Pa stavi mu ga, vidim da si zaljubljen u njega...MaroonWhite1946 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 23:23Ja bi ga ostavio da te vodi na koride olovska seljacinoNazorUso je napisao/la: ↑29 sep 2025, 20:03S trenerske klupe mozda. Ali HM ostaje u klubu. Samo je pitanje gdje. Dok mu se izmisli neka nova pozicija. Tipujem na neku "koordinator" necega...jurisicduska je napisao/la: ↑29 sep 2025, 19:53Ma vrhunski momenat za oprostiti se sa Husom za sva vremena. Vise nakon ovog nema povratka. Sretno i puno zdravlja prije svega. Vrijeme uvijek uzme svoje tako je i s tobom. Nemaš vise to. Penzije nisu bez razloga. Drago mi je nakon onog posljednjeg puta kad smo se neslavno rastali da si dobio još jednu priliku da i sam uvidiš da je to to, a najveći laici na svijetu su znali da ne može na dobro.
Halal od mene ovih 4 poraza od svih relevantnih.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Fascinantno je kako na pomen bilo cega iole pozitivnog jave nam se ovi novi nikovi i trolovi,jeste izvozi doktore koga boli neka stvar, hocemo kriminalca u klub,dobro jutro komsija.successminator je napisao/la: ↑29 sep 2025, 23:26Izvozimo doktore i inženjere, uvozimo osuđene i presuđene kriminalce. Svako dobro, Bosno i Hercegovino.junioR je napisao/la: ↑29 sep 2025, 23:23Nisam se odavno javljao, pa da podjelim neke informacije sa Vama.
Mamić je dobio odriješene ruke u sklapanju kompletnog tima, sto uključuje i ekipu oko stručnog štaba.
Nakon njegovog dolaska odmah je stručni stab dobio doznanja da nisu u planovima za budućnost kao i dosta ljudi oko kluba.
Informacije da neki treneri ne žele doći u ovako Sarajevo i ljudi koji će biti dio nas su samo ogorčenost od neki pojedinaca na forumu.
Znam da je svima nama dosta promjena i sve ponovo kretati ispočetka ali za tako nešto su se vlasnici opredjelili,veliki novcac je u pitanju da se bilo ko može petljati u posao Mamica, tako da možemo samo gledati kakav posao će se napraviti i nadati se najbolje.
Uglavnom Mamić je došao da napravi posao i dobit će sve potrebno za to, ovo je prvi put da se navijačima ne zamazuju oci sa nekim ekspertima i dovođenja ljudi da popune radna mjesta.
-
- Kontakt:
Jel dolazi ovaj Princ?junioR je napisao/la: ↑29 sep 2025, 23:23Nisam se odavno javljao, pa da podjelim neke informacije sa Vama.
Mamić je dobio odriješene ruke u sklapanju kompletnog tima, sto uključuje i ekipu oko stručnog štaba.
Nakon njegovog dolaska odmah je stručni stab dobio doznanja da nisu u planovima za budućnost kao i dosta ljudi oko kluba.
Informacije da neki treneri ne žele doći u ovako Sarajevo i ljudi koji će biti dio nas su samo ogorčenost od neki pojedinaca na forumu.
Znam da je svima nama dosta promjena i sve ponovo kretati ispočetka ali za tako nešto su se vlasnici opredjelili,veliki novcac je u pitanju da se bilo ko može petljati u posao Mamica, tako da možemo samo gledati kakav posao će se napraviti i nadati se najbolje.
Uglavnom Mamić je došao da napravi posao i dobit će sve potrebno za to, ovo je prvi put da se navijačima ne zamazuju oci sa nekim ekspertima i dovođenja ljudi da popune radna mjesta.
-
- Kontakt:
Uopste nije u tome poenta. Stvari stavi u kontekst. Gdje i kako su Mamici uspostavili dominaciju sa Dinamom? Nisu oni digli klub iz pete lige i napravili prvaka od njega nego im je dosao prvo Tudjman pa onda sve ostale vlasti i istresle im milione svake sezone da poklope hrvatski fudbal od pjetlica do predsjednika saveza i onda su napravili klub kakav je postao Dinamo, a uz to se licno obogatili izvlaceci pare iz tog istog Dinama.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 23:26Ljudi im napravili sve i jednog igraca koji vrijedi u svijetu fudbala, zasmetali su nekim ljudima tj politicarima i tu se zavrsava prica, lafo hocemo titule u ovoj ligi gdje apsolutno nista nije regularno,gdje niko osim.2 tima nece biti sampion,Mamic nece po tom pitanju nista moci,bicemo na 3 mjestu max svake godine i to je to, do tada bosnje ce voditi bitke protiv vjetrenjaca, zamarati se stvarima koje nisu bitne itd.boki86 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 23:20Gledaj nasih dusebriznika sto se brinu kako su “pravomocno” osudjeni u drugoj drzavi, dolaze kod nas na rad, ali zaboravljaju da se po toj “evropskoj” drzavi slobodno seta ubica vedrana, ante jelavic, ratni zlocinac kordic i slicni. Koliko znam mamici nikoga nisu ubili, niti su radili drzavne udare
Sad valjda na osnovu toga ti mislis da ce Zoran Mamic u Mirvicevom Sarajevu napraviti Dinamo 2.0 jer je on toliki strucnjak. Da ti odmah ja kazem nece. Nego ce se postaviti svoje ljude (koliko mu Mirvic dozvoli) rastaliti se gdje moze i otici za 4,6, 8 mjeseci, a mi cemo onda ponovo ganjati nove trenere, nove savjetnike, nove rekonstrukcije. Ponovo cemo tjerati Ajlu, prizivati Husrefa, smisljati nove nadimke za Mirvica i najavljivati duple krune, pa onda kad gruhnemo glavom od pod **** majku Vici, masonima i mossadu.
Srž.Hordas1990 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 23:30Uopste nije u tome poenta. Stvari stavi u kontekst. Gdje i kako su Mamici uspostavili dominaciju sa Dinamom? Nisu oni digli klub iz pete lige i napravili prvaka od njega nego im je dosao prvo Tudjman pa onda sve ostale vlasti i istresle im milione svake sezone da poklope hrvatski fudbal od pjetlica do predsjednika saveza i onda su napravili klub kakav je postao Dinamo, a uz to se licno obogatili izvlaceci pare iz tog istog Dinama.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 23:26Ljudi im napravili sve i jednog igraca koji vrijedi u svijetu fudbala, zasmetali su nekim ljudima tj politicarima i tu se zavrsava prica, lafo hocemo titule u ovoj ligi gdje apsolutno nista nije regularno,gdje niko osim.2 tima nece biti sampion,Mamic nece po tom pitanju nista moci,bicemo na 3 mjestu max svake godine i to je to, do tada bosnje ce voditi bitke protiv vjetrenjaca, zamarati se stvarima koje nisu bitne itd.boki86 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 23:20Gledaj nasih dusebriznika sto se brinu kako su “pravomocno” osudjeni u drugoj drzavi, dolaze kod nas na rad, ali zaboravljaju da se po toj “evropskoj” drzavi slobodno seta ubica vedrana, ante jelavic, ratni zlocinac kordic i slicni. Koliko znam mamici nikoga nisu ubili, niti su radili drzavne udare
Sad valjda na osnovu toga ti mislis da ce Zoran Mamic u Mirvicevom Sarajevu napraviti Dinamo 2.0 jer je on toliki strucnjak. Da ti odmah ja kazem nece. Nego ce se postaviti svoje ljude (koliko mu Mirvic dozvoli) rastaliti se gdje moze i otici za 4,6, 8 mjeseci, a mi cemo onda ponovo ganjati nove trenere, nove savjetnike, nove rekonstrukcije. Ponovo cemo tjerati Ajlu, prizivati Husrefa, smisljati nove nadimke za Mirvica i najavljivati duple krune, pa onda kad gruhnemo glavom od pod **** majku Vici, masonima i mossadu.
Živi bili pa vidjeli, nemoj da širimo negativu sada, naljutit će se standardni pozitivci.

-
- Kontakt:
Prvo i osnovno da ponovim nisu masoni problem vec politicari Telgetija,Dodo,Vico i savez,problem je Husic koji ti kaze da je narednih 8 godina sve dogovoreno,covjek koji je imao funkciju i savezu ti to kaze i niko nista. Sto se tice Mamica neke stvari sto si napisao nisu tacne, Croacija tadasnja je bila Tudjmanova i nisu imali ni 2 posto rezultate,akademiju kao po palicom Mamica, Dinamo je poslije smrti Tudjmana bio i debelim dugovima koje su Mamici vratili svojim parama,uredili klub na visok nivo,proizveli od Corluke,Eduarda,Modrica itd itd samo na ovoj trojici su uzeli para sto svi sanjat mogu,vjerovatno zato sto su nesposobni. Da ponovim samo se nadam da su mu dali odrijesene ruke a ne da se neko tele mjesa. Inace licno da nam dodje Seik od Bruneja neces biti sampion, to vise je i budalama jasno,Telgetija ti je potvrdio to, kako kaze cilj je 5 timova iz RS tj pola lige,uostalom komentar Kaljanca na sviranu ruku za Borac u Posusiju ti valjda nesto govori.Hordas1990 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 23:30Uopste nije u tome poenta. Stvari stavi u kontekst. Gdje i kako su Mamici uspostavili dominaciju sa Dinamom? Nisu oni digli klub iz pete lige i napravili prvaka od njega nego im je dosao prvo Tudjman pa onda sve ostale vlasti i istresle im milione svake sezone da poklope hrvatski fudbal od pjetlica do predsjednika saveza i onda su napravili klub kakav je postao Dinamo, a uz to se licno obogatili izvlaceci pare iz tog istog Dinama.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 23:26Ljudi im napravili sve i jednog igraca koji vrijedi u svijetu fudbala, zasmetali su nekim ljudima tj politicarima i tu se zavrsava prica, lafo hocemo titule u ovoj ligi gdje apsolutno nista nije regularno,gdje niko osim.2 tima nece biti sampion,Mamic nece po tom pitanju nista moci,bicemo na 3 mjestu max svake godine i to je to, do tada bosnje ce voditi bitke protiv vjetrenjaca, zamarati se stvarima koje nisu bitne itd.boki86 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 23:20Gledaj nasih dusebriznika sto se brinu kako su “pravomocno” osudjeni u drugoj drzavi, dolaze kod nas na rad, ali zaboravljaju da se po toj “evropskoj” drzavi slobodno seta ubica vedrana, ante jelavic, ratni zlocinac kordic i slicni. Koliko znam mamici nikoga nisu ubili, niti su radili drzavne udare
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 29 sep 2025, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sad cemo mjenjat trenere kao na traci,Mamic odma otpusta trenere nakon par losih rezultata,nikad nisu trpili lose igre i rezultate,nema nikakvih 10 prelaznih rokova i da biraju po 10 svojih igraca, uostalom i Zekic ih je hvalio u podcastima.
Svako ko proda sljivotresa balabana za 8 miliona funti aston vili prije 20 godina, kad niko na balkanu nije znao sta je milion i transfer, zasluzuje da mu se pruzi prilika. I puno gorima su se davale prilike kod nasHordas1990 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 23:30Uopste nije u tome poenta. Stvari stavi u kontekst. Gdje i kako su Mamici uspostavili dominaciju sa Dinamom? Nisu oni digli klub iz pete lige i napravili prvaka od njega nego im je dosao prvo Tudjman pa onda sve ostale vlasti i istresle im milione svake sezone da poklope hrvatski fudbal od pjetlica do predsjednika saveza i onda su napravili klub kakav je postao Dinamo, a uz to se licno obogatili izvlaceci pare iz tog istog Dinama.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 23:26Ljudi im napravili sve i jednog igraca koji vrijedi u svijetu fudbala, zasmetali su nekim ljudima tj politicarima i tu se zavrsava prica, lafo hocemo titule u ovoj ligi gdje apsolutno nista nije regularno,gdje niko osim.2 tima nece biti sampion,Mamic nece po tom pitanju nista moci,bicemo na 3 mjestu max svake godine i to je to, do tada bosnje ce voditi bitke protiv vjetrenjaca, zamarati se stvarima koje nisu bitne itd.boki86 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 23:20Gledaj nasih dusebriznika sto se brinu kako su “pravomocno” osudjeni u drugoj drzavi, dolaze kod nas na rad, ali zaboravljaju da se po toj “evropskoj” drzavi slobodno seta ubica vedrana, ante jelavic, ratni zlocinac kordic i slicni. Koliko znam mamici nikoga nisu ubili, niti su radili drzavne udare
-
- Kontakt:
Cisto da pitam je li se misli samo na Zorana ili ipak je i Zdravko ukljucen?
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa vidi, realno je u Lokomotivi uradio okej posao za kratko vrijeme, i to je bilo zadnju sezonu. Ma da ja njega mogu podržati samo kao privremeno riješenje, da popuni taj vakuum ko i AylaDjulboni je napisao/la: ↑29 sep 2025, 22:49Čovjek gleda CV Cvitanovića i haj ne možeš reći da nije ništa radio, jer nije mala stvar biti na klupi najvećeg kluba sa ovih prostora u zadnjih 20 godina, ali opet nema ga na mapi u zadnje vrijeme, ma ne znam šta da mislim. Na momente pomisli čovjek ružan san. Dajte Čali kormilo da izginemo ...![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ne postoje na dunjaluku naivniji navijaci od navijaca Sarajeva.
-
- Kontakt:
Znaš li značenje riječi “nikovi” i “trolovi” kad ih već upotrebljavaš? Ja nisam trol, kažem onako kako jeste. Ako je tebi pozitivno da ti osuđeni i presuđeni kriminalac ulazi u klub, sve ok, u redu je. Čovjek u HNL-u radio sve što se kod nas radi danas, onda nije problem Vico nego što “ja” nisam Vico. Da Mamić ima časne namjere došao bi u “svoj” Zrinjski ili Široki Brijeg, ali džaba ja to tebi pričam. I ovo boldovano govori puno o tebi, nema potrebe za daljom diskusijom.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 23:28Fascinantno je kako na pomen bilo cega iole pozitivnog jave nam se ovi novi nikovi i trolovi, jeste izvozi doktore koga boli neka stvar , hocemo kriminalca u klub,dobro jutro komsija.successminator je napisao/la: ↑29 sep 2025, 23:26Izvozimo doktore i inženjere, uvozimo osuđene i presuđene kriminalce. Svako dobro, Bosno i Hercegovino.junioR je napisao/la: ↑29 sep 2025, 23:23Nisam se odavno javljao, pa da podjelim neke informacije sa Vama.
Lijep pozdrav i sve najbolje.
-
- Kontakt:
Imali su Mamici namjere u par Hercegovackih klubova da udju i probali, ali su ih svi redom otkantali. Cak su ih i kone otkantale.successminator je napisao/la: ↑29 sep 2025, 23:56Da Mamić ima časne namjere došao bi u “svoj” Zrinjski ili Široki Brijeg, ali džaba ja to tebi pričam. I ovo boldovano govori puno o tebi, nema potrebe za daljom diskusijom.
Sretno novom šefu!
Zanimljivo kako sve zna sta se desava u klubu osim sto ne zna da Ajla vedri i oblači isti i sto laze oko Letermea, klasicni Ajlin igrac.
Nisu Mamici za dnevnice od 30 maraka, oni gdje se milioni ne vrte ne ulaze. Sta ce u svinjskom baza navijaca 2.000.Hordas1990 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 23:59Imali su Mamici namjere u par Hercegovackih klubova da udju i probali, ali su ih svi redom otkantali. Cak su ih i kone otkantale.successminator je napisao/la: ↑29 sep 2025, 23:56Da Mamić ima časne namjere došao bi u “svoj” Zrinjski ili Široki Brijeg, ali džaba ja to tebi pričam. I ovo boldovano govori puno o tebi, nema potrebe za daljom diskusijom.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, laznokrilo, riki46, Vanja8 i 57 gostiju.