A sto moraju svi uvjek lagat za igrace. Nijedan nije skonto da im je pametnije da kazu da mi nemamo ni krila ni bekova (ni svega ostalog) reprezentativnih i da je to u startu otezavajuca okolnost za bilo kakav uspjeh. Al da ce se dat sve od sebe da se nesto izmajmunise jer drugacije nemore.
Haris Hajradinović
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Haris Hajradinović
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
-
adrenaline323
- Kontakt:
Hajradinovic je prekucao hnl u kojem igra Jankovic koji se nesto priziva. Jedini njegov problem je sto igra na poziciji koja je izumrla.
Ja bas ne znam da je prekucao. Igrao je za Osijek, da je sad nesto valjao uzeo bi ga Hajduk ili Dinamo.adrenaline323 je napisao/la: ↑30 sep 2025, 13:47Hajradinovic je prekucao hnl u kojem igra Jankovic koji se nesto priziva. Jedini njegov problem je sto igra na poziciji koja je izumrla.
Uzeo bi ga i jedan od boljih klubova iz Turske. On igra u Kasimpasi, svi znamo da i ove bolje klubove iz Turske mlati skoro ko god sitgne u Europi. Mozes onda zamisliti kako bi ovaj Kasimpasa prosao.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Ako je vjerovati portalu, kod Harisa stradali križni ligamenti, operacija u petak. Brz oporavak momku, nema ni njega mjesecima sigurno.
Zavrsio je on s reprezentacijom s tom povredom.Coolpanda24 je napisao/la: ↑30 sep 2025, 15:30Ako je vjerovati portalu, kod Harisa stradali križni ligamenti, operacija u petak. Brz oporavak momku, nema ni njega mjesecima sigurno.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Potpisao novi ugovor sa Kasimpasom.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jedno 15. intervju brat bratu koji daje od kako smo se plasirali na SP,kao da je licno on najzasluzniji za plasman. Brate moj,nisi odigrao godinu dana utakmicu,van forme si,poziv se zasluzuje igrama,a ne palamudjenjem po emisijama i novinama..Hajlajt bi bio da ne bude pozvan,pa da mu zena opet napise instagram story..
Neće biti na SP, ako postoji pravedno presuđivanje ko treba, a ko ne treba ići.RightBack je napisao/la: ↑01 maj 2026, 14:11
Jedno 15. intervju brat bratu koji daje od kako smo se plasirali na SP,kao da je licno on najzasluzniji za plasman. Brate moj,nisi odigrao godinu dana utakmicu,van forme si,poziv se zasluzuje igrama,a ne palamudjenjem po emisijama i novinama..Hajlajt bi bio da ne bude pozvan,pa da mu zena opet napise instagram story..Meni ljigav izuzetno iz neobjasnjivih razloga,igra u yebenoj Kasimpasi a ufuran kao da je u Realu..
Pripadnik dvotrećinske većine u državi Bosni.
Nebitniji od Mujakića, a to je teško biti. Ali će ga barbarez sigurno zvati ako se oporavi jer će imati viška mjesta.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- Beduin
- Kontakt:
Jeste on zasluzio da ide na SP jer je tu od pocetka i bio bi do kraja da se nije povrijedio, ali sa druge strane ako ces skroz nespreman o bez minutaze u nogama ici gdje nema nikakvog hajra od tebe, a nije ga bilo ni tokom kvalifikacija, onda treba da ide ono najbolje sto imamo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Čovjek odigrao jednu dobru utakmicu protiv Kipra, ostale ili nije ništa pokazao ili bio očajan. Nespreman, neka ga možda na onom širem spisku.
Svakako je ovaj Mahmić ofanzivni vezni, kakvog , osim Hajradinovića , nismo imali na spisku.
Svakako je ovaj Mahmić ofanzivni vezni, kakvog , osim Hajradinovića , nismo imali na spisku.
Glory Glory Man United
Pa on i nema poziciju realno. Ofanzivni veznjak i lazno krilo.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Tanak igrac jeste, ali je dobar s Dzekom. To znaci vise nego da je dobar na travnjaku, pitaj Ibricica kako je on otisao u BrazilRightBack je napisao/la: ↑01 maj 2026, 14:11
Jedno 15. intervju brat bratu koji daje od kako smo se plasirali na SP,kao da je licno on najzasluzniji za plasman. Brate moj,nisi odigrao godinu dana utakmicu,van forme si,poziv se zasluzuje igrama,a ne palamudjenjem po emisijama i novinama..Hajlajt bi bio da ne bude pozvan,pa da mu zena opet napise instagram story..Meni ljigav izuzetno iz neobjasnjivih razloga,igra u yebenoj Kasimpasi a ufuran kao da je u Realu..
-
MehofromTurinja
- Kontakt:
Ibrica je za ovog ZiZu
Nije brate zasluzio. On i slicni da su igrali mi svjetskog nebi vidjeli. Nema sta traziti, tanak igrac.Beduin je napisao/la: ↑01 maj 2026, 20:39Jeste on zasluzio da ide na SP jer je tu od pocetka i bio bi do kraja da se nije povrijedio, ali sa druge strane ako ces skroz nespreman o bez minutaze u nogama ici gdje nema nikakvog hajra od tebe, a nije ga bilo ni tokom kvalifikacija, onda treba da ide ono najbolje sto imamo.
Zasluzilu su npr Tarik, Katic, Dedic, Esmir, Kerim, Sunjic, Memic, Tabakovic itd
Ovaj ne, sto dalje od repke. On i slicni samo nas mogu ukopat kao Civic i Kovacevic
realno gledajuci nema vremena da se oporavi i nema logike da ide, jer nema utakmica, nema fizicku spremu.
kad izadjes iz takve povrede pola godine ti treba da se vratis gdje si bio i tada vecima razmislja o tom ligamentu i mentalno nisu spremni za zestok tempo i duele.
drugo mi smo sad pokriveni u sredini sasvim dovoljno i on moze u repku samo ako bas dodje u ludu formu.
ako ga pak Barbarez povede ici ce iskljucivo sto je Edinov jaran kao sto je Edin poveo Ibricica 2014
kad izadjes iz takve povrede pola godine ti treba da se vratis gdje si bio i tada vecima razmislja o tom ligamentu i mentalno nisu spremni za zestok tempo i duele.
drugo mi smo sad pokriveni u sredini sasvim dovoljno i on moze u repku samo ako bas dodje u ludu formu.
ako ga pak Barbarez povede ici ce iskljucivo sto je Edinov jaran kao sto je Edin poveo Ibricica 2014
Nek ide dijete, šta fali, pa jel, mislim da je prijedlog pravo realan.
Dobrodosao opetMehofromTurinja je napisao/la: ↑02 maj 2026, 00:26
Ibrica je za ovog ZiZua otisli i igrali u Brazilu, Tino Sven Susic, onaj pjevac Anel sto je kobejage odbio Austriju
![]()
Taman Mahmica povesti na SP. Ako Hajradinovica povedemo, to je odmah igrac manje, jer nije igrao nikako. Samo se bojim da ga ne budu poveli jer je Dzekin haver...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je