slika i prilika trenutno navijaca
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Evo uporedite Zeljeznicar i nas otkako imamo investitore, koliko su oni osvojili trofeja a koliko mi?!
Mogli smo realno vise ali oni nisu ni jedan. Da nemamo investitore ne bi ni mi nista osvojili a mozda bi igrali i kantonalnu ligu jer mi ne znamo isprositi ko oni te razne pomoci, donacije, reprograme...
Mogli smo realno vise ali oni nisu ni jedan. Da nemamo investitore ne bi ni mi nista osvojili a mozda bi igrali i kantonalnu ligu jer mi ne znamo isprositi ko oni te razne pomoci, donacije, reprograme...
Najveći problem rezultata na terenu je transfer politika.Mora da bude nekih kriterijima prilikom dovodzenja igrača.Ne mozes dovesti butica bralica turdu paskaleva i sl u klub ne moze nikako jarane.Sta radi renan u klubu jos.Djordjevic Jovic mrtvi prosjek.Ovdje mi pričamo stalno o nekoj super jakoj ekipi koju imamo.Istina je da imamo 3 4 super igraca za ove lige al to je sve ostalo mnogo ispod nivoa Sarajeva.
-
- Kontakt:
Bolje da propadne projekat na sta lici .bordobijeli je napisao/la: ↑03 okt 2025, 08:13Evo i Borac dobija natkrivenu tribinu, Grbavica koplet ce biti natkrivena ,Velez napravio stadion , Zrinjski gradi tribunu . Kad nam ne daju da budemo prvaci i ne ide nas na terenu daj bar onda uradite nesto po pitaju stadiona .
Sta jes projekta istocne tribine sto je Mandic pricao ??
Naravno da svi grade kad naseg mamlaza to ne interesuje. Sto ce se oko toga kad nema hajra. Daj pare od transfera tu je lova da se izvuce
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Znam ja i da princ taj dodje, da ako se uveze tri poraza, ici ce svakakve salve uvreda. Kad je bilo odbranjivo - branio sam (naivno) vjerujuci ali nazalost nakon svih ovih previranja nit imam povjerenja nit se nadam necemu. Mnogi isto tako. Jesu nas zaklali svi, ali u Evropi te ne mogu tako klati i opet smo uzasni.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 okt 2025, 23:08Pitas me buraz nesto za sta nemam odgovor 30 i kusur godina, trenutno je takva atmosfera 5 godina i u politici i u fudbalu da smo mi jedni patuljci,ikebane koje sa za nista ne pitaju. Telgetija izadje javno kaze da ce pola lige biti srpski klubovi,Dodik kaze da ce Borac biti sampion, nase klubove unistavaju sa ciljem,koliko cemo mi to trpiti pitanje je. Daj Boze da dodje princ i da ovaj ode da svi mirni budu,medjutim garantujem da bi isto bilo,nakon par tekmi Princ bi bio narko diler, hebac kamila,perac para,silovatelj,pedofil vec vidjeno evo 500 puta.Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑02 okt 2025, 23:00Hajd uredu, nije nam Vico dao, sudije. Ici cemo s tom pretpostavkom, sto onda makar u Evropi ne napravimo jaci iskorak? Put sampiona jeste laksi, ali mi smo prije 10ak godina i sa cetvrtog mjesta dobacivali do play-offa. Ako nista bar do 3. pretkola.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 okt 2025, 22:48
Ma ja on ti je kriv ovih 5 godina sto ti je drzava ovakva,liga,sudije,politika sto si zadnja rupa na svirali i sto si cekao titulu milion godina. Na kraju ko nam je donio niz titula od kraja rata. Baljak,Granov,Muco ili investitor?
1946
Upravo tako, i zato stoji ona...znam ja nas, *eb0 ti nasMourinhokilledbarca je napisao/la: ↑03 okt 2025, 08:48Znam ja i da princ taj dodje, da ako se uveze tri poraza, ici ce svakakve salve uvreda. Kad je bilo odbranjivo - branio sam (naivno) vjerujuci ali nazalost nakon svih ovih previranja nit imam povjerenja nit se nadam necemu. Mnogi isto tako. Jesu nas zaklali svi, ali u Evropi te ne mogu tako klati i opet smo uzasni.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 okt 2025, 23:08Pitas me buraz nesto za sta nemam odgovor 30 i kusur godina, trenutno je takva atmosfera 5 godina i u politici i u fudbalu da smo mi jedni patuljci,ikebane koje sa za nista ne pitaju. Telgetija izadje javno kaze da ce pola lige biti srpski klubovi,Dodik kaze da ce Borac biti sampion, nase klubove unistavaju sa ciljem,koliko cemo mi to trpiti pitanje je. Daj Boze da dodje princ i da ovaj ode da svi mirni budu,medjutim garantujem da bi isto bilo,nakon par tekmi Princ bi bio narko diler, hebac kamila,perac para,silovatelj,pedofil vec vidjeno evo 500 puta.Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑02 okt 2025, 23:00
Hajd uredu, nije nam Vico dao, sudije. Ici cemo s tom pretpostavkom, sto onda makar u Evropi ne napravimo jaci iskorak? Put sampiona jeste laksi, ali mi smo prije 10ak godina i sa cetvrtog mjesta dobacivali do play-offa. Ako nista bar do 3. pretkola.
-
- Kontakt:
E sram i stid ga bilo za ono vidi i vico da je lose sudjenje i da borac ima najbolje sudjenje . Ima zrinjski dobro sudjenje i gura se , ali spomeni i borac koliko kradu i kako ofirno kradu . Boris se fol protiv saveza a ne smijes borac da spomenes zasto ? Zato sto se haverises sa vicom
- relativizam
- Kontakt:
Neka ne puca
Pa zrinjski i ima daleko najbolje sudjenje, i to od kako je zajednicke premijer lige, 20 i kusur godina. Borac je ovo sad kako je vico tu, ali oni su prolazna kategorija.
Znaci Ibricic je otjerao rahmetli Dzenu. Rumeni ne moze podnijeti da nije iz Sarajeva.
Vjerujem Ismiru, nadam se boljim rezultatima
Vjerujem Ismiru, nadam se boljim rezultatima
NOGOMETNI klub Kustošija iz 2. Nogometne lige, trećeg razreda hrvatskog nogometa, objavio je na svojim stranicama da je Krešimir Gojun novi direktor njihove škole nogometa. To je jedan od prvih poteza Krševana Santinija, čovjeka kojeg je najmoćniji hrvatski menadžer i glavni čovjek kluba Andy Bara doveo na poziciju sportskog direktora početkom ove godine.
"Pojačavamo se na svim pozicijama! Naše novo pojačanje je Krešimir Gojun, vrhunski stručnjak na mjestu direktora škole nogometa, koji je radio u klubovima poput Dinama i Hajduka te u Saudijskoj Arabiji, a sudjelovao i u aktivnostima reprezentativnih selekcija, dok je posljednje tri godine radio kao voditelj Škole nogometa u HNK Zadar!" napisala je Kustošija u svojoj objavi.
Tko je Krešimir Gojun?
Gojun je od 2021. do početka 2024. godine obnašao dužnost voditelja škole u Zadru. U Dinamu je bio u dva navrata. Od 2003. do 2007. godine je s mladim kategorijama triput osvojio prvenstvo Hrvatske. Nakon toga je sjajno radio u Zagrebu pa je dobio novi poziv Dinama.
Tamo je bio od 2011. do 2014. godine, a najveći uspjeh mu je bio taj što je 2012. na Old Traffordu u Manchesteru osvojio 20. izdanje Nike Premier Cupa nakon što je u finalu svladao talijanski Milan. To se smatra neslužbenim svjetskim prvenstvom za mlađe klupske uzraste.
U Hajduku je od 2016. do 2019. obnašao dužnost šefa škole nogometa, a otkaz je dobio zbog "osobito teške povrede ugovora". Tada je Hajduk kao službeni razlog naveo da je "gospodin Gojun dopisom predsjedniku Uprave i Nadzornom odboru HNK Hajduk optužio svojeg nadređenog, sportskog direktora HNK Hajduk, g. Sašu Bjelanovića, da je od njega tražio, između ostaloga, da u svibnju uoči utakmice Hajduk II – Šibenik pomogne NK Šibenik da izbori direktan ulazak u 1. HNL".
Hajduk je istražio slučaj, a nakon što je utvrdio da nije našao nikakve nepravilnost i da je riječ o lažnoj tvrdnji, otpustio je Gojuna radi "zaštite digniteta Kluba i sportskog direktora g. Bjelanovića".
Gojun je kasnije u podužem mailu uputio javnost u sve okolnosti slučaja. Na kraju je pala pomirba sa splitskim klubom pa je dobio oko pola traženog novca iz potpisanog ugovora, iako je Hajduk prvotno tvrdio da mu nije dužan ništa isplatiti.
"Pojačavamo se na svim pozicijama! Naše novo pojačanje je Krešimir Gojun, vrhunski stručnjak na mjestu direktora škole nogometa, koji je radio u klubovima poput Dinama i Hajduka te u Saudijskoj Arabiji, a sudjelovao i u aktivnostima reprezentativnih selekcija, dok je posljednje tri godine radio kao voditelj Škole nogometa u HNK Zadar!" napisala je Kustošija u svojoj objavi.
Tko je Krešimir Gojun?
Gojun je od 2021. do početka 2024. godine obnašao dužnost voditelja škole u Zadru. U Dinamu je bio u dva navrata. Od 2003. do 2007. godine je s mladim kategorijama triput osvojio prvenstvo Hrvatske. Nakon toga je sjajno radio u Zagrebu pa je dobio novi poziv Dinama.
Tamo je bio od 2011. do 2014. godine, a najveći uspjeh mu je bio taj što je 2012. na Old Traffordu u Manchesteru osvojio 20. izdanje Nike Premier Cupa nakon što je u finalu svladao talijanski Milan. To se smatra neslužbenim svjetskim prvenstvom za mlađe klupske uzraste.
U Hajduku je od 2016. do 2019. obnašao dužnost šefa škole nogometa, a otkaz je dobio zbog "osobito teške povrede ugovora". Tada je Hajduk kao službeni razlog naveo da je "gospodin Gojun dopisom predsjedniku Uprave i Nadzornom odboru HNK Hajduk optužio svojeg nadređenog, sportskog direktora HNK Hajduk, g. Sašu Bjelanovića, da je od njega tražio, između ostaloga, da u svibnju uoči utakmice Hajduk II – Šibenik pomogne NK Šibenik da izbori direktan ulazak u 1. HNL".
Hajduk je istražio slučaj, a nakon što je utvrdio da nije našao nikakve nepravilnost i da je riječ o lažnoj tvrdnji, otpustio je Gojuna radi "zaštite digniteta Kluba i sportskog direktora g. Bjelanovića".
Gojun je kasnije u podužem mailu uputio javnost u sve okolnosti slučaja. Na kraju je pala pomirba sa splitskim klubom pa je dobio oko pola traženog novca iz potpisanog ugovora, iako je Hajduk prvotno tvrdio da mu nije dužan ništa isplatiti.
Ponedjeljak, cijeli dan kiša...
SVI NA KOŠEVO!
SVI NA KOŠEVO!
-
- Kontakt:
Evo Škoro ostaje.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Ko je upratio pisao sam jucer da pregovaramo sa bivsim sportskim direktorom Wolfsburga. Odbio je ponudu zbog manje ponude iz lige petice. Jbg treba biti realan, nisu samo pare faktor za dovodjenje dobrih ljudi, nece niko birat Bosnu prije Frnacuske ili Spanije.
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
-
- Kontakt:
Recept za uspjeh je skupiti najbolje mlade igrace iz lige i dovesti 3/4 stranaca, iskusna,kvalitetna . Dovodjrnje zvucnih pjacanja koji imaju po 35 godina je zavaravanje i ne donosi zeljeni rezultat.
Fali nam stručnih ljudi.bordobijeli je napisao/la: ↑03 okt 2025, 12:33Recept za uspjeh je skupiti najbolje mlade igrace iz lige i dovesti 3/4 stranaca, iskusna,kvalitetna . Dovodjrnje zvucnih pjacanja koji imaju po 35 godina je zavaravanje i ne donosi zeljeni rezultat.
Ovo je bitnofks74 je napisao/la: ↑02 okt 2025, 21:33Realno, puno s.remo a 7500 članova, članarina 20 km i to godišnja.Strosmajer je napisao/la: ↑02 okt 2025, 21:01Haj dobro, mislim da je to jedino glupo pitanje u ovom intervju. Floskularenje. Nego koju poruku bi evo ti rekao da je Ok?zagorski je napisao/la: ↑02 okt 2025, 19:46Bukvalno na kraju rece,kad je ‘upitan’ ima li poruku za navijace, da ga boli tuki za njih i da je njihovo da dolaze i navijaju a njegovo da vodi klub i da se oko toga ne pitaju nista i ne treba da ih interesuje.
Naravno kada se prevede ovo sto je rekao.
“Nemam poruku. Slali smo mnogo poruka do sada i mnoge su pogrešno protumačene ili su se zaista pokazale kao pogrešne. Više nemam poruka. Neka dođu na utakmicu i bodre klub najbolje što mogu, a mi ćemo raditi najbolje što možemo.”![]()
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee i 28 gostiju.