English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: English Premier League
Dakle, 35-godišnji prodavač donera u vidu Ilkaya Gundogana ponizio je najbolji vezni red galaksije sa najboljim zadnjim veznim u historiji fudbala Rajanom Gravenberhom, najskupljim veznjakom u historiji fudbala Wirtzom i drugim najboljim Szoboszlaijem

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Zanimljiva slika mora se priznati.
- Pensioner26
- Kontakt:
Da su makar većeg topa napravili.
Jedno je penal, drugo nije.
Isto pravilo važi za obje situacije, nek neko elaborira ako može jer ovo nema smisla, kakvo brukanje PGMOL-a.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Ova tema treba više ovakvih rasprava
Look on my works, ye Mighty, and despair!
Nothing beside remains. Round the decay
Of that colossal wreck, boundless and bare
The lone and level sands stretch far away.
Nothing beside remains. Round the decay
Of that colossal wreck, boundless and bare
The lone and level sands stretch far away.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Može jedan set-piece ili još bolje penalty kick za šjor Slota, molim lijepo.
Samo o sudijama, jel moguće ovo
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Brokula fali. On je bio zaduzen za xG podatke. Pokazuje se da je u njima istina. 
Nemoj tako ,ovo je bilo u pleksus
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
gigglessmoke
- Kontakt:
Ćelavi glavonja još izjavio “Neke ekipe dobijaju prekidima utakmice, mi ih gubimo”.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑01 okt 2025, 02:16
Može jedan set-piece ili još bolje penalty kick za šjor Slota, molim lijepo.
Samo o sudijama, jel moguće ovo![]()
Haha kakav mentol. Ima noćne more od Arsenala kojeg je dobio jednim udarcem u okvir - iz prekida.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Arne nije navikao na ovakvo suđenje. Logično je da sada plače. 
Treba istaći i za trenera da je baš tanak, nije ovo PES, ne zna šta bi s novim igračima, dok mu stari igraju još pod muscle memory od Kloppovog sistema. Gosn Xabi je recimo Wirtza i Frimponga najbolje koristio u formaciji 3-4-2-1, dok obojica izgledaju ko telad u 4-2-3-1
- superFrankie
- Kontakt:
Frimpong je klasicni wing bek koji izgleda pogubljeno u sistemu sa 4 nazad. Trebat ce mu vremena da se navikne na taj sistem, ako se ikad i navikne. A Wirtz jednostavno izgleda slabije i sporije od svih ostalih na terenu, mislim da tu sistem nije problemcoelho41 je napisao/la: ↑01 okt 2025, 11:48Treba istaći i za trenera da je baš tanak, nije ovo PES, ne zna šta bi s novim igračima, dok mu stari igraju još pod muscle memory od Kloppovog sistema. Gosn Xabi je recimo Wirtza i Frimponga najbolje koristio u formaciji 3-4-2-1, dok obojica izgledaju ko telad u 4-2-3-1
Kada su se dovodili svi ovi igrači, logika je govorila da se zapravo i planira prijelaz na 3-4-2-1 ili 3-4-1-2 jer što bi drugačije dovodio frimponga, wirtza i kerkeza, ja to pišem na temi još od prvog kola, međutim od tog ništa, ovaj po svom nešto izmišlja pozicije i imamo ovo što imamo. Moguće i da je nedolazak guehija doprinio tome.
- JayCatwright
- Kontakt:
Za tu formaciju ti treba 6 stopera, mi nemamo ni 3, de ba.Finn je napisao/la: ↑01 okt 2025, 12:06Kada su se dovodili svi ovi igrači, logika je govorila da se zapravo i planira prijelaz na 3-4-2-1 ili 3-4-1-2 jer što bi drugačije dovodio frimponga, wirtza i kerkeza, ja to pišem na temi još od prvog kola, međutim od tog ništa, ovaj po svom nešto izmišlja pozicije i imamo ovo što imamo. Moguće i da je nedolazak guehija doprinio tome.
- wadethegreat
- Kontakt:
Realno do sada se samo Etikite pokazao.
Provlacili su se dosta Mora to stici.
Kupili su igrace koji ne idu na ovu formaciju a Wirtz izgleda kao da Bas mimo toga ima drama problema sa tempom I brzinom lige.
Provlacili su se dosta Mora to stici.
Kupili su igrace koji ne idu na ovu formaciju a Wirtz izgleda kao da Bas mimo toga ima drama problema sa tempom I brzinom lige.
- superFrankie
- Kontakt:
- JayCatwright
- Kontakt:
Kakva klasa, sta ce tek biti kad proigra
Lijepe brojke mada mi je Grealish dosta bolji igrač od Wirtza. 
Guardiola je Finnov učenik btwJayCatwright je napisao/la: ↑01 okt 2025, 12:18Za tu formaciju ti treba 6 stopera, mi nemamo ni 3, de ba.Finn je napisao/la: ↑01 okt 2025, 12:06Kada su se dovodili svi ovi igrači, logika je govorila da se zapravo i planira prijelaz na 3-4-2-1 ili 3-4-1-2 jer što bi drugačije dovodio frimponga, wirtza i kerkeza, ja to pišem na temi još od prvog kola, međutim od tog ništa, ovaj po svom nešto izmišlja pozicije i imamo ovo što imamo. Moguće i da je nedolazak guehija doprinio tome.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Trenutno korisnika/ca: Pensioner26, tiketoke i 5 gostiju.