English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: English Premier League
Ovaj Woltmade se cini bas neki klosar, taman za Liverpoola
Cim pisa po Arsenalu i jeste za najbolji klub u Engeskoj. Nastavlja Isakov legacyInvincibles14 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:14Ovaj Woltmade se cini bas neki klosar, taman za Liverpoola
Srce, čast i ponos!
- JayCatwright
- Kontakt:
Majstori manipulacije i obmane.
Gyokeres mi je tu ubjedljivo najodvratniji.JayCatwright je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:13Nema nijednog simpaticnog igraca Arsenala u citavom rosteru, skupina umisljenih cigana bez ijednog osvojenog trofeja u karijeri. Ajmo Bruno doktore bar jedan ACL danas
Meni je poraznije sto su svi nekakvi mekani, nijednog lidera i alfe. Henderson je roy keane za sve ijednog.JayCatwright je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:13Nema nijednog simpaticnog igraca Arsenala u citavom rosteru, skupina umisljenih cigana bez ijednog osvojenog trofeja u karijeri. Ajmo Bruno doktore bar jedan ACL danas
Zato je Liverpulu VAR lider na terenu svako malo.
Šta Saka može bez kartona 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
7 minuta jer gube, ovako su ih I protiv nas gurali dodatnim vremenom
- JayCatwright
- Kontakt:
Gabriel je najblizi tome, ali vidimo da je i on obicni dajver.Finn je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:15Meni je poraznije sto su svi nekakvi mekani, nijednog lidera i alfe. Henderson je roy keane za sve ijednog.JayCatwright je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:13Nema nijednog simpaticnog igraca Arsenala u citavom rosteru, skupina umisljenih cigana bez ijednog osvojenog trofeja u karijeri. Ajmo Bruno doktore bar jedan ACL danas
Majmunko Arteta je najveca ubleha ikada. Kako im godinama baca suplju i opstaje na klupi to je za filma.
-
- Kontakt:
Nije ni tebi lako u zivotuVenom je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:15Cim pisa po Arsenalu i jeste za najbolji klub u Engeskoj. Nastavlja Isakov legacyInvincibles14 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:14Ovaj Woltmade se cini bas neki klosar, taman za Liverpoola
Svedski madjar uz wirtza najveca flopina sezone
- JayCatwright
- Kontakt:
Da je suđenje normalno Saka bi bio na ivici crvenog kartona do sad.
Yebem li ti majku u **** prokletu.JayCatwright je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:22Da je suđenje normalno Saka bi bio na ivici crvenog kartona do sad.
Daj mi ban da ovog retarda ne čitam yebem li ti svu familiju prokletu.
- superFrankie
- Kontakt:
Ovo mi je najsmijesnije od svega
- JayCatwright
- Kontakt:
Ako te banuju ne mozes me staviti na listu gnjavatora.AA23 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:24Yebem li ti majku u **** prokletu.JayCatwright je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:22Da je suđenje normalno Saka bi bio na ivici crvenog kartona do sad.
Daj mi ban da ovog retarda ne čitam yebem li ti svu familiju prokletu.
Smiješno kako je poluvrijeme završeno bez kartona.
Sam Saka je brat bratu 3x u situaciji gdje mu se žuti oprašta.
Timber takodjer.
Sam Saka je brat bratu 3x u situaciji gdje mu se žuti oprašta.
Timber takodjer.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- JayCatwright
- Kontakt:
Prosle sezone su dali brat bratu 10-15 neregularnih golova iz prekida.
Al Gabriel je najaci ocm. Ono mirne duse mozes skocit i izbit loptu, ako nista makar omest protivnickog napadaca. A on pada na najblazi kontakt ikad 

Srce, čast i ponos!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.