze, jednostavno barata podacima...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 sep 2025, 14:36Znači postoji zaštitarska agencija bliža Ismiru, iako je Ismir 30% vlasnik Securitasa![]()
Važi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nece covjek sam sebi da uplacuje...![]()
![]()
-
- Kontakt:
Evo avaz pise da nije imao uopste ugovor , ne znam da li je to istona i moguce .
Sto je najtuzniie nijedan ozbiljam trener nas nece preuzet u ovom trenerku.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Treći trener u 9 kola? Ismir Mirvić je jedan!
2 stvari sa derbija:
1. vidi se da nema mehanizama, da igrači jedni drugima ne rade support kad smo u posjedu lopte, i zato smo na 8. mjestu, gdje i trebamo biti kako igramo.
2. Guli se mora klupirati, bahati kapiten ne ide! Ponavlja se više puta. Pogledajte ruke Đorđeviću, kod drugog gola, imaš priliku da odigraš pass za Đorđevića, da krene direktno prema golu u situaciji 3 na 3, gdje 2 naša igrača se mogu ubaciti, ovaj Gruzijac odluči da probaci kroz noge loptu. Gubiš Loptu. Negativna atmosfera na terenu među igračima, Guli se laganim trkom vraća, i primaš 2 gol.
Isto tako, Bralića poslat u B tim ili na posudbu. Čovjek diže ruke, ljuti se na sudiju što ne svira offside, a Francis iza njega 4 metra pokriva igrača. Sve govori o uigranosti, o timu, o spremnosti.
Izborit opstanak ove godine je maksimum!
2 stvari sa derbija:
1. vidi se da nema mehanizama, da igrači jedni drugima ne rade support kad smo u posjedu lopte, i zato smo na 8. mjestu, gdje i trebamo biti kako igramo.
2. Guli se mora klupirati, bahati kapiten ne ide! Ponavlja se više puta. Pogledajte ruke Đorđeviću, kod drugog gola, imaš priliku da odigraš pass za Đorđevića, da krene direktno prema golu u situaciji 3 na 3, gdje 2 naša igrača se mogu ubaciti, ovaj Gruzijac odluči da probaci kroz noge loptu. Gubiš Loptu. Negativna atmosfera na terenu među igračima, Guli se laganim trkom vraća, i primaš 2 gol.

Isto tako, Bralića poslat u B tim ili na posudbu. Čovjek diže ruke, ljuti se na sudiju što ne svira offside, a Francis iza njega 4 metra pokriva igrača. Sve govori o uigranosti, o timu, o spremnosti.

Izborit opstanak ove godine je maksimum!
Ko god da zamijeni HM čovjeku dati vrijeme, jer drugačije ne ide, a mnogo je faktora što to mora biti tako, jer nije birao igrače i prošao pripreme. Daj ugovor 2 godine i pusti čovjeka da radi, a za to vrijeme šutiti i ne laprdati bajke o ambicijama i najvećem klubu. Vrijeme je da budemo ponizni i da samo radimo na sebi.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
ne znam za igrace
al mene je Husref sokirao ko niko za ovo dva mjeseca koliko je bio
cekaju u redu ovih 67 clanova strucnog staba na isplatu
Handza se vraca u Zelju i kaze da nastavlja post od nekoliko godina nepracenja Sarajeva
Cosic se vraca u Igman sa jos 30 milja da ga prime nazad
al mene je Husref sokirao ko niko za ovo dva mjeseca koliko je bio
cekaju u redu ovih 67 clanova strucnog staba na isplatu
Handza se vraca u Zelju i kaze da nastavlja post od nekoliko godina nepracenja Sarajeva
Cosic se vraca u Igman sa jos 30 milja da ga prime nazad
Vec je odluceno ko vodi ekipu protiv Zrinjskog