Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
Lijepe vijesti za Kolasinca.
Nadam se da ce i on i Demirovic i Malic ako Bog da bit spremni za Rumuniju/Austriju.
Definitivno bi nam sa njima porasle sanse da mozemo proci neporazeni protiv Rumuna.
Nadam se da ce i on i Demirovic i Malic ako Bog da bit spremni za Rumuniju/Austriju.
Definitivno bi nam sa njima porasle sanse da mozemo proci neporazeni protiv Rumuna.
Nas najskolovaniji i najbolji igrac
-
- Kontakt:
Sta tacno Malic moze da doprinese ovoj ekipi?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Kakav bolan Malic, o cemu pricate. Dijete nije odigralo 5 seniorski utakmica a vi ga dizete u nebesa kao da je Cafu. Dijete ni sam nezna koju poziciju igra. Forsiraju ga na 3 strane...
Ima vise minuta za prvi tim od Bajraktarevica pa pisete kako Esmir mora da igra kao da je Pape Susic
Jer nemas neka krila koja imaju kvalitet. Bekova makar sada imamo koliko hoces.Roki50 je napisao/la: ↑16 okt 2025, 14:59Ima vise minuta za prvi tim od Bajraktarevica pa pisete kako Esmir mora da igra kao da je Pape Susic
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Inace Sturm i PSV su tu negdje po kvaliteti...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Pisu budale koji nemaju veze sa nogometom. Kakav Esmir i bakraciRoki50 je napisao/la: ↑16 okt 2025, 14:59Ima vise minuta za prvi tim od Bajraktarevica pa pisete
kako Esmir mora da igra kao da je Pape Susic
Ne razumijem ja ljudi kako vi razmisljate.
Ko je rezervni desni bek kao zamjena za Dedica, ako ne Malic?
Koliko sam ja do sada primjetio Barbarez ga gotivi i forsira, a s druge strane trenutna situacija sa Gazibegovicem ne obecava....
Daj boze da ce on bit spreman, sad ce zaredat misicne povrede dok se u potpunosti ne oporavi.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Valjalo bi da je u funkciji do poslije utakmice sa Austrijom, valjda ne bude kvarova do tada.
Vraca se momciluk

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Baš raduje njegov povratak u ovako važnim utakmicama, on nam je pola ekipe. Nadam se da će zaigrati u klubu prije okupljanja, inače se bojim da mu klub neće možda ni dozvoliti da ide u repku.
Ma igrat ce sigurno. Imaju 7 meceva do pauze.Coolpanda24 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 18:57Baš raduje njegov povratak u ovako važnim utakmicama, on nam je pola ekipe. Nadam se da će zaigrati u klubu prije okupljanja, inače se bojim da mu klub neće možda ni dozvoliti da ide u repku.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
sve i da klub ne zeli pustit ja sam ubjedjen da bi sejo sam dosao,jer svi poznajemo njegov mentalni sklopCoolpanda24 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 18:57Baš raduje njegov povratak u ovako važnim utakmicama, on nam je pola ekipe. Nadam se da će zaigrati u klubu prije okupljanja, inače se bojim da mu klub neće možda ni dozvoliti da ide u repku.
-
- Kontakt:
I to što kažeš. Čini mi se da je Barbarez negdje rekao da je htio doći i sad na oktobarsko okupljanje. Momčilukzikerrz21 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 19:08sve i da klub ne zeli pustit ja sam ubjedjen da bi sejo sam dosao,jer svi poznajemo njegov mentalni sklopCoolpanda24 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 18:57Baš raduje njegov povratak u ovako važnim utakmicama, on nam je pola ekipe. Nadam se da će zaigrati u klubu prije okupljanja, inače se bojim da mu klub neće možda ni dozvoliti da ide u repku.

bice nam zlata vrijedan u novembru,makar po 60min kad bi odigro top.Coolpanda24 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 19:14I to što kažeš. Čini mi se da je Barbarez negdje rekao da je htio doći i sad na oktobarsko okupljanje. Momčilukzikerrz21 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 19:08sve i da klub ne zeli pustit ja sam ubjedjen da bi sejo sam dosao,jer svi poznajemo njegov mentalni sklopCoolpanda24 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 18:57Baš raduje njegov povratak u ovako važnim utakmicama, on nam je pola ekipe. Nadam se da će zaigrati u klubu prije okupljanja, inače se bojim da mu klub neće možda ni dozvoliti da ide u repku.![]()
ne do bog da burnic ili mujakic moraju cuvat ovog Manna protiv Rumuna
Moraju pustiti igraca na okupljanje, ne mogu zabraniti.zikerrz21 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 19:08sve i da klub ne zeli pustit ja sam ubjedjen da bi sejo sam dosao,jer svi poznajemo njegov mentalni sklopCoolpanda24 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 18:57Baš raduje njegov povratak u ovako važnim utakmicama, on nam je pola ekipe. Nadam se da će zaigrati u klubu prije okupljanja, inače se bojim da mu klub neće možda ni dozvoliti da ide u repku.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
Mujakić je kartoniran, njega nema protiv Rumuna. Dakle Burnić ili Sejo, a mene čak ne bi iznenadilo ni Dedića da stavi tamo. Ko zna kakve su Barbarezove zamislizikerrz21 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 19:19bice nam zlata vrijedan u novembru,makar po 60min kad bi odigro top.Coolpanda24 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 19:14I to što kažeš. Čini mi se da je Barbarez negdje rekao da je htio doći i sad na oktobarsko okupljanje. Momčiluk![]()
ne do bog da burnic ili mujakic moraju cuvat ovog Manna protiv Rumuna

samo da ne izmislja sad neku toplu vodu opet ko sto je znao do sad,u najvaznijoj utakmici da probava neke nebuloze. ko protiv sm gigovica i hajradinovica po krilima hahhaha.Coolpanda24 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 19:24Mujakić je kartoniran, njega nema protiv Rumuna. Dakle Burnić ili Sejo, a mene čak ne bi iznenadilo ni Dedića da stavi tamo. Ko zna kakve su Barbarezove zamislizikerrz21 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 19:19bice nam zlata vrijedan u novembru,makar po 60min kad bi odigro top.Coolpanda24 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 19:14
I to što kažeš. Čini mi se da je Barbarez negdje rekao da je htio doći i sad na oktobarsko okupljanje. Momčiluk![]()
ne do bog da burnic ili mujakic moraju cuvat ovog Manna protiv Rumuna![]()
a sto se tice lba,samo glup covjek bi stavio burnica pored seje u prvih 11,naravno pod uslovom da je sejo zdrav