FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Bus je jako dobar igrač,ali kad je pri kraju karijere u Barci bio gurnut da igra 10 metara naprijed i da organizuje igru više nego prije, u nedostatku Inieste i kreativnih igrača, vidjeli su se njegovi limiti.
- Quartararo
- Kontakt:
Klasičan šljeper. Godinama je to bio dok su Xavi i Iniesta igrali. Itekako limitiran igrač. Ne može u istu rečenicu sa najvećim veznjacima.

Za sezonu 26/27 je planirano postavljanje krova. Kaze komentator na utakmici sa Oviedom da ce oko 4 mjeseca morati igrati na Montjuicujasonstatham je napisao/la: ↑27 sep 2025, 10:48Kao što rekoh, sa svakom novom utakmicom, novi termini otvaranja Camp Noua. Sada je to 18. oktobar protiv Girone.
Bočne strane su navodno gotove i spremne.
Generalno sada FCB odgovornost prebacuje na grad i njihove strukture. Što u neku ruku i jeste tako. Sve te neke la liga, uefa inspekcije su bile i prošle i na neki način se pozivaju na gradske dozvole i papire.
A ovo što sam vidio snimaka novinarskih ekipa, obilazaka, naravno stadion nije završen, ali je apsolutno spreman za ograničen broj gledalaca i utakmice.
Meni jedino nije jasno kako i kada su planirali raditi krov? Jer za tu operaciju je potrebno 6 mjeseci. Šta je u tom slučaju sa utakmicama?
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Rekoh ja da će se prije izgraditi Sagrada Familia nego ovo.Mukebir je napisao/la: ↑27 sep 2025, 13:55Za sezonu 26/27 je planirano postavljanje krova. Kaze komentator na utakmici sa Oviedom da ce oko 4 mjeseca morati igrati na Montjuicujasonstatham je napisao/la: ↑27 sep 2025, 10:48Kao što rekoh, sa svakom novom utakmicom, novi termini otvaranja Camp Noua. Sada je to 18. oktobar protiv Girone.
Bočne strane su navodno gotove i spremne.
Generalno sada FCB odgovornost prebacuje na grad i njihove strukture. Što u neku ruku i jeste tako. Sve te neke la liga, uefa inspekcije su bile i prošle i na neki način se pozivaju na gradske dozvole i papire.
A ovo što sam vidio snimaka novinarskih ekipa, obilazaka, naravno stadion nije završen, ali je apsolutno spreman za ograničen broj gledalaca i utakmice.
Meni jedino nije jasno kako i kada su planirali raditi krov? Jer za tu operaciju je potrebno 6 mjeseci. Šta je u tom slučaju sa utakmicama?
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Casado se povrijedio na treningu. Ovo je smiješno postalo
- jasonstatham
- Kontakt:
Sad sam pogledao- 6 mjeseci za instalaciju krova, full stop korištenja stadiona. Sjajno, sjajno.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Barca iduce ljeto treba zaganjat Juliana Alvareza, pa ako treba i 150 miliona istrest Atleticu, jednostavno odlican igrac.
Recimo Halland jeste mašina, ali tehnicki Julian je mnogo potkovaniji igrac i za Barcin sistem on mnogo bolje leži.
Recimo Halland jeste mašina, ali tehnicki Julian je mnogo potkovaniji igrac i za Barcin sistem on mnogo bolje leži.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Biće moderniji Bernabeu valjdamessilla je napisao/la: ↑25 sep 2025, 08:10Not.Rajaz je napisao/la: ↑23 sep 2025, 18:30Obilazio sam neki dan stadion, meni ono djeluje da neće biti završeno još godinu dana najmanje.
Nerealno mi zvuči da će uložiti u rekonstrukciju milijardu i po. Ko da ga iz temelja prave. Na kraju će Madrid za 3 puta manje pare imati moderniji stadion ako sam dobro upratio![]()
![]()
https://www.nytimes.com/athletic/536756 ... tion-cost/
Najveći je problem što su nešto konstantno petljali i lagali. Ova kašnjenja onda ne bi bila toliko problematična.

Dro i Roony u pocetnoj,iznenadjenje iskreno al nek nas iznenade pozitivno.
Brko iz druge galaksije!!!
- jasonstatham
- Kontakt:
Nastavlja Hansi da rotira. Standardno, ali ovo sa Dro i Barghijem mi je vala pretjerano i nepotrebno. Pa igraju svi svaka tri dana.
Sretno momci! Igrajte hrabro i mudro!
Sretno momci! Igrajte hrabro i mudro!
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Ne da se Rasfordu go da ga hebes
- BoixosNois1899
- Kontakt:

Neće u gol nikako.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
U koje su turbe ovi ubacili
Nista od onog Roonya.
Hajd mrsh napolje, daj Yamala.
Hajd mrsh napolje, daj Yamala.
Lik ga za kosu povlači kaze retard od komentatora nista strasno
Minut mu trebalo

Odmah se pokaze klasa, ko ce cekati onog Roonya da nesto ...bjezi ba u PM.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.