Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Zanimljiva slika mora se priznati.
Da su makar većeg topa napravili.
Ova tema treba više ovakvih rasprava
Nemoj tako ,ovo je bilo u pleksus
Ćelavi glavonja još izjavio “Neke ekipe dobijaju prekidima utakmice, mi ih gubimo”.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑01 okt 2025, 02:16
Može jedan set-piece ili još bolje penalty kick za šjor Slota, molim lijepo.
Samo o sudijama, jel moguće ovo![]()
Treba istaći i za trenera da je baš tanak, nije ovo PES, ne zna šta bi s novim igračima, dok mu stari igraju još pod muscle memory od Kloppovog sistema. Gosn Xabi je recimo Wirtza i Frimponga najbolje koristio u formaciji 3-4-2-1, dok obojica izgledaju ko telad u 4-2-3-1
Frimpong je klasicni wing bek koji izgleda pogubljeno u sistemu sa 4 nazad. Trebat ce mu vremena da se navikne na taj sistem, ako se ikad i navikne. A Wirtz jednostavno izgleda slabije i sporije od svih ostalih na terenu, mislim da tu sistem nije problemcoelho41 je napisao/la: ↑01 okt 2025, 11:48Treba istaći i za trenera da je baš tanak, nije ovo PES, ne zna šta bi s novim igračima, dok mu stari igraju još pod muscle memory od Kloppovog sistema. Gosn Xabi je recimo Wirtza i Frimponga najbolje koristio u formaciji 3-4-2-1, dok obojica izgledaju ko telad u 4-2-3-1
Kada su se dovodili svi ovi igrači, logika je govorila da se zapravo i planira prijelaz na 3-4-2-1 ili 3-4-1-2 jer što bi drugačije dovodio frimponga, wirtza i kerkeza, ja to pišem na temi još od prvog kola, međutim od tog ništa, ovaj po svom nešto izmišlja pozicije i imamo ovo što imamo. Moguće i da je nedolazak guehija doprinio tome.
Za tu formaciju ti treba 6 stopera, mi nemamo ni 3, de ba.Finn je napisao/la: ↑01 okt 2025, 12:06Kada su se dovodili svi ovi igrači, logika je govorila da se zapravo i planira prijelaz na 3-4-2-1 ili 3-4-1-2 jer što bi drugačije dovodio frimponga, wirtza i kerkeza, ja to pišem na temi još od prvog kola, međutim od tog ništa, ovaj po svom nešto izmišlja pozicije i imamo ovo što imamo. Moguće i da je nedolazak guehija doprinio tome.
Guardiola je Finnov učenik btwJayCatwright je napisao/la: ↑01 okt 2025, 12:18Za tu formaciju ti treba 6 stopera, mi nemamo ni 3, de ba.Finn je napisao/la: ↑01 okt 2025, 12:06Kada su se dovodili svi ovi igrači, logika je govorila da se zapravo i planira prijelaz na 3-4-2-1 ili 3-4-1-2 jer što bi drugačije dovodio frimponga, wirtza i kerkeza, ja to pišem na temi još od prvog kola, međutim od tog ništa, ovaj po svom nešto izmišlja pozicije i imamo ovo što imamo. Moguće i da je nedolazak guehija doprinio tome.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 4 gosta.