Premijer liga BiH - aktuelno

Kajkutenjoyer
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Kajkutenjoyer » 08 okt 2025, 00:42

Vorovus je napisao/la:
08 okt 2025, 00:11
Kajkutenjoyer je napisao/la:
08 okt 2025, 00:03
Vorovus je napisao/la:
07 okt 2025, 23:57

Samo mi reci sta sam pogresno rekao?
Ma vidi lafe tebi ako je ovo cilj da **** u zdrav mozak ljude, čestitam dobro ti ide, ja ne mogu da vjerujem da neko ovo brani, pa svaka tebi čast, ni stida ni srama izjavit IMAT HRABROSTI reci da ono je ofsajd, vjerovatno su te ucili na biologiji da je i stomak dio ruke jel tako
Pazi, to za stomak, ja nigdje nisam rekao da su golovi u Prijedoru regularni niti mi pada na pamet da ono branim. Napisao sam da je Kesic idiot, mozes naci taj moj post.

Ali ovo za Bijeljinu, ja nisam vidio dokaz da je Zeljo ostecen. Ako imas neki dobar screenshot postavi. U Sirokom Brijegu sam ispratio sve detaljno i kukali ste bez razloga, vjerujem da to i sad pokusavate.
daj i sam vidis da su linije krive, u sirokom barem onaj treci nije trebao bit ponisten, drugi gol ne znam pravilo nit cu se miješati,
isto ko sto cu rec da smo profitirali od greske sudije sad smo u ovih 10 kola mnogo vise izgubili neg profitirali i cim odemo na -6
(sto se nadam da se nece desit samo da vidim dokle ce lakrdija trajat),sudjenje prema nama ce prestat bit ocajno.
nek crknu dusmani, najjaci smo

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 08 okt 2025, 00:52

QUARTERBACK je napisao/la:
07 okt 2025, 23:25
bvsic je napisao/la:
07 okt 2025, 23:10
Da se podsjetimo ofsajda iz prosle sezone
slika

slika
jesul ovo fakat svirali ko ofsajde :urnebes:
Normalno da jesu mada nikog ne boli dok ga ne ponize ovi krimosi iz RS. Treba samo pogledat faul Herere u Bl nad Francisom,covjek svira kontra faul.i daje zuti,pa nad Lulicem,Andjusicem pa onaj faul Catakovica na Kosevu itd itd

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 08 okt 2025, 00:52

AvantiBL je napisao/la:
07 okt 2025, 21:05
Apropo tih pokušaja prijava:

https://www.klix.ba/sport/nogomet/zeljk ... /251007194
Izgleda da je ipak neko procitao ono pismo od Zelje...
Suti dobro je, ja sam prognozirao da ce Vicu gurnuti za prvog covjeka UEFE kad pregledaju ponistene golove protiv Sirokog.

Ubuduce kad opet neki klub slao pisma valjalo bi da se malo ukljuci mozak i da se salju za ocite kradje, nije da ih nema da se ne ofiramo pred UEFOM

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 08 okt 2025, 00:55

Imam pitanje vezano za ovaj par u kupu Sarajevo vs Radnik . Što sarajevo salje njima igrace na one posudbe . Mogu li ti igraci igrati protiv sarajeva u kupu .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 08 okt 2025, 07:50

Radulović: Fiskalni promet u Općini Novo Sarajevo i Ilidža veći nego u cijelom RS-u, ovo je crveni alarm

Vršilac dužnosti predsjednika Srpske demokratske stranke (SDS), Jovica Radulović, istaknuo je da je fiskalni promet u Općini Novo Sarajevo i Ilidža bio veći nego u cijeloj Republici Srpskoj.

"Bolje je znati gorku istinu, nego se hraniti slatkim lažima. Onaj ko prihvati istinu može kreirati plan i program oporavka, a onaj ko sebe i narod zavarava lažima vuče nas samo u veći ponor. Ukupan fiskalni promet u RS-u u prvih šest mjeseci 2025. godine iznosio je oko 5,3 milijarde KM, a u istom periodu Federacija BiH je ostvarila 34,5 milijardi KM. Dakle, za samo šest mjeseci ove godine, FBiH je ostvarila skoro sedam puta veći promet od RS-a. Ovo ne može radovati ni jednog čovjeka koji voli RS i koji joj želi dobro. Naprotiv, ovo je crveni alarm", naveo je Radulović.

Dodao je da je fiskalni promet u samo dvije općine u FBiH, Ilidži i Novom Sarajevu, bio 5,5 milijardi maraka, odnosno veći nego u cijelom RS-u.

"Nije izdajnik onaj ko ovakve podatke iznese - izdajnik je onaj ko je RS doveo do ekonomske katastrofe. Nije patriota onaj ko u medijima priča o snazi RS-a, dok je svakodnevno pljačka i siromaši, nego onaj ko će saopćiti gorku istinu, suočiti se sa problemima, promijeniti način djelovanja i sistemskim mjerama RS izvući iz krize", rekao je.

GOLEMA SI METROPOLO

Combattente87
Kontakt:

Post Postao/la Combattente87 » 08 okt 2025, 08:05

Beli98 je napisao/la:
07 okt 2025, 23:11
Skoro 2026ta vi se raspravljate sa navijacima snsd prcije :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Ono kad navijač privatne prćije koja služi za izapiranje para kriminalcima koji su u sprezi sa policijom priča nešto.....
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 08 okt 2025, 08:05

Rodjeni81 je napisao/la:
08 okt 2025, 00:52
AvantiBL je napisao/la:

Suti dobro je, ja sam prognozirao da ce Vicu gurnuti za prvog covjeka UEFE kad pregledaju ponistene golove protiv Sirokog.

Ubuduce kad opet neki klub slao pisma valjalo bi da se malo ukljuci mozak i da se salju za ocite kradje, nije da ih nema da se ne ofiramo pred UEFOM
Ovaj nesretnik vec 15 dana kuka o Zeljinoj situaciji kao on u pravu, i jos pravda onu tragikomicnu situaciju kad su svalili na Sunce zbog kojeg navodno nisu mogli gledati VAR :rol:

Kako su samo plitki i opsjednuti, pravo je cudo kako ovakvi uopste opstaju.

Dobro jutro svima :ljepota:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 08 okt 2025, 08:11

Argentina je napisao/la:
07 okt 2025, 21:50
AvantiBL je napisao/la:

Da li treba nepravilnosti i propuste prijavljivati ili ne?
Apsolutno da, ali ne samo za Borčeve, nego za sve i jednu, i ne samo za ovu sezonu, nego sezonama unazad. Pošteno?
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 08 okt 2025, 08:25

Vorovus je napisao/la:
07 okt 2025, 23:47
nastrojeni21 je napisao/la:
07 okt 2025, 22:57
Vorovus je napisao/la:
07 okt 2025, 22:10

Koji bodovi? Ako cemo posteno, trebate imati bod manje jer je Rudar ostecen na Grbavici za penal.
Ovo sto su vam ponisteni golovi u Sirokom Brijegu i Bijeljini zbog ofsajda, ofsajdi su i bili.
Da li je borac trebao zavrsiti x posto su oba gola protiv Rudara neregularna?

Golim okom se vidi da ofsajd u Bijeljini nije bio. A da ne ulazimo u razlicit kriterij gdje se nekim nesto gleda a nekima ne, kad bi na Borcevim utakmicama bio kriterij kao na svim ostalim, vi bi ste bez najvise bodova ostali.

Bas se vidi nedostatak inteligencije u vasim postovima.
Samo sto je prvi gol Borca pao u 7. minuti. Da je ponisten, opet bi imali 83 minute da pobijede.

Rudaru penal nije sviran na Grbavici u drugom poluvremenu, ako se ne varam pri rezultatu 0:1, potpuno druga prica i sansa za bod.

To "golim okom" u Bijeljini samo vi vidite da je cisto. Meni je na prvu djelovalo da je pola metra ofsajd, kad su se povukle linije ispade da je par cm, ali opet je ofsajd. Koji je vas dokaz da je regularan gol osim onog trust me bro, vidi se golim okom.
Kut kamere je takav da jedino var moze odredit je li ofsajd ili ne. I priča krive linije ovo ono glupost teska. Var se kalibrira prema linijama terena prije svake utakmice. Oni mogu jedino se igrat s točkama na tijelu i trenutku upucivanja lopte al i to su centimetri. Znaci ne crtaju oni linije da ih povlače. Nego zaustave trenutak upucivanja i oznace krajnje tocke na tijelu. A sustav odradi ostalo.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 08 okt 2025, 08:27

Pact1921 je napisao/la:
08 okt 2025, 00:55
Imam pitanje vezano za ovaj par u kupu Sarajevo vs Radnik . Što sarajevo salje njima igrace na one posudbe . Mogu li ti igraci igrati protiv sarajeva u kupu .
Sarajevo nema igrače na posudbi u Radniku. Imamo na dvojnoj registraciji. Mislim da to je to ujedno odgovor na pitanje. Dakle ako hoćemo mozemo iz povuci da za nas igraju :D
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 08 okt 2025, 08:42

jurisicduska je napisao/la:
08 okt 2025, 08:27
Pact1921 je napisao/la:
08 okt 2025, 00:55
Sarajevo nema igrače na posudbi u Radniku. Imamo na dvojnoj registraciji. Mislim da to je to ujedno odgovor na pitanje. Dakle ako hoćemo mozemo iz povuci da za nas igraju :D

A znaci posudba i dvojna registracija nije jedno te isto

Hvala na edukaciji

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 08 okt 2025, 08:49

Admir Tunović, predsjednik FK Željezničar: Ne padamo u euforiju. Sve smo stabilniji, pomogao je i rekordan transfer Al-Jabera

Finansijska konsolidacija
Klub je već nekoliko godina u procesu finansijske konsolidacije.

Kako vrijeme prolazi Željezničar je sve stabilniji. U tome nam je umnogome pomogao i rekordan transfer Abdulmalika Al-Jabera.

Ono što je najbitnije jeste da više nemamo dugova koji mogu ugroziti izdavanje licence za nastup u evropskim takmičenjima.

Otkriveni detalji Al Jaberovog transfera u Al Nassr: Cijeli posao težak preko 25 miliona eura

slika

GOLEM SI AL JABERE

Vorovus
Kontakt:

Post Postao/la Vorovus » 08 okt 2025, 08:49

08 okt 2025, 00:42
Vorovus je napisao/la:
08 okt 2025, 00:11
08 okt 2025, 00:03

Ma vidi lafe tebi ako je ovo cilj da **** u zdrav mozak ljude, čestitam dobro ti ide, ja ne mogu da vjerujem da neko ovo brani, pa svaka tebi čast, ni stida ni srama izjavit IMAT HRABROSTI reci da ono je ofsajd, vjerovatno su te ucili na biologiji da je i stomak dio ruke jel tako
Pazi, to za stomak, ja nigdje nisam rekao da su golovi u Prijedoru regularni niti mi pada na pamet da ono branim. Napisao sam da je Kesic idiot, mozes naci taj moj post.

Ali ovo za Bijeljinu, ja nisam vidio dokaz da je Zeljo ostecen. Ako imas neki dobar screenshot postavi. U Sirokom Brijegu sam ispratio sve detaljno i kukali ste bez razloga, vjerujem da to i sad pokusavate.
daj i sam vidis da su linije krive, u sirokom barem onaj treci nije trebao bit ponisten, drugi gol ne znam pravilo nit cu se miješati,
isto ko sto cu rec da smo profitirali od greske sudije sad smo u ovih 10 kola mnogo vise izgubili neg profitirali i cim odemo na -6
(sto se nadam da se nece desit samo da vidim dokle ce lakrdija trajat),sudjenje prema nama ce prestat bit ocajno.
Ne vidim da su krive linije.
U Sirokom Brijegu se za treci gol i bez VAR-a vidi da je ofsajd jer je Zeljin igrac nagazio liniju sesnaesterca, a zadnji igrac odbrane Sirokog Brijega je par cm ispred linije.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 08 okt 2025, 08:53

Rodjeni81 je napisao/la:
08 okt 2025, 00:52
AvantiBL je napisao/la:

I ovo u Bijeljini smo poslali da se spoji sa onim iz Širokog
S naslovom - politički preko predsjednika sudijske organizacije do 4 mjesta na tabeli i 99% Europe

Jet2Holiday
Kontakt:

Post Postao/la Jet2Holiday » 08 okt 2025, 09:03

nastrojeni21 je napisao/la:
07 okt 2025, 22:57
Vorovus je napisao/la:
07 okt 2025, 22:10
Lynx je napisao/la:
07 okt 2025, 21:49

Džaba, npr. Želji se bodovi vratiti neće, a po pitanju suđenja ništa bolje neće biti, samo gore…
Koji bodovi? Ako cemo posteno, trebate imati bod manje jer je Rudar ostecen na Grbavici za penal.
Ovo sto su vam ponisteni golovi u Sirokom Brijegu i Bijeljini zbog ofsajda, ofsajdi su i bili.
Da li je borac trebao zavrsiti x posto su oba gola protiv Rudara neregularna?

Golim okom se vidi da ofsajd u Bijeljini nije bio. A da ne ulazimo u razlicit kriterij gdje se nekim nesto gleda a nekima ne, kad bi na Borcevim utakmicama bio kriterij kao na svim ostalim, vi bi ste bez najvise bodova ostali.

Bas se vidi nedostatak inteligencije u vasim postovima.
Kako tvoje golo oko moze bolje vidjeti preko tv-a i sa kamerom koja nije u ravni sa igracem od racunara?
Ja shvatam da ste ljuti, al de malo realnosti.

Pa pratis li npr englesku ligu, kad pomislis vidi 100% ofsajd, a ono var kaze da je malo iza linije ili obratno. A kamere u engleskoj i tereni u engleskoj ne mogu prismrditi nasim pasnjacima ovde i kvaliteti kamere.

Opet kazem, vjerujem i znam da su sudije najveca zlocinacko-sportska organizacija u BiH, al ne mozes reci da je tvoje oko bolje od sokolovog oka.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶

successminator
Kontakt:

Post Postao/la successminator » 08 okt 2025, 09:04

brig je napisao/la:
08 okt 2025, 08:25

Kut kamere je takav da jedino var moze odredit je li ofsajd ili ne. I priča krive linije ovo ono glupost teska. Var se kalibrira prema linijama terena prije svake utakmice. Oni mogu jedino se igrat s točkama na tijelu i trenutku upucivanja lopte al i to su centimetri. Znaci ne crtaju oni linije da ih povlače. Nego zaustave trenutak upucivanja i oznace krajnje tocke na tijelu. A sustav odradi ostalo.
Imaš li sliku one famozne linije koju je Savez povukao nakon utakmice Široki-Zrinjski na Pecari? Prekopao sam cijeli internet ali je nisam uspio naći. Ono je bio VAR prije VAR-a. :D

Kajkutenjoyer
Kontakt:

Post Postao/la Kajkutenjoyer » 08 okt 2025, 09:09

ma svi smo mi gamad, samo neko veca neko manja
nek crknu dusmani, najjaci smo

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 08 okt 2025, 09:21

tutankamon1905 je napisao/la:
08 okt 2025, 09:12
3000+ u Mainzu :bih:
Dijaspora rules :bih:

Bilo je i 20 k u Parizu :D
Koševo Zapad

Herson

Post Postao/la Herson » 08 okt 2025, 09:23

Zrinski nema toliko navijača. Kome su sve podijelili te ulaznice?

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.