Slažem se za Jakirovića.DamirT je napisao/la: ↑10 okt 2025, 13:16Muslic bi mozda dosao i za te pare. Opet je "nas", pa bi bilo lakse vjerovatno. Jakirovic vec dosta teze. Yebe se njemu za reprezentacijom, svakako je nastupao jer nije mogao u HR.edvaE2 je napisao/la: ↑10 okt 2025, 13:061. Amar Osim
2. Feđa Dudić
3. Sergej Jakirović
4. Mladen Žižović
5. Krunoslav Rendulić
6. Miron Muslić
7. Admir Adžem
Evo onako iz glave, svi osim 3. i 6. bi došli za 30k i sve ih smatram sposobnijim od Barbareza. Mirnon je rekao da će možda nekada i biti selektor, Sergej vjerovatno nikad., ali kažem - iz glave sam pisao.
Ja lično ne bih stranca. Teško bi se on u ovom našem blatu snašao. Eno srbi su probali sa onim Advokatom pa se nisu proslavili.
A Miron je sigurno zainteresovan i to ne krije.
Iako se u prethodnom periodu spominjao kao jedan od glavnih kandidata da sjedne na klupu reprezentacije Bosne i Hercegovine, Muslić kaže da ga još uvijek nije niko kontaktirao.
- Trenerska imena se uvijek spominju s drugim klubovima, pa i reprezentacijama. To dok nije ozbiljno, ja ne bih komentarisao. Da li ja vidim sebe u budućnosti kao selektor Bosne i Hercegovine? Apsolutno i mislim da će taj dan i prilika za reprezentaciju doći. Ja se radujem zbog tog dana, ali sve u svoje vrijeme