Amir Hadziahmetovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Amir Hadziahmetovic
Ma isto je to, Hull ili Aik, Švedska ili Championship.
Cetvrti najlosiji sinoc od 28 ocijenjenih igraca u oba tima.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Srecom zavrsio je s reprezentacijom
Nema poziva dok ne ode kod Milankovića.
Ne treba ga očekivati prije marta. Tek je dosao, starter je neka se navikne na ritam u engleskoj.
A i da ne zauzima mjesto nekoj menadzeraskoj ojebini na spisku. Nema smisla iskreno.
A i da ne zauzima mjesto nekoj menadzeraskoj ojebini na spisku. Nema smisla iskreno.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Poceo s klupe protiv Sefilda i usao vec u 15. Minuti zbog povrede Lundstrama
- svrakino1921
- Kontakt:
Championship · Today
Hull CityHull City
1
-
0
Sheffield UnitedSheffield United
B. Akintola 30'
Goals
Bravo Amire
P.S.
Nisi pozvan u voljenu reprezentaciju jer si Željino dijete
Hull CityHull City
1
-
0
B. Akintola 30'
Goals
Bravo Amire
P.S.
svrakino1921 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 19:11Championship · Today
Hull CityHull City
1
-
0
B. Akintola 30'
Goals
Bravo Amire
P.S.

naprijed rejal

Vrijedi pomenuti iako nema veze sa fudbalom.

Samo u Nininu agenciju da predje i stize poziv u repku. 

Sramota da nije dobio priliku bar za ovu prijateljsku sa maltom, isto vazi za karica!
Ne dolazi ni slucajno.Nedaj obraz.Budi ko Anel.
-
- Kontakt:
Samo je kod nas moguće da se standardnog igrača sa 30 nastupa odrekneš zbog **** kakve su redom Tahirović, Šunjić, Beširović, Šarić, Đakovac... ima tu još majstora za nabrojati.
Sve okej, treba biti tu, ali treba biti realan i reći da je bio **** duh kad je igrao za reprezentaciju iako je oko sebe imao dosta bolje igrače nego što ih mi imamo u veznom redu danas. Malo realnosti **** ne moramo od svakog koji nije tu praviti WC igrača.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑10 okt 2025, 21:23Samo je kod nas moguće da se standardnog igrača sa 30 nastupa odrekneš zbog **** kakve su redom Tahirović, Šunjić, Beširović, Šarić, Đakovac... ima tu još majstora za nabrojati.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
A psovali bi i njemu za 3 meca, vec vidim. Imao je vala i on priliku, bio qarina. Jos mi u mislima onaj penal protiv Luxemburga, kad je prebacio stadion...Rimes87 je napisao/la: ↑11 okt 2025, 00:06Sve okej, treba biti tu, ali treba biti realan i reći da je bio **** duh kad je igrao za reprezentaciju iako je oko sebe imao dosta bolje igrače nego što ih mi imamo u veznom redu danas. Malo realnosti **** ne moramo od svakog koji nije tu praviti WC igrača.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑10 okt 2025, 21:23Samo je kod nas moguće da se standardnog igrača sa 30 nastupa odrekneš zbog **** kakve su redom Tahirović, Šunjić, Beširović, Šarić, Đakovac... ima tu još majstora za nabrojati.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bez sistema igre, većina igrača su kod nas loši u reprezentaciji. Nije isključeno ni da bi on bio los. Ali ako već vidiš da sa jednima ne ide, treba neke druge opcije barem pokušati. Sa sunjicem, tahirovicem i gigovicem definitivno nikakav posjed nemamo ni kreaciju. To se utvrdilo. A Bašić i taj čuveni Šarić takodjer nikakvu razliku ne prave.DamirT je napisao/la: ↑11 okt 2025, 09:40A psovali bi i njemu za 3 meca, vec vidim. Imao je vala i on priliku, bio qarina. Jos mi u mislima onaj penal protiv Luxemburga, kad je prebacio stadion...Rimes87 je napisao/la: ↑11 okt 2025, 00:06Sve okej, treba biti tu, ali treba biti realan i reći da je bio **** duh kad je igrao za reprezentaciju iako je oko sebe imao dosta bolje igrače nego što ih mi imamo u veznom redu danas. Malo realnosti **** ne moramo od svakog koji nije tu praviti WC igrača.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑10 okt 2025, 21:23Samo je kod nas moguće da se standardnog igrača sa 30 nastupa odrekneš zbog **** kakve su redom Tahirović, Šunjić, Beširović, Šarić, Đakovac... ima tu još majstora za nabrojati.
Ne mislim da bi Amir nešto mnogo promijenio, ali gore od Tahirovica i Bašića sigurno ne bi bilo.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Pa to i jeste poenta svega kod nas, eto vas nekoliko sad priziva Amira, ima ih par koji bi Huseinbasica, da nema Tahirovica neki bi njega prizivali, neki su za Sunjica, Nodi bi Šošića, ako neki igrac odigra dvije dobre utakmice za Klub kod nas bi morao odmah igrat u 11DeeWa je napisao/la: ↑11 okt 2025, 09:47Bez sistema igre, većina igrača su kod nas loši u reprezentaciji. Nije isključeno ni da bi on bio los. Ali ako već vidiš da sa jednima ne ide, treba neke druge opcije barem pokušati. Sa sunjicem, tahirovicem i gigovicem definitivno nikakav posjed nemamo ni kreaciju. To se utvrdilo. A Bašić i taj čuveni Šarić takodjer nikakvu razliku ne prave.DamirT je napisao/la: ↑11 okt 2025, 09:40A psovali bi i njemu za 3 meca, vec vidim. Imao je vala i on priliku, bio qarina. Jos mi u mislima onaj penal protiv Luxemburga, kad je prebacio stadion...Rimes87 je napisao/la: ↑11 okt 2025, 00:06
Sve okej, treba biti tu, ali treba biti realan i reći da je bio **** duh kad je igrao za reprezentaciju iako je oko sebe imao dosta bolje igrače nego što ih mi imamo u veznom redu danas. Malo realnosti **** ne moramo od svakog koji nije tu praviti WC igrača.
Ne mislim da bi Amir nešto mnogo promijenio, ali gore od Tahirovica i Bašića sigurno ne bi bilo.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Nama treba igrac tipa Besic umjesto Gigovica i Tahirovica. Koji protivnika ubi u pojam, zna sa loptom i ne boji se loptu povuci sa svoje polovice. Sunjic to ne zna. I naravno da ce isti taj Sunjic biti tragicar i meta kritika pored onakvih Tahirovica i Gigovica.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Igrač kao Bešic nam treba umjesto Šunjica. Prošla su vremena iskljucivo destruktivaca i radilica. To je bukvalno igrac manje u napadu a to je danas rijetkost. Kao da ga Dalic ne bi zvao dok je jos bio standardan i u Dinamu i u Birmenghamu. Vidjeli ljudi da ne moze dat nista u ofanzivi.Drum je napisao/la: ↑11 okt 2025, 10:27Nama treba igrac tipa Besic umjesto Gigovica i Tahirovica. Koji protivnika ubi u pojam, zna sa loptom i ne boji se loptu povuci sa svoje polovice. Sunjic to ne zna. I naravno da ce isti taj Sunjic biti tragicar i meta kritika pored onakvih Tahirovica i Gigovica.
Ja lično ne prizivam nikoga. Ali isto tako smatram da je trebao tražiti sa skautima igrača koji zna zadržati loptu, koji zna dati pas i kojeg nije strah da proba nešto kreirati. Ne treba biti strijelac. Dovoljno je da asistira. Ja bih takvog lika pokušao isprobati čak i da igra u našoj bosanskoj ligi ako nema nigdje na cijelom svijetu niti jedan jedini Bosanac koji je takvog profila.GG3 je napisao/la: ↑11 okt 2025, 10:08
Pa to i jeste poenta svega kod nas, eto vas nekoliko sad priziva Amira, ima ih par koji bi Huseinbasica, da nema Tahirovica neki bi njega prizivali, neki su za Sunjica, Nodi bi Šošića, ako neki igrac odigra dvije dobre utakmice za Klub kod nas bi morao odmah igrat u 11
Imali smo u zadnje vrijeme toliko prilika za to. Dvije utakmice sa San marinom, Slovenija, pa sad i Malta. Znači imao je 4 utakmice da isproba barem dvojicu po dva meča i da vidi pravo stanje. Možda bi neko bio i otkrovljenje.
Uigravati se može kada ti imaš čitav kostur ekipe i kada si zadovoljan sa svim pozicijama. Ovakav profil igrača koje mi trenutno koristimo i da uigravamo 50 utakmica, apsolutno ništa neće promijeniti što se tiče posjeda i kreiranja akcija.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.