Srž.Hordas1990 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 23:30Uopste nije u tome poenta. Stvari stavi u kontekst. Gdje i kako su Mamici uspostavili dominaciju sa Dinamom? Nisu oni digli klub iz pete lige i napravili prvaka od njega nego im je dosao prvo Tudjman pa onda sve ostale vlasti i istresle im milione svake sezone da poklope hrvatski fudbal od pjetlica do predsjednika saveza i onda su napravili klub kakav je postao Dinamo, a uz to se licno obogatili izvlaceci pare iz tog istog Dinama.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 23:26Ljudi im napravili sve i jednog igraca koji vrijedi u svijetu fudbala, zasmetali su nekim ljudima tj politicarima i tu se zavrsava prica, lafo hocemo titule u ovoj ligi gdje apsolutno nista nije regularno,gdje niko osim.2 tima nece biti sampion,Mamic nece po tom pitanju nista moci,bicemo na 3 mjestu max svake godine i to je to, do tada bosnje ce voditi bitke protiv vjetrenjaca, zamarati se stvarima koje nisu bitne itd.boki86 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 23:20Gledaj nasih dusebriznika sto se brinu kako su “pravomocno” osudjeni u drugoj drzavi, dolaze kod nas na rad, ali zaboravljaju da se po toj “evropskoj” drzavi slobodno seta ubica vedrana, ante jelavic, ratni zlocinac kordic i slicni. Koliko znam mamici nikoga nisu ubili, niti su radili drzavne udare
Sad valjda na osnovu toga ti mislis da ce Zoran Mamic u Mirvicevom Sarajevu napraviti Dinamo 2.0 jer je on toliki strucnjak. Da ti odmah ja kazem nece. Nego ce se postaviti svoje ljude (koliko mu Mirvic dozvoli) rastaliti se gdje moze i otici za 4,6, 8 mjeseci, a mi cemo onda ponovo ganjati nove trenere, nove savjetnike, nove rekonstrukcije. Ponovo cemo tjerati Ajlu, prizivati Husrefa, smisljati nove nadimke za Mirvica i najavljivati duple krune, pa onda kad gruhnemo glavom od pod **** majku Vici, masonima i mossadu.
Živi bili pa vidjeli, nemoj da širimo negativu sada, naljutit će se standardni pozitivci.