radostElegant je napisao/la:tugatm84 je napisao/la:0-2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
radostElegant je napisao/la:tugatm84 je napisao/la:0-2
Kako im ga Olimpik zabi,izgubi se ulaznicaulaznica je napisao/la:Sloboda, Siroki, Velez sledeci..
Nema na radiju ništa, ja sam slušao BH Radio 1 ali nisam čuo ništa od utakmice... 0:2 je sigurno, lajvskor kasni, prati na rezultatidotkom...FORZA ZELJO je napisao/la:na live score.com pise da je 0-1. a na ss.ba pise 0-2, a ss.ba je vec jednom pogrjesio oko rezultata, vi koji pratitie na radiju da li je fakat 0-2, ako jeste onda Amar ce im mater ehbat u slacionici vidjet ces ZELJE u drugom poluvremenu!!!
ima na radiju ja slusamHawking je napisao/la:Nema na radiju ništa, ja sam slušao BH Radio 1 ali nisam čuo ništa od utakmice... 0:2 je sigurno, lajvskor kasni, prati na rezultatidotkom...FORZA ZELJO je napisao/la:na live score.com pise da je 0-1. a na ss.ba pise 0-2, a ss.ba je vec jednom pogrjesio oko rezultata, vi koji pratitie na radiju da li je fakat 0-2, ako jeste onda Amar ce im mater ehbat u slacionici vidjet ces ZELJE u drugom poluvremenu!!!
Izgleda da se uključuju ponekad, kao i obično, evo sad i ja čujem da ima...cera1 je napisao/la:ima na radiju ja slusamHawking je napisao/la:Nema na radiju ništa, ja sam slušao BH Radio 1 ali nisam čuo ništa od utakmice... 0:2 je sigurno, lajvskor kasni, prati na rezultatidotkom...FORZA ZELJO je napisao/la:na live score.com pise da je 0-1. a na ss.ba pise 0-2, a ss.ba je vec jednom pogrjesio oko rezultata, vi koji pratitie na radiju da li je fakat 0-2, ako jeste onda Amar ce im mater ehbat u slacionici vidjet ces ZELJE u drugom poluvremenu!!!
Postoji prenos na BH radio 1.Hawking je napisao/la:Nema na radiju ništa, ja sam slušao BH Radio 1 ali nisam čuo ništa od utakmice... 0:2 je sigurno, lajvskor kasni, prati na rezultatidotkom...FORZA ZELJO je napisao/la:na live score.com pise da je 0-1. a na ss.ba pise 0-2, a ss.ba je vec jednom pogrjesio oko rezultata, vi koji pratitie na radiju da li je fakat 0-2, ako jeste onda Amar ce im mater ehbat u slacionici vidjet ces ZELJE u drugom poluvremenu!!!
Mogu li ti mamu kupiti na par satiulaznica je napisao/la:Jos jedan dokaz da ste kupovali utakmice prosle sezone
sasatm87 je napisao/la:Amar treba da preupusti nekome ulogu sefa strucnog staba neka on bude sportski dirketor...ovo ovako vise nece moci ici
nije do amara nego do igraca.. amar nam je poklonio titulu i najvjerovatnije kup ove sezonesasatm87 je napisao/la:Amar treba da preupusti nekome ulogu sefa strucnog staba neka on bude sportski dirketor...ovo ovako vise nece moci ici
Sta ima kup,u kakvoj ste formi mogli bi vas otpisati vec na Grbavicimak_033 je napisao/la:nije do amara nego do igraca.. amar nam je poklonio titulu i najvjerovatnije kup ove sezonesasatm87 je napisao/la:Amar treba da preupusti nekome ulogu sefa strucnog staba neka on bude sportski dirketor...ovo ovako vise nece moci ici
igraci jednostavno ne znaju