A sto moraju svi uvjek lagat za igrace. Nijedan nije skonto da im je pametnije da kazu da mi nemamo ni krila ni bekova (ni svega ostalog) reprezentativnih i da je to u startu otezavajuca okolnost za bilo kakav uspjeh. Al da ce se dat sve od sebe da se nesto izmajmunise jer drugacije nemore.
Haris Hajradinović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Haris Hajradinović
Ovaj grad i ovaj klub su poginuli u ratu.Ubijeni su onog dana kad je na opstini Novi Grad osvanulo upozorenje napisano markerom na listu iz sveske: "Ovdje se pozdravlja sa selam alejkum." by HBP
-
- Kontakt:
Hajradinovic je prekucao hnl u kojem igra Jankovic koji se nesto priziva. Jedini njegov problem je sto igra na poziciji koja je izumrla.
Ja bas ne znam da je prekucao. Igrao je za Osijek, da je sad nesto valjao uzeo bi ga Hajduk ili Dinamo.adrenaline323 je napisao/la: ↑30 sep 2025, 13:47Hajradinovic je prekucao hnl u kojem igra Jankovic koji se nesto priziva. Jedini njegov problem je sto igra na poziciji koja je izumrla.
Uzeo bi ga i jedan od boljih klubova iz Turske. On igra u Kasimpasi, svi znamo da i ove bolje klubove iz Turske mlati skoro ko god sitgne u Europi. Mozes onda zamisliti kako bi ovaj Kasimpasa prosao.
-
- Kontakt:
Ako je vjerovati portalu, kod Harisa stradali križni ligamenti, operacija u petak. Brz oporavak momku, nema ni njega mjesecima sigurno.
Zavrsio je on s reprezentacijom s tom povredom.Coolpanda24 je napisao/la: ↑30 sep 2025, 15:30Ako je vjerovati portalu, kod Harisa stradali križni ligamenti, operacija u petak. Brz oporavak momku, nema ni njega mjesecima sigurno.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"