I eto to sto si ti naveo je dokaz da smo uvjek bilo goli qurac.Fudo je napisao/la: ↑11 okt 2025, 22:30Igrali smo mi nekad bas dobar fudbal. Pod Blazom smo skidali skalp i igrali ravnopravno protiv dosta jace danske tada. Pa pod Safetom smo razbijali Grke koji su za Kipar Brazil.Pa egal sa francuzima. Kod Cire smo igrali super protiv Portugala. I Petev je imao dobri tekmi npr. kod ukra. Bilo je dosta dobrih tekmi prije. Al kod ovog kloca sve gore i gore, oci krvare. Mogao sam I ja biti onda selektor, igram.i ja ponekad pokera.dinoze je napisao/la: ↑11 okt 2025, 22:02Na nivou smo Kipra uvjek bili od kada repka postoji. Uvjek smo tu negdje sa njima u utakmicama a znali su nam sklap skidati.
Eh sada sto su neki nasi ljudi umisli sebi uglavi nesto drugo to je do nepoznavanja materije pa onda vjerovatno zbog javnosti Barbu ponese i slaze.
Jer mi pamtimo stvari kao prvo poluvrijeme u Parizu.
Nikada mi nismo nista napravili, jednom se plasirali u 30 godina.
Svaka cast za to i onda se opet vratili gdje nam je mjesto.
Hocu da kazem da je puno veci problem nego Barbarez.
Barbarez za koji mejsec ode, doci ce Andzeloti platiti cemo mu 30 miliona i oper ce biti skoro pa nikakav uspjeh.
Problem kod nas se stanje uma, nedostatk patriotizma i naboja pa aposolitno odsustvo profesionalizama.