FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SilaMoc1946
Re: FK Sarajevo
Imam jak osjećaj da ćemo začepiti usta ovim smetljarima i da ćemo počet napokon da im deremo g.uzove.
Sarajevo ljubavi moja 1946
i ja isto. samo jedan pzotivan sok sa trenerom i da proigramo. onda su ga svi glabnuliSilaMoc1946 je napisao/la: ↑02 okt 2025, 11:19Imam jak osjećaj da ćemo začepiti usta ovim smetljarima i da ćemo počet napokon da im deremo g.uzove.
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Koliko god da proigramo, uvijek će tu biti sudije da nas stopiraju. Tako da fokus konačno treba biti na zatezanju odbrane, sklanjanje igrača sa neprirodnih pozicija i ozbiljno rješenje na golu, a ne krpljenje sa onim nesretnikom.
Skidajte ovu anketu gore, ko Boga vas molim!!
Ne treba se palit na kupljene članke, Leterme je kriv 10% sve ostalo su krivi Ajla i co. Btw mi nemamo SD i jos 10 pozicija u klubu u ovom trenutku.BegovicRamiz je napisao/la: ↑01 okt 2025, 19:42ma kriv je nema sta al sve svaliti na njega nema smislaMaroonBjelave je napisao/la: ↑01 okt 2025, 19:02Ima, jer nema hajpa zbog dolaska novog trenera. A s obzirom da nam je drugo ime FK naopako, bit će bolje aBd.BegovicRamiz je napisao/la: ↑01 okt 2025, 18:54imal iko da iskreno vjeruje da ce biti nesto puno bolje sa ovim trenerom
gore tesko da moze al eto da ce on donijeti ono sto nam treba
Leterme ispade kurban i kriv covjek za sve dobro je pa ga otjerasmo
mozemo li znati kad se vracaju Banic, Mujkic, Elezi, Ljajic pa i o Gojkovicu jednu recenicu kako tece oporavak
Leterme gori od Ibrakovića i Ibričića po Avazu
Ne možemo.
da citas tekst bez da znas da je o njemu rijec reko bi da se radi o Mirvicu i Aylah
za igrace - bitno je da su zivi
Saraj’vo ko nekad želja nam je jedina
Bice ovo dobro samo da procepi.
I nadam se raja protiv Zrinjskog malo vise navijaca
Bice ovo dobro samo da procepi.
I nadam se raja protiv Zrinjskog malo vise navijaca
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
Red bi bio vise.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
-
- Kontakt:
Vico i Beus ništa ne prepuštaju slučaju, Luka Bilbija sudi.
Gledajte smrada ustaskog sto je napisao ZDS u objavi, duznost nam je da svi dodjemo na kosevu i ebemo im majke, pogotovo njemu. Vrijeme ja vise da stanemo ko jedan protiv ustasa i cetalja, pa nisu nam mogli nista 3 godine sa oruzjem, cega se sad bojimo??? Jel mi babo pogino da bi oni danas ovo radili u srcu te Bosne. GAZI USTASE
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
-
- Kontakt:
Moze kod nas sve, da neko nas ovako nesto objavi suspendovalo bi se sveplisek je napisao/la: ↑02 okt 2025, 13:57Gledajte smrada ustaskog sto je napisao ZDS u objavi, duznost nam je da svi dodjemo na kosevu i ebemo im majke, pogotovo njemu. Vrijeme ja vise da stanemo ko jedan protiv ustasa i cetalja, pa nisu nam mogli nista 3 godine sa oruzjem, cega se sad bojimo??? Jel mi babo pogino da bi oni danas ovo radili u srcu te Bosne. GAZI USTASE
dokad vise tebra, jel vrijeme za nasilje? jel vrijeme da se ganjaju ustase po terenu? jel vrijeme da se prekidaju tekme zbog "nacionalistog orgijanja" i sa nase strane? Halo ba, pucali po nama 3 godine nismo se bojali sad stojimo nijemo i gledamo kako nam se pisaju usta??? Dosta ba vise, ja cu prvi u ponedeljak pjevat gazi ustase, i gadjat ih svim i svacim kad budu izlazi iz tunelamosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 okt 2025, 14:02Moze kod nas sve, da neko nas ovako nesto objavi suspendovalo bi se sveplisek je napisao/la: ↑02 okt 2025, 13:57Gledajte smrada ustaskog sto je napisao ZDS u objavi, duznost nam je da svi dodjemo na kosevu i ebemo im majke, pogotovo njemu. Vrijeme ja vise da stanemo ko jedan protiv ustasa i cetalja, pa nisu nam mogli nista 3 godine sa oruzjem, cega se sad bojimo??? Jel mi babo pogino da bi oni danas ovo radili u srcu te Bosne. GAZI USTASE
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
-
- Kontakt:
Ma nisam vise pametan brate,za izjavu te kazne a lik pljuje po islamu u nasoj zemlji, terorisu te gdje god stignes, nas je domet hebat Mirvicu sve na forumu,slike nekakve objavljivat ovo ostalo nije ni bitno. To gazi ustase i slicno nikad nisam pjevo niti cu jer nista sa tim.neces postici cak sta vise.plisek je napisao/la: ↑02 okt 2025, 14:07dokad vise tebra, jel vrijeme za nasilje? jel vrijeme da se ganjaju ustase po terenu? jel vrijeme da se prekidaju tekme zbog "nacionalistog orgijanja" i sa nase strane? Halo ba, pucali po nama 3 godine nismo se bojali sad stojimo nijemo i gledamo kako nam se pisaju usta??? Dosta ba vise, ja cu prvi u ponedeljak pjevat gazi ustase, i gadjat ih svim i svacim kad budu izlazi iz tunelamosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 okt 2025, 14:02Moze kod nas sve, da neko nas ovako nesto objavi suspendovalo bi se sveplisek je napisao/la: ↑02 okt 2025, 13:57Gledajte smrada ustaskog sto je napisao ZDS u objavi, duznost nam je da svi dodjemo na kosevu i ebemo im majke, pogotovo njemu. Vrijeme ja vise da stanemo ko jedan protiv ustasa i cetalja, pa nisu nam mogli nista 3 godine sa oruzjem, cega se sad bojimo??? Jel mi babo pogino da bi oni danas ovo radili u srcu te Bosne. GAZI USTASE
-
- Kontakt:
Malo je bitan, pored nasih probl.mi jos da se zamaramo s njim. Dodjimo podrzimo nas, a ne navedenogplisek je napisao/la: ↑02 okt 2025, 13:57Gledajte smrada ustaskog sto je napisao ZDS u objavi, duznost nam je da svi dodjemo na kosevu i ebemo im majke, pogotovo njemu. Vrijeme ja vise da stanemo ko jedan protiv ustasa i cetalja, pa nisu nam mogli nista 3 godine sa oruzjem, cega se sad bojimo??? Jel mi babo pogino da bi oni danas ovo radili u srcu te Bosne. GAZI USTASE

”Ovim putem želim obavijestiti sportsku javnost da svoj mandat direktora Akademije FK Sarajevo stavljam na raspolaganje klubu.
Zahvaljujem se predsjedniku Ismiru Mirviću na ukazanom povjerenju, kao i svim uposlenicima kluba na dosadašnjoj saradnji i podršci. Posebno mi je zadovoljstvo bilo raditi sa mladim igračima i prenositi im svoje iskustvo. Vjerujem da će mnogi od njih u budućnosti ponosno nositi dres našeg prvog tima.
Uvjeren sam da Akademija ostaje na zdravim temeljima i da će i u narednom periodu nastaviti sa uspješnim radom”
S poštovanjem,
Alen Škoro
Nikada nije trebao dobiti tako važnu poziciju. nadam se da će je prihvatiti.
Zahvaljujem se predsjedniku Ismiru Mirviću na ukazanom povjerenju, kao i svim uposlenicima kluba na dosadašnjoj saradnji i podršci. Posebno mi je zadovoljstvo bilo raditi sa mladim igračima i prenositi im svoje iskustvo. Vjerujem da će mnogi od njih u budućnosti ponosno nositi dres našeg prvog tima.
Uvjeren sam da Akademija ostaje na zdravim temeljima i da će i u narednom periodu nastaviti sa uspješnim radom”
S poštovanjem,
Alen Škoro
-
- Kontakt:
Kakvo rasulo u klubuTuro je napisao/la: ↑02 okt 2025, 14:23”Ovim putem želim obavijestiti sportsku javnost da svoj mandat direktora Akademije FK Sarajevo stavljam na raspolaganje klubu.
S poštovanjem,
Alen Škoro
udarna na portalu ovdje
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Da smo pravi ko sto nismo pa u ponedjeljak 15 hiljada da im yebe mamu ustasku.Kakva su to pogan.
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
Zašto je rasulo ? Mamić dovodi svog čovjeka.KarloIvandic je napisao/la: ↑02 okt 2025, 14:25Kakvo rasulo u klubuTuro je napisao/la: ↑02 okt 2025, 14:23”Ovim putem želim obavijestiti sportsku javnost da svoj mandat direktora Akademije FK Sarajevo stavljam na raspolaganje klubu.
S poštovanjem,
Alen Škoro
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Dolazi novi čovjek na tu poziciju, po mom mišljenju upgrade u odnosu na Škoru.KarloIvandic je napisao/la: ↑02 okt 2025, 14:25Kakvo rasulo u klubuTuro je napisao/la: ↑02 okt 2025, 14:23”Ovim putem želim obavijestiti sportsku javnost da svoj mandat direktora Akademije FK Sarajevo stavljam na raspolaganje klubu.
S poštovanjem,
Alen Škoro
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: Arnelv52, jurisicduska, Strahinja i 39 gostiju.