BiH - Rumunija 15.11.2025 | Austrija - BiH 18.11.2025
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: BiH - Rumunija 15.11.2025 | Austrija - BiH 18.11.2025
Moras biti tesko psihicki bolestan da mislis da ce ovaj propali kockar sa najgorim staffom evrope u 3 dana pobjedit dvije utakmice. I to rumune i austriju tamo. Nikad. Jedno je navijac a jedno istina i realnost. Taj idiot je sve serviro rumunima i austirji. Pa rumuni mogu lagano doc u zenicu bez straha vatrenih 9000 navijaca. Ljudima igra i X i pobjeda znaci sve varijante. Opusteno hladno mogu doc tako ce i odigrat i rutinirat. Austrija je i tako prva a rumuni ce uzet poklon X pa razbit san marino ili ce zgazit i nas i marino i to je to. Bravo treneru sa 55 godina bez i jedne sezone ozbiljnog angazmana. Neka sve eskalira u novembru i konacno se Savez progoni.
Plus ko misli pobjedit dvije tekme u tri dana sa 40godisnjim Dzekom koji je mrtav nakon 30 protiv rumunije taj hitno mora potrazit Apoteku .
Plus ko misli pobjedit dvije tekme u tri dana sa 40godisnjim Dzekom koji je mrtav nakon 30 protiv rumunije taj hitno mora potrazit Apoteku .
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Prije da ćemo izgubiti obje, obje ekipe imaju jači vezni red, plus imamo igrača manje u vidu Tahirovića i nemaš drugog napadača da ti Džeko ne mora igrati 90 minuta, što znači da startaš odmah sa 2 igrača manje...
Ta utakmica bi nam valjala po tome što bi protiv Rumunije bilo dovoljno neriješeno za drugo mjesto. A u odnosu na Austriju bi nam ta dva boda bila bitna jedino ako bi oni odigrali neriješeno protiv Kipra, ali sumnjam da će i oni tamo prosuti bodove.
Inace je strasna Rumunija poznata kao neko ko gazi, pogotovo u gostima.bhfanatic14 je napisao/la: ↑13 okt 2025, 00:19Moras biti tesko psihicki bolestan da mislis da ce ovaj propali kockar sa najgorim staffom evrope u 3 dana pobjedit dvije utakmice. I to rumune i austriju tamo. Nikad. Jedno je navijac a jedno istina i realnost. Taj idiot je sve serviro rumunima i austirji. Pa rumuni mogu lagano doc u zenicu bez straha vatrenih 9000 navijaca. Ljudima igra i X i pobjeda znaci sve varijante. Opusteno hladno mogu doc tako ce i odigrat i rutinirat. Austrija je i tako prva a rumuni ce uzet poklon X pa razbit san marino ili ce zgazit i nas i marino i to je to. Bravo treneru sa 55 godina bez i jedne sezone ozbiljnog angazmana. Neka sve eskalira u novembru i konacno se Savez progoni.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Polako, dosta ce odlucivati i povrede potencijalne. Ko pauzira protiv nas od Rumuna zbog kartona? Onaj Popescu je izgleda teze povrijedjen.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Pa sta smo trebali? Nazvati Fifu i reci da se predajemo jer ne vjerujemo da mozemo dobiti mrtvu Rumuniju kuci i otici u Bec s 50 hiljada nasih na ledjima i potuci se s repkom kao sto je Austrija? Ne kontam te nikako.bhfanatic14 je napisao/la: ↑13 okt 2025, 00:19Moras biti tesko psihicki bolestan da mislis da ce ovaj propali kockar sa najgorim staffom evrope u 3 dana pobjedit dvije utakmice. I to rumune i austriju tamo. Nikad. Jedno je navijac a jedno istina i realnost. Taj idiot je sve serviro rumunima i austirji. Pa rumuni mogu lagano doc u zenicu bez straha vatrenih 9000 navijaca. Ljudima igra i X i pobjeda znaci sve varijante. Opusteno hladno mogu doc tako ce i odigrat i rutinirat. Austrija je i tako prva a rumuni ce uzet poklon X pa razbit san marino ili ce zgazit i nas i marino i to je to. Bravo treneru sa 55 godina bez i jedne sezone ozbiljnog angazmana. Neka sve eskalira u novembru i konacno se Savez progoni.
-
- Kontakt:
Tupane ako pobjedimo obje prvi smo.Matterhorn22 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 22:49ne lupajte gluposti za pobjedu protiv austrije sa dva i više gola razlike, ovdje se gleda ukupna gol razlika što bi značilo da u tom slučaju ti treba pet i više razlike protiv austrije. Nisu bez razloga oni nabili San Marino sa 10:0.
-
- Kontakt:
Nema ni srijednog beka protiv nas sto je dobio zuti veceras, Burca.
Austrija ide na Kipar bez Alabe i Mwene zbog zuti kartona.
Baraz mozda znaci 2. jakosnu prilikom izvlacenja grupa ubuduce.Edincapitano je napisao/la: ↑13 okt 2025, 00:00Ma nema nista kalkulisati.
Dvije pobjede i idemo na SP, to je to![]()
Baraz gubimo kako god, pa svejedno biti treci ili drugi u grupi. Samo prvu mjesto ili nista
Prica, baraz il nista je niđe veze u trenutnoj situaciji. Baraz nas izdize i daje nadu da moze biti bolje. 3. mjesto znaci stagnaciju i krivuljom prema dole.
- invincible1921
- Kontakt:
Ajde ba sta vam je,sta ste ga zacrnjacili eto mi ne znamo da je dzeko star..ali ja u Bosnu i Hercegovinu vjerujem uvijek u svemu pa ma koliko lose sanse bile
pustite da vjerujemo

=\_1921_/=
Jbt ljudi se shebali ko da ti Francuska dolazi na Bilino Polje pa te ceka gostovanje Argentiniinvincible1921 je napisao/la: ↑13 okt 2025, 00:28Ajde ba sta vam je, eto mi ne znamo da je dzeko star..ali ja u Bosnu i Hercegovinu vjerujem uvijek u svemu pa ma koliko lose sanse bilepustite da vjerujemo
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
-
- Kontakt:
thomashasler je napisao/la: ↑13 okt 2025, 00:27Tupane ako pobjedimo obje prvi smo.Matterhorn22 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 22:49ne lupajte gluposti za pobjedu protiv austrije sa dva i više gola razlike, ovdje se gleda ukupna gol razlika što bi značilo da u tom slučaju ti treba pet i više razlike protiv austrije. Nisu bez razloga oni nabili San Marino sa 10:0.

-
- Kontakt:
Ma **** buducnosti, idemo na SP ako uzmemo sljedece dvije utakmice, a za ostalo boli me ****Drum je napisao/la: ↑13 okt 2025, 00:28Baraz mozda znaci 2. jakosnu prilikom izvlacenja grupa ubuduce.Edincapitano je napisao/la: ↑13 okt 2025, 00:00Ma nema nista kalkulisati.
Dvije pobjede i idemo na SP, to je to![]()
Baraz gubimo kako god, pa svejedno biti treci ili drugi u grupi. Samo prvu mjesto ili nista
Prica, baraz il nista je niđe veze u trenutnoj situaciji. Baraz nas izdize i daje nadu da moze biti bolje. 3. mjesto znaci stagnaciju i krivuljom prema dole.

- invincible1921
- Kontakt:
Bukvalno...mozemo izgubit obje niko ne spori, ali u obje imamo sasvim realni sansu da pobjedimo, i mi se vec predaliElddar je napisao/la: ↑13 okt 2025, 00:29Jbt ljudi se shebali ko da ti Francuska dolazi na Bilino Polje pa te ceka gostovanje Argentiniinvincible1921 je napisao/la: ↑13 okt 2025, 00:28Ajde ba sta vam je, eto mi ne znamo da je dzeko star..ali ja u Bosnu i Hercegovinu vjerujem uvijek u svemu pa ma koliko lose sanse bilepustite da vjerujemo
![]()
=\_1921_/=
Pa, zasto onda tih 9000 Rumuna + reprezentacija ne razmontirase Kipar za tri boda i drugo mjesto u grupi prije gostovanja kod nas ...bhfanatic14 je napisao/la: ↑13 okt 2025, 00:19Moras biti tesko psihicki bolestan da mislis da ce ovaj propali kockar sa najgorim staffom evrope u 3 dana pobjedit dvije utakmice. I to rumune i austriju tamo. Nikad. Jedno je navijac a jedno istina i realnost. Taj idiot je sve serviro rumunima i austirji. Pa rumuni mogu lagano doc u zenicu bez straha vatrenih 9000 navijaca. Ljudima igra i X i pobjeda znaci sve varijante. Opusteno hladno mogu doc tako ce i odigrat i rutinirat. Austrija je i tako prva a rumuni ce uzet poklon X pa razbit san marino ili ce zgazit i nas i marino i to je to. Bravo treneru sa 55 godina bez i jedne sezone ozbiljnog angazmana. Neka sve eskalira u novembru i konacno se Savez progoni.
Sramotis se ....
Ovo vec boli. Boli spoznaja da bi smo vec jednom nogom bili na prvenstvu da je prodana kockarska ojebina koristio najbolje sto je imao.
Rekao Sam vec I opet cu, da SU hadziahmetovic I karic igrali protiv austrije I kipra izvukli bi 4 boda iz te 2 tekme I mogli bi sa 2 remija ici na prvenstvo.
Kakva nas ojebina vodi mi Nismo ni svjesni. Nikad laksa grupa, protivnici nam SE nude Sami Ali ojebina je tu da nas sprijeci, zapravo za to je I izabran.
Da je mamlaz pozvao karica zadnja 3 okupljanja imao bi uigranog lijevog beka sa ostatkom ekipe I ne bi morao strijepit hoce Li SEO biti oporavljen ili ne. Sad cak I da ga pozove nemas vremena da ga uigras.
Da je **** pozvao hadziahmetovica I burnica koristio na prirodnoj poziciji imao bi dva DM uigrana sa gigovicem za 2 kljucne utakmice. Da je hadzkadunica zvao redovno imao bi uigranu stopersku liniju tj nekoliko njih. Ovako de Moze desiti da stopersku liniju u kljucnim utakmicama cine igraci Koji nisu nikad prije igrali skupa
Ovako smo nezasluzeno I pukom srecom dosli u situaciju da mozemo direktno na prvenstvo. Kipar nas je nadigrao 2 puta ljudi SU zasluzili 4 boda minimalno iz 2 utakmice. Protiv San Marina jedva I nezasluzeno pobjedili 1 0, u drugoj tekmi da Nije Bilo crvenog kartona za njih sumnjam da bi pobjedili. Protiv rumunije pobjeda pukom srecom, ni Sami ne znamo Kako.
Sta kockarska ojebina treba uraditi u zadnje 2 tekme? Ostaviti svoj retardirani kockarski ego po strani. Otici na noge mironu da ga edukuje koliko god je to moguce u ovih mjesec Dana. Pozvati najbolje I izostaviti igrace Koji SU nam igrajuci pravili vise stete nego koristi.
MORA zvati karica, hadziahmetovica, huseinbasic(iako ja licno nisam ljubitelj ove petokolonaske kurve Ali je trenutno bolji od tahirovica I basica), vratiti gazibegovica jer njegovo iskustvo je zlata vrijedno. Vratiti burnica na prirodnu poziciju. Dzeku ostaviti za zadnjih 20 minuta I to obje tekme bez obzira na rezultat. Katica ili nepozvati ili ga drzati na klupi. Sunjic I mujakic apsolutno nema potrebe da se pozivaju jer cemo protiv austrije morati ganjati rezultat a ova dvojica SU operisani od Bilo kakve igre Prema naprijed tj bice u potpunosti beskorisni na terenu kao sto SU bili protiv kipra I u prvoj sa austrijom. Sarica vratiti Ako SE oporavi I Bude redovno igrao. Tahirovic niposto nesmije poceti ni jednu od ovih utakmica.
Rekao Sam vec I opet cu, da SU hadziahmetovic I karic igrali protiv austrije I kipra izvukli bi 4 boda iz te 2 tekme I mogli bi sa 2 remija ici na prvenstvo.
Kakva nas ojebina vodi mi Nismo ni svjesni. Nikad laksa grupa, protivnici nam SE nude Sami Ali ojebina je tu da nas sprijeci, zapravo za to je I izabran.
Da je mamlaz pozvao karica zadnja 3 okupljanja imao bi uigranog lijevog beka sa ostatkom ekipe I ne bi morao strijepit hoce Li SEO biti oporavljen ili ne. Sad cak I da ga pozove nemas vremena da ga uigras.
Da je **** pozvao hadziahmetovica I burnica koristio na prirodnoj poziciji imao bi dva DM uigrana sa gigovicem za 2 kljucne utakmice. Da je hadzkadunica zvao redovno imao bi uigranu stopersku liniju tj nekoliko njih. Ovako de Moze desiti da stopersku liniju u kljucnim utakmicama cine igraci Koji nisu nikad prije igrali skupa
Ovako smo nezasluzeno I pukom srecom dosli u situaciju da mozemo direktno na prvenstvo. Kipar nas je nadigrao 2 puta ljudi SU zasluzili 4 boda minimalno iz 2 utakmice. Protiv San Marina jedva I nezasluzeno pobjedili 1 0, u drugoj tekmi da Nije Bilo crvenog kartona za njih sumnjam da bi pobjedili. Protiv rumunije pobjeda pukom srecom, ni Sami ne znamo Kako.
Sta kockarska ojebina treba uraditi u zadnje 2 tekme? Ostaviti svoj retardirani kockarski ego po strani. Otici na noge mironu da ga edukuje koliko god je to moguce u ovih mjesec Dana. Pozvati najbolje I izostaviti igrace Koji SU nam igrajuci pravili vise stete nego koristi.
MORA zvati karica, hadziahmetovica, huseinbasic(iako ja licno nisam ljubitelj ove petokolonaske kurve Ali je trenutno bolji od tahirovica I basica), vratiti gazibegovica jer njegovo iskustvo je zlata vrijedno. Vratiti burnica na prirodnu poziciju. Dzeku ostaviti za zadnjih 20 minuta I to obje tekme bez obzira na rezultat. Katica ili nepozvati ili ga drzati na klupi. Sunjic I mujakic apsolutno nema potrebe da se pozivaju jer cemo protiv austrije morati ganjati rezultat a ova dvojica SU operisani od Bilo kakve igre Prema naprijed tj bice u potpunosti beskorisni na terenu kao sto SU bili protiv kipra I u prvoj sa austrijom. Sarica vratiti Ako SE oporavi I Bude redovno igrao. Tahirovic niposto nesmije poceti ni jednu od ovih utakmica.
Sa iole boljim selektorom, sanse bi sigurno bile vece. Ovako se samo nadati da nece biti jos povreda i da ce se Sejo oporaviti…
Nismo se mi predali. Zasto bih? Nego ih i previse prizeljkuju poraz i neuspjeh.invincible1921 je napisao/la: ↑13 okt 2025, 00:33Bukvalno...mozemo izgubit obje niko ne spori, ali u obje imamo sasvim realni sansu da pobjedimo, i mi se vec predaliElddar je napisao/la: ↑13 okt 2025, 00:29Jbt ljudi se shebali ko da ti Francuska dolazi na Bilino Polje pa te ceka gostovanje Argentiniinvincible1921 je napisao/la: ↑13 okt 2025, 00:28Ajde ba sta vam je, eto mi ne znamo da je dzeko star..ali ja u Bosnu i Hercegovinu vjerujem uvijek u svemu pa ma koliko lose sanse bilepustite da vjerujemo
![]()
- invincible1921
- Kontakt:
Na njih mislimDrum je napisao/la: ↑13 okt 2025, 00:39Nismo se mi predali. Zasto bih? Nego ih i previse prizeljkuju poraz i neuspjeh.invincible1921 je napisao/la: ↑13 okt 2025, 00:33Bukvalno...mozemo izgubit obje niko ne spori, ali u obje imamo sasvim realni sansu da pobjedimo, i mi se vec predali

=\_1921_/=
Zlobnih pacenika preko svake mjere. Jos tvrde da zbog boljeg sutra.invincible1921 je napisao/la: ↑13 okt 2025, 00:42Na njih mislimDrum je napisao/la: ↑13 okt 2025, 00:39Nismo se mi predali. Zasto bih? Nego ih i previse prizeljkuju poraz i neuspjeh.invincible1921 je napisao/la: ↑13 okt 2025, 00:33
Bukvalno...mozemo izgubit obje niko ne spori, ali u obje imamo sasvim realni sansu da pobjedimo, i mi se vec predali![]()