Ni truna srama, kad nema rezultata, pokusava da ubjedi naciju da smo igracki dosta gori nego sto to jesmo.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑11 okt 2025, 21:42Smiješno je uspoređivati čovjeka koji je do 50. godine vodio Lyon i Corinthians, sa čovjekom koji je do 55. molio narod da mu donira na TikToku za buy-in na WSOP turnire, dok mu se gospon. Zeljković nije odlučio prestati pišati po glavi i ponuditi mu neki hljeb u ruke![]()
Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Jesmo li mi jedina repka na svijetu koja je za trenera postavila nekog bez bilo kakvog iskustva u svom poslu i kojem je glavno zanimanje vezano za karte i zetone? 

Pa po onome sto pokazujuemo na terenu zadnjih 10 godina, gola smo qurcina i tacno smo tamo gdje zasluzujemo da budemo.Fudo je napisao/la: ↑11 okt 2025, 21:48Ni truna srama, kad nema rezultata, pokusava da ubjedi naciju da smo igracki dosta gori nego sto to jesmo.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑11 okt 2025, 21:42Smiješno je uspoređivati čovjeka koji je do 50. godine vodio Lyon i Corinthians, sa čovjekom koji je do 55. molio narod da mu donira na TikToku za buy-in na WSOP turnire, dok mu se gospon. Zeljković nije odlučio prestati pišati po glavi i ponuditi mu neki hljeb u ruke![]()
Da se razumijemo ni dok je Barba bio igrac sa tom njegovom generacijom bili smo gola qurcina, nikakvog rezultatata nismo imali.
Pa dobro, ali de se odluci jesmo li nivo iznad Kipra ili se zavaravamo.dinoze je napisao/la: ↑11 okt 2025, 21:56Pa po onome sto pokazujuemo na terenu zadnjih 10 godina, gola smo qurcina i tacno smo tamo gdje zasluzujemo da budemo.Fudo je napisao/la: ↑11 okt 2025, 21:48Ni truna srama, kad nema rezultata, pokusava da ubjedi naciju da smo igracki dosta gori nego sto to jesmo.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑11 okt 2025, 21:42
Smiješno je uspoređivati čovjeka koji je do 50. godine vodio Lyon i Corinthians, sa čovjekom koji je do 55. molio narod da mu donira na TikToku za buy-in na WSOP turnire, dok mu se gospon. Zeljković nije odlučio prestati pišati po glavi i ponuditi mu neki hljeb u ruke![]()
Da se razumijemo ni dok je Barba bio igrac sa tom njegovom generacijom bili smo gola qurcina, nikakvog rezultatata nismo imali.
Barbarez pred Kipar: Dvije stepenice smo iznad u odnosu na prvu utakmicu, sada drugi "jure" nas.
Barbarez nakon Kipra: Nama treba realnosti, mislimo da smo na većem nivou.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Na nivou smo Kipra uvjek bili od kada repka postoji. Uvjek smo tu negdje sa njima u utakmicama a znali su nam sklap skidati.DamirT je napisao/la: ↑11 okt 2025, 21:58Pa dobro, ali de se odluci jesmo li nivo iznad Kipra ili se zavaravamo.
Barbarez pred Kipar: Dvije stepenice smo iznad u odnosu na prvu utakmicu, sada drugi "jure" nas.
Barbarez nakon Kipra: Nama treba realnosti, mislimo da smo na većem nivou.
Eh sada sto su neki nasi ljudi umisli sebi uglavi nesto drugo to je do nepoznavanja materije pa onda vjerovatno zbog javnosti Barbu ponese i slaze.
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 11 okt 2025, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ja ne znam da li on slabo poznaje jezik ili generalno ima skroman vokabular i ne zna se izrazavati. Nije u stanju formirati smislenu recenicu uopste. 

Sergej je prošlost, posebice nakon debakla protiv Rumunije abd i svatko ko mu daje podršku trebao bi se zapitati da li je zaista navijač repke ili Sergeja , jer i slijep čovjek vidi da on nije za ovog posla, a nadati se da će to biti i njemu jasno u novembru kad mu svi okrenu leđa.
Mi svakako nemamo šta tražiti u baražu sa ovom igrom i selektororm.
Jer nam ne leze. Igraju onaj grcki stil, prljavo, da ne kazem ciganski. A sto se tice igrackog kadra, apsolutno smo iznad njih, to odgovorno tvrdim i stojim iznad toga. Druga stvar sto on veze nema o trenerskom poslu, pa neke floskule baca koje pobije na vec narednoj konferenciji.dinoze je napisao/la: ↑11 okt 2025, 22:02Na nivou smo Kipra uvjek bili od kada repka postoji. Uvjek smo tu negdje sa njima u utakmicama a znali su nam sklap skidati.
Eh sada sto su neki nasi ljudi umisli sebi uglavi nesto drugo to je do nepoznavanja materije pa onda vjerovatno zbog javnosti Barbu ponese i slaze.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Niti sa ovim igracima i stanjem uma.dzemil je napisao/la: ↑11 okt 2025, 22:04Sergej je prošlost, posebice nakon debakla protiv Rumunije abd i svatko ko mu daje podršku trebao bi se zapitati da li je zaista navijač repke ili Sergeja , jer i slijep čovjek vidi da on nije za ovog posla, a nadati se da će to biti i njemu jasno u novembru kad mu svi okrenu leđa.
Mi se jos trebamo pure najesti da se prvenstevno izgradimo kao nacija i patrioti, uvedemo proefesionalizam pa onda tek naci bolje igrace prije bilo na koji veliki turnir mognemo otici.
Tako da Barbarezo ili bez navijaci imaju jednostavno prvelika i nerealna ocekivanja.
Cirkus Kolorado.
A ko to nama lezi? Ne lezi nam ovaj, ne lezi nam onaj.DamirT je napisao/la: ↑11 okt 2025, 22:06Jer nam ne leze. Igraju onaj grcki stil, prljavo, da ne kazem ciganski. A sto se tice igrackog kadra, apsolutno smo iznad njih, to odgovorno tvrdim i stojim iznad toga. Druga stvar sto on veze nema o trenerskom poslu, pa neke floskule baca koje pobije na vec narednoj konferenciji.dinoze je napisao/la: ↑11 okt 2025, 22:02Na nivou smo Kipra uvjek bili od kada repka postoji. Uvjek smo tu negdje sa njima u utakmicama a znali su nam sklap skidati.
Ne lezi nam ni Luxemburg cak.
To je neozbiljna prica ako se smatras boljim od Kipra.
Mi da imamo bolji kadar nego Kipar mi bi njih redovono uzimali.
Mi imamo zadnjih 30 godina u sustini isti kadar kao Kipar samo nijanse su razlika.
Jedan Dzeko ili Pjanic u prajmu ovi ostali su uglavom na tom srednjem nizem nivou.
Jer da smo imali ikada bolji kadar u cjelini nebi se svake kvalifikacije mucili. Nema ni jednih kvalifikacija gdje se nisu morali dobro guzovi oznojiti i gdje navijaci nisu morali aminati.
-
- Kontakt:
Ako je vjerovati chatgptu:
Prema medijskim izvještajima, plata selektora Albanije, Sylvinha, je oko 1.000.000 eura godišnje.
U novom ugovoru, ukupna vrijednost (sa njegovim pomoćnicima) iznosi oko 1,5 miliona eura, od čega on sam prima otprilike milijun, a ostalo se dijeli među pomoćnim trenerima Dorivalom i Zabaletom.
Prema medijskim izvještajima, plata selektora Albanije, Sylvinha, je oko 1.000.000 eura godišnje.
U novom ugovoru, ukupna vrijednost (sa njegovim pomoćnicima) iznosi oko 1,5 miliona eura, od čega on sam prima otprilike milijun, a ostalo se dijeli među pomoćnim trenerima Dorivalom i Zabaletom.
Fudbalska reprezentacija Srbije je jedina gora od nas u korištenju resursa kojeg imaju. Sramota je ovo kad se vidi kakve igrače imaju. Gle čuda, trener im jugosaurska ojebina.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Milion trenera ima po Europi kojima se može dati prilika. Po belgijskoj, holandskim ligama ima mladih trenera, pomoćnika koji bi jedva dočekali da vode ovu reprezentaciju za 20-25k mjesečno. Recimo, Will Still je radio u Lierseu i Berschotu za 10-15k mjesečno samo, a lik trenerčina.
Hurzeler vodio neke amatere u Pipinsriedu pa dobio posao u St.Pauliju gdje je u početku imao samo 10k mjesečno, isto trenerčina.
Ima i pomoćnih trenera koji bi jedva dočekali da vode reprezentaciju kako bi probali napraviti svoje ime. Laž je da nema trenera, stranca, u ovom budžetu za nas.
Stop trenerima koji su igrali i zanat učili u Jugoslaviji i stop rekreativnim igračima pokera.
Hurzeler vodio neke amatere u Pipinsriedu pa dobio posao u St.Pauliju gdje je u početku imao samo 10k mjesečno, isto trenerčina.
Ima i pomoćnih trenera koji bi jedva dočekali da vode reprezentaciju kako bi probali napraviti svoje ime. Laž je da nema trenera, stranca, u ovom budžetu za nas.
Stop trenerima koji su igrali i zanat učili u Jugoslaviji i stop rekreativnim igračima pokera.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Dolaskom bilo kakvog stranca bi sa njim došao i njegov stručni štab, također stranci. Dakle, ne bi bilo mora jedan Hrvat, mora jedan Srbin, mora jedan Rom, mora jedan ćif.ut. Odma se smanjuje i mogućnost za menadžerisanje.
Samo mlad i ambiciozan stranac.
Nemoj ovo pisati. Doći će sad pacijenti da kažu da mi i nemamo igrače za bolje. Znaju stručnjaci. Nije do Barbe.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑11 okt 2025, 22:23Milion trenera ima po Europi kojima se može dati prilika. Po belgijskoj, holandskim ligama ima mladih trenera, pomoćnika koji bi jedva dočekali da vode ovu reprezentaciju za 20-25k mjesečno. Recimo, Will Still je radio u Lierseu i Berschotu za 10-15k mjesečno samo, a lik trenerčina.

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Zato imaju Farski Otoci, Albanija, Gruzija, Mađarska, Benin, Haiti i slične državice koje imaju stanovnika koliko i Ilidža.
Igrali smo mi nekad bas dobar fudbal. Pod Blazom smo skidali skalp i igrali ravnopravno protiv dosta jace danske tada. Pa pod Safetom smo razbijali Grke koji su za Kipar Brazil.Pa egal sa francuzima. Kod Cire smo igrali super protiv Portugala. I Petev je imao dobri tekmi npr. kod ukra. Bilo je dosta dobrih tekmi prije. Al kod ovog kloca sve gore i gore, oci krvare. Mogao sam I ja biti onda selektor, igram.i ja ponekad pokera.dinoze je napisao/la: ↑11 okt 2025, 22:02Na nivou smo Kipra uvjek bili od kada repka postoji. Uvjek smo tu negdje sa njima u utakmicama a znali su nam sklap skidati.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Pa taj bi zvao iste igrace kao predhodnik.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑11 okt 2025, 22:26Dolaskom bilo kakvog stranca bi sa njim došao i njegov stručni štab, također stranci. Dakle, ne bi bilo mora jedan Hrvat, mora jedan Srbin, mora jedan Rom, mora jedan ćif.ut. Odma se smanjuje i mogućnost za menadžerisanje.
Prvo je mi nemamo vise igraca, mi nemamo dobrih igraca, on ne poznaje nase igrace, ne poznaje mentalitet.
Takav trener bi kod nas bio popljuvan odmah nakon prve utakmice jer mu u startnih 11 igraju igrači iz Podrumspora, Rižespora, Lodza i sl., a na klupi mu sjede igrači iz Primere, Serije A…bordocrveni je napisao/la: ↑11 okt 2025, 22:16Ako je vjerovati chatgptu:
Willy Sagnol u Gruziji ima platu 168 000 funti. Dakle za nekoliko hiljada vecu od naseg selektora. Ali ne, nema boljih trenera.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, Amazon [Bot], AnelMid, BlackRiver1987, bvsic, CAGarfia, DanijelTZ, Edincapitano, FerdinandF, galia95, Google Adsense [Bot], Hrammm1921, JackW, jasmin10, lol89, myself, NerminFatic, Proximic, Sheyi, signalidunapark, StevieG8, WeekendOffender i 186 gostiju.