Moze se vidjeti.Turo je napisao/la: ↑28 sep 2025, 17:10Glavno je da ti pratiš fudbal.možeš to vidjeti po kvaliteti tvog posta.jurisicduska je napisao/la: ↑28 sep 2025, 17:06Sta je tačno smiješno ?
Lik koji je vodio seniorsku ekipu u 40 utakmica ukupno u životu nas treba vaditi iz ovog ambisa ?
Mogu li neki argumenti osim tih smajlija. Čuli za Đalovica osvojio sa Rijekom gdje su Hajduk i Dinamo se takmicili Ko će bit gori. Kao imao neki rezultat. Šta ako je one season wonder sto se i ispostavilo jer je u prvih 5 slijedece godine sa Rijekom imao 1 pobjedu u HNL-u nešto slično kao i mi ovdje ?
Samo se znate smijati. Ne pratite fudbal, nemate pojma ni o čemu. Klub je taoc navijača koji se razumiju u fudbal ko Mara u kriv k, i pišu po forumima i fejsbucima gluposti a Homer im se dodvorava. Tako je i Husref postavljen. Smiješno da ne može smjesnije.
Sto se tiče potpisa mog kladio sam se na naše Karine. Opkladu bih ispoštovao uvijek u životu. I dobro dođe da nas posjeti kakve Karine imamo u ekipi i na klupi.
I da dodam ta priča 10 klasa iznad će nas ugasit. 10 klasa iznad su kad osvoje titulu, plasiraju se u grupe samo tad. Taman Anceloti sjedio na klupi. Niko nije iznad nikog. Tik toker ih ubio namrtvo u derbiju. Iznad mog su kurca jedino.
Pun mi vas je k.
Šta s ti napisao nekakvog smajlija stavio.
Kažem da trener sa 40 tekmi nije za vađenje iz ambisa ti se nešto cerekas ti ko zajeban ? Pita te se za argument veze nemaš.
Sve znate kad vas neko normalno pita da obrazložite svoj stav, pisete stvari popu primili smo golove iz naših grešaka. 90% golova u današnjem sportu krene iz grešaka protivnika , rijetko ćeš kad vidjet akciju od golmana do napadača. Sto ne amnestira taktiku koja je do tog dovela. To je i cilj i posao trenera da svede te greške na minimum. Čemu sluzi onda