Amir Hadziahmetovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Confiance
Kontakt:

Re: Amir Hadziahmetovic

Post Postao/la Confiance » 11 okt 2025, 13:56

Ako nastavi dobro igrati u Hull-u, bice sramota da ne bude na spisku za novembarske meceve, pa makar na onom dodatnom. Ne garantujem da ce donijeti prevagu, ali sigurno ima mjesta u ovom trenutnom rosteru u veznom redu

JackW
Kontakt:

Post Postao/la JackW » 11 okt 2025, 15:17

Nestvarno je da pozivaš nekog debila iz raspalog AiKa a da lika iz Championshipa ne pozivaš. :yawn:

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 11 okt 2025, 16:39

DeeWa je napisao/la:
11 okt 2025, 11:36
GG3 je napisao/la:
11 okt 2025, 10:08

Pa to i jeste poenta svega kod nas, eto vas nekoliko sad priziva Amira, ima ih par koji bi Huseinbasica, da nema Tahirovica neki bi njega prizivali, neki su za Sunjica, Nodi bi Šošića, ako neki igrac odigra dvije dobre utakmice za Klub kod nas bi morao odmah igrat u 11
Ja lično ne prizivam nikoga. Ali isto tako smatram da je trebao tražiti sa skautima igrača koji zna zadržati loptu, koji zna dati pas i kojeg nije strah da proba nešto kreirati. Ne treba biti strijelac. Dovoljno je da asistira. Ja bih takvog lika pokušao isprobati čak i da igra u našoj bosanskoj ligi ako nema nigdje na cijelom svijetu niti jedan jedini Bosanac koji je takvog profila.

Imali smo u zadnje vrijeme toliko prilika za to. Dvije utakmice sa San marinom, Slovenija, pa sad i Malta. Znači imao je 4 utakmice da isproba barem dvojicu po dva meča i da vidi pravo stanje. Možda bi neko bio i otkrovljenje.

Uigravati se može kada ti imaš čitav kostur ekipe i kada si zadovoljan sa svim pozicijama. Ovakav profil igrača koje mi trenutno koristimo i da uigravamo 50 utakmica, apsolutno ništa neće promijeniti što se tiče posjeda i kreiranja akcija.
Ma u pravi si, sigurno da nam treba takav igrac al nije bas da je neki izbor, mozda im je cilj bio Jankovic ili onaj Vitaly stvarno ne znam ??
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 12 okt 2025, 10:20

GG3 je napisao/la:
11 okt 2025, 10:08

Ma u pravi si, sigurno da nam treba takav igrac al nije bas da je neki izbor, mozda im je cilj bio Jankovic ili onaj Vitaly stvarno ne znam ??
Sigurno da jeste bio cilj jer oni bi to mogli uraditi. Ali istovremeno ako vidiš da je tu zastoj onda tražiš dalje. Ne gubis vrijeme i utakmice tako što nekog iščekuješ nego tražiš alternative. Od početka se znalo da će za Janelta trebati mnogo vremena čak i da se to uspije odraditi, a plus je i povrijeđen bio mjesecima. Tako da nije se šta imalo čekati na njega. Sa Jankovicem je malo drugačija situacija ali opet su mogli pokušati pronaći barem još jednu alternativu.

Ovdje je najveći problem što selektor tu ne vidi veliki problem. On je rekao da smo dobro igrali utakmice iako statistički gledano nismo maltene niti jednu utakmicu ni zaslužili pobijediti osim San Marina.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

LenyYoro15
Kontakt:

Post Postao/la LenyYoro15 » 12 okt 2025, 10:46

Svakakvih je igrača prošlo kroz reprezentaciju, ali ovaj je na mene ostavio utisak ubjedljivo najlošijeg.

Njegova predstava protiv Slovačke u gostima je najlošija igra jednog veznog igrača koju sam ikada vidio. Ono se ne može zaboraviti. A bukvalno je to utakmica koja ga trebala profilirati u najvažnijeg veznog igrača reprezentacije u post Pjanić eri.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: FerdinandF, General505, Google Adsense [Bot] i 46 gostiju.