FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- AmanijakzO
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
0:2. 
E je.biga više...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Sloboda, Siroki, Velez sledeci.. 
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Dosadan si sa provociranjem.ulaznica je napisao/la:Sloboda, Siroki, Velez sledeci..
0-2 
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Evo i Borac dade gol... ja mislim da je nedopustivo da dva mjeseca ne pobjedimo kod kuće, ovdje neko mora dati neke konkretne odgovore šta se dešava... a moderacija bi trebala da počisti malo ove trolove...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- AmanijakzO
- Kontakt:
Sramota!
-
dzumbastiko
- Kontakt:
Ma no sikiriki igrao sam iz 2/1
radostElegant je napisao/la:tugatm84 je napisao/la:0-2
Kako im ga Olimpik zabi,izgubi se ulaznicaulaznica je napisao/la:Sloboda, Siroki, Velez sledeci..
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
Djecaci imaju previsoke plate za oavkvu igru i sramotu
-
FORZA ZELJO
- Kontakt:
na live score.com pise da je 0-1. a na ss.ba pise 0-2, a ss.ba je vec jednom pogrjesio oko rezultata, vi koji pratitie na radiju da li je fakat 0-2, ako jeste onda Amar ce im mater ehbat u slacionici vidjet ces ZELJE u drugom poluvremenu!!!

BAS SVE TI DAJEMO.....
Nema na radiju ništa, ja sam slušao BH Radio 1 ali nisam čuo ništa od utakmice... 0:2 je sigurno, lajvskor kasni, prati na rezultatidotkom...FORZA ZELJO je napisao/la:na live score.com pise da je 0-1. a na ss.ba pise 0-2, a ss.ba je vec jednom pogrjesio oko rezultata, vi koji pratitie na radiju da li je fakat 0-2, ako jeste onda Amar ce im mater ehbat u slacionici vidjet ces ZELJE u drugom poluvremenu!!!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
ma prijatelju po mom neki ne zasluzuju uopste platu al eto,ovo nije regularno,mora se nesto poduzeti,kakav sam dobar potez napravio sto nisam otisao na utakmicu al definitivno treba uraditi ono sto smo i proslu sezonu,pa ispljuvat ih sve pred jugom,amara naravno izuzeti,jer on nas je zaduzio,a i vidi se da se covjek trudi,mjenja svaki put,hoce da nadje idealnu postavu,al nema sanse da uspije jer je nekakva letargija pogodila citavu ekipu,ispadose ljudi veci politicari nego sportisti,oni cekaju razrjesenje krize,ja glumacaaaaaaaa... majko moja!
ima na radiju ja slusamHawking je napisao/la:Nema na radiju ništa, ja sam slušao BH Radio 1 ali nisam čuo ništa od utakmice... 0:2 je sigurno, lajvskor kasni, prati na rezultatidotkom...FORZA ZELJO je napisao/la:na live score.com pise da je 0-1. a na ss.ba pise 0-2, a ss.ba je vec jednom pogrjesio oko rezultata, vi koji pratitie na radiju da li je fakat 0-2, ako jeste onda Amar ce im mater ehbat u slacionici vidjet ces ZELJE u drugom poluvremenu!!!
Izgleda da se uključuju ponekad, kao i obično, evo sad i ja čujem da ima...cera1 je napisao/la:ima na radiju ja slusamHawking je napisao/la:Nema na radiju ništa, ja sam slušao BH Radio 1 ali nisam čuo ništa od utakmice... 0:2 je sigurno, lajvskor kasni, prati na rezultatidotkom...FORZA ZELJO je napisao/la:na live score.com pise da je 0-1. a na ss.ba pise 0-2, a ss.ba je vec jednom pogrjesio oko rezultata, vi koji pratitie na radiju da li je fakat 0-2, ako jeste onda Amar ce im mater ehbat u slacionici vidjet ces ZELJE u drugom poluvremenu!!!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
I ja odigram Zelju na kladionici , tu J*** ti sunce zareno
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Trenutno korisnika/ca: avanti003, Kajkutenjoyer i 51 gost.