Njima ovo a nama protiv Veleza. Jedino njih mozemo dobiti, ali kod kuce

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Njima ovo a nama protiv Veleza. Jedino njih mozemo dobiti, ali kod kuce
Pa znaci da je logicno da je samo do krembila Ismira i njegovih muljanja i talova.bordobijeli je napisao/la: ↑28 sep 2025, 09:32Kakav 2 mjeseca uzasa ,9 kola ,5 poraza, 3 pobjede,ispadanje iz europe na prvoj stepenici . Samo se mjenjaju direktori ,treneri, igraci , a ne mozemo dalje od 3 mjesta pet sezona .
Pa definitivno njima sportski rezultat nista ne znaci .guadalupe je napisao/la: ↑28 sep 2025, 09:42Pa znaci da je logicno da je samo do krembila Ismira i njegovih muljanja i talova.bordobijeli je napisao/la: ↑28 sep 2025, 09:32Kakav 2 mjeseca uzasa ,9 kola ,5 poraza, 3 pobjede,ispadanje iz europe na prvoj stepenici . Samo se mjenjaju direktori ,treneri, igraci , a ne mozemo dalje od 3 mjesta pet sezona .
Citirat ću te još jednom samo da raja vidi koliko ne znašKyle88 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 23:58U skoku okrece ledja suparniku i nema namjeru ga udarit nego stiti sebe ako je ovo crveni onda je i ono Jattino u Listici.luckystrike je napisao/la: ↑27 sep 2025, 22:35Druže opasna igra otvorenim džonom iznad koljena ne može biti žuti karton.
Zumirao sam i usporio situaciju kod penala toliko da možeš i s velikom dioptrijom vidjeti da je Guliashvili prije došao do lopte.
Mi smo večeras pokradeni! I to treba istaći i kad imamo dobru igru i kad smo tanki, i kad izgubimo i kad pobijedimo, inače nema smisla.
Penal Guli dolazi do lopte i gura je sebi no Muftic taj for izbija pa kači Gulija nema penala. Vidi gdje je lopta otisla.
Ja se upravo nadam da ce nas Zoran izvaditi polahko iz dubioze, a sa druge strane ne mogu da se otmem razmisljanju da kad se navije Ameru da ce se poceti mijesati i onda sve u krug._weella_ je napisao/la: ↑28 sep 2025, 10:15Ustani Zorane, udari reset na sve strukture.
Najžalosnije je da će se najviše ponovo udarati po sportskom segmentu, jer oni koje bi trebalo resetovati su i doveli Zorana da spasava njihove guzice.
Ali nešto vjerujem da se barem Zoranu sutra neće mješati u odabir sportskog segmenta, transfera itd
I dalje se od ovog nešto može složiti ali ja vrijeme treba reagovati.
Hvala ti Husrefe, volim te alo prošlo je tvoje vrijeme. Na miru se rastat, pružit ruka dok su Šopić i Bjelica slobodni vidjeti bil se prihvatili ove letargije i kurcobolje.
Na hajr!
Je li vi stvarno mislite da bi onaj naš egomanijak doveo nekoga ko će mu sutra reći odyebaus i kome se neće miješati u posao? Ljudi, vama svaka čast na optimizmu, ali ja zaista ne vidim da će ikakvog poboljšanja biti sa Mamićevim dolaskommoram je napisao/la: ↑28 sep 2025, 10:22Ja se upravo nadam da ce nas Zoran izvaditi polahko iz dubioze, a sa druge strane ne mogu da se otmem razmisljanju da kad se navije Ameru da ce se poceti mijesati i onda sve u krug._weella_ je napisao/la: ↑28 sep 2025, 10:15Ustani Zorane, udari reset na sve strukture.
Najžalosnije je da će se najviše ponovo udarati po sportskom segmentu, jer oni koje bi trebalo resetovati su i doveli Zorana da spasava njihove guzice.
Ali nešto vjerujem da se barem Zoranu sutra neće mješati u odabir sportskog segmenta, transfera itd
I dalje se od ovog nešto može složiti ali ja vrijeme treba reagovati.
Hvala ti Husrefe, volim te alo prošlo je tvoje vrijeme. Na miru se rastat, pružit ruka dok su Šopić i Bjelica slobodni vidjeti bil se prihvatili ove letargije i kurcobolje.
Na hajr!
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, budzak, Djulboni, Evander, Napapijri, Olise, Orvel, Strosmajer i 111 gostiju.