FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
imate izvjestaj na sc sa tekme .. realno penal smijesan, i cuju se odmah zvizduci sa tribina poslje gola, valjda i ljudima ofirno bilo kad je ono sviro ... al to je premier liga BiH 

- Željo 1921
- Kontakt:
To su realni navijači moj prijatelju,10 minuta poslije toga 2 igrača na visci jedan za dres ga drzi,drugi uzima loptuaS_Roma je napisao/la:imate izvjestaj na sc sa tekme .. realno penal smijesan, i cuju se odmah zvizduci sa tribina poslje gola, valjda i ljudima ofirno bilo kad je ono sviro ... al to je premier liga BiH

Navijac sam Veleza i zao mi je sto je Velez sinoc izgubio ali zelim da cestitam Zelji na pobijedi ma kakva god ona bila.Penal je smijesan a to govori zvizduci skoro citavog stadiona ali pricat da je utakmica namjestena je za mene smijesno.Od igraca,mislim da utakmica nije namjestena ali od strane sudija,mislim da je u najmanju ruku sumnjiva.Mislim da je sudija sudio izuzetno lose sinoc i pored svega,svirao je nepostojeci penal a nije svirao ocigledan penal nekoliko minuta kasnije i to je ono sto mene kao navijaca nekog kluba u ovoj drzavi boli a i smeta mi.Vidi se da je Odovic u jednu ruku i "pomogao" Zelji jer nisu igrali Hadzidjulbic,Zaimovic igrao 15-ak minuta,Velagic i igrali su sve Velezova djeca i ne znam kako im je Odovic mogao drugacije "pomoc" osim da skloni najiskusnije i najbolje igrace u ekipi trenutno?
Opet kazem,cestitam Zelji na pobijedi,prica o namjestanju je smijesna od starne igraca a o sudijama i penalu je suvisno govorit,sve govori zvizdanje Grbavice nakon dosudjenog penala i mislim da bi utakmica drugacije zavrsila da nije sviran penal ali to je neko moje misljenja na koje imam pravo...
Sretno u Kupu protiv Celika
Opet kazem,cestitam Zelji na pobijedi,prica o namjestanju je smijesna od starne igraca a o sudijama i penalu je suvisno govorit,sve govori zvizdanje Grbavice nakon dosudjenog penala i mislim da bi utakmica drugacije zavrsila da nije sviran penal ali to je neko moje misljenja na koje imam pravo...
Sretni praznici svim dragim manijacima koji danas slave.. Dajte kolaca!!
) 

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
najnormalniji post u zadnjih 24 hcunami je napisao/la:Navijac sam Veleza i zao mi je sto je Velez sinoc izgubio ali zelim da cestitam Zelji na pobijedi ma kakva god ona bila.Penal je smijesan a to govori zvizduci skoro citavog stadiona ali pricat da je utakmica namjestena je za mene smijesno.Od igraca,mislim da utakmica nije namjestena ali od strane sudija,mislim da je u najmanju ruku sumnjiva.Mislim da je sudija sudio izuzetno lose sinoc i pored svega,svirao je nepostojeci penal a nije svirao ocigledan penal nekoliko minuta kasnije i to je ono sto mene kao navijaca nekog kluba u ovoj drzavi boli a i smeta mi.Vidi se da je Odovic u jednu ruku i "pomogao" Zelji jer nisu igrali Hadzidjulbic,Zaimovic igrao 15-ak minuta,Velagic i igrali su sve Velezova djeca i ne znam kako im je Odovic mogao drugacije "pomoc" osim da skloni najiskusnije i najbolje igrace u ekipi trenutno?
G R B A V I C A 2
Skandirenje velezovih navijaca ide ovako: uvod u utakmicu: mi smo one strane bla bla bla i na kraju **** vam tudjman mater, nakon 0-1 bice Zeljo **** sampion, nakon 0-2: bice tesko, bice 0-2 onda ide grbavice kurvo stara bla bla bla.AlemC85 je napisao/la:Pregledao sam snimku, i mogu reći da su danas navijači želje pobijedili, igra i jednog i drugog tima, trebala je biti malo tečnija, ali nije, nažalost. Penal, presudite sami, ali što se doima korektno je to, što su navijači želje pokazali, a to je da su zviždali i smijali se penalu, Svaka čast, to su navijači, koji znaju šta valja, a šta ne valja. Ne umanjujem pobjedu želje, naprotiv, nego igra me iritirala, nije bilo igre na prvu. Što se tiče nekih navijača veleža, koji napadaju, nek se smire, jer prijateljstvo treba i želji i veležu, a ne da pored nekih pojedinaca sve da pukne.
I za kraj, Velež hrabar, što jest jest, ono sve djeca, trebamo se vratiti krilima, jer kroz sredinu ne znamo igrati. Puno sreće želji u nastavku..
Da bi im komplet sjever pjevao na kraju bice tesko bice 0-2.Skontaj ko je ko u svemu ovome

Sto se tice utakmice velez iz dva kornera dolazi do 2-0 bez ikakve igre i jednog i drugog tima, ide valjanje igraci padaju i bez da ih iko dotakne tako je prekinut napad Zelje bar tri puta.Zeljo totalno jalov u prvom poluvremenu, u drugom slicna situacija do penala kojeg iz moje perspektive nije bilo ( i to je ove godine prvi diskutabilan penal dosudjen Zelji ), sudija kasnije propustio svirati cist penal a predhodno dopustao cesta valjanja velezovih igraca i bez veceg razloga.Osim ova dva kornera velez je imao i jedan udarac u okvir gola pred sami kraj koji je skinuo Seha.SAMO SE NA GRBAVICI MOZE DOZIVITI DA SE ZVIZDI NA DOSUDJEN PENAL KOJI JE UPITAN. Gledao sam penal koji je recimo sviran za borac protiv drine koji je isto tako upitan svi se raduju ili penal sarajeva protiv borca kada lopta igraca pogadja u ledja i svi se raduju tom penalu e pa mi nismo takvi koliko god to nekom smetalo.Kod nas se na nepravdu zvidzi bez obzira o kome se radilo.Seha nije kriv ni za jedan gol, Bogi je napravio neke pocetnicke greske, Nijema dobar trenutno stoper broj 1 u ekipi, Stanic po prvi put bolji od Markovica, Culum lose ali mu se i saigraci krili pogotovo Jamak i Zeba koji su bili losi pogotovo Jamak, Lazo 0 bodova cijelu utakmicu nije napravio ama bas nista vrijeme mu je da odmori sad stvarno.Stanceski unio taj preokret u igru sa njim smo dobili tu bitku na sredini terena i napravili pritisak na velez.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Bola, nema nikakvog Tuđmana u toj pjesmi. Eto samo da se zna.
Biće gusto, biće 0:2.
Biće gusto, biće 0:2.

Who dares, wins !
Šta je sa asistencijom za 2-2?pile87 je napisao/la: Lazo 0 bodova cijelu utakmicu nije napravio ama bas nista vrijeme mu je da odmori sad stvarno.
Tako je. Nešto slično se dešavalo na utakmici protiv Posušja prije nekoliko godina, kad je sudija šiljio za nas.pile87 je napisao/la:
SAMO SE NA GRBAVICI MOZE DOZIVITI DA SE ZVIZDI NA DOSUDJEN PENAL KOJI JE UPITAN.

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Ovo je antologijskibanovan je napisao/la:**** majku, ljudima nikada ugoditi. Željo izgubi dvije utakmice na Grbavici u nizu. Ne valja. Dobije utakmicu u gostima. Opet ne valja. Gubimo od Veleža 0:2 , ne valja. Okrenemo i dobijemo 3:2 , šta ne valja, najgori mogući prevaranti. Onaj igrao iz 2/1 al mu ne radi skenerOnaj zna da je naštimana utakmica. Navijači Smorca kenjaju po svom forumu i prosipaju nekakve bolesti, vrijeđuju, govore Turci, obrezani, bla, bla onda dođu na ovaj forum pa fol podjebavaju mrske teherance i ponašaju se "normalno".
Baš nenormalan svijet.
U suštini, glođite ga ganola

svaka cast lijepibanovan je napisao/la:**** majku, ljudima nikada ugoditi. Željo izgubi dvije utakmice na Grbavici u nizu. Ne valja. Dobije utakmicu u gostima. Opet ne valja. Gubimo od Veleža 0:2 , ne valja. Okrenemo i dobijemo 3:2 , šta ne valja, najgori mogući prevaranti. Onaj igrao iz 2/1 al mu ne radi skenerOnaj zna da je naštimana utakmica. Navijači Smorca kenjaju po svom forumu i prosipaju nekakve bolesti, vrijeđuju, govore Turci, obrezani, bla, bla onda dođu na ovaj forum pa fol podjebavaju mrske teherance i ponašaju se "normalno".
Baš nenormalan svijet.
U suštini, glođite ga ganola
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ja sa rajom neki dan igrao termin.. Vodimo mi je*o majku 5:1.. Kontam pobjeda je nasa 100%, al' ku*ac, ima jos vremena do kraja termina.. Igra nam se pogorsa, poceli sevati, sutati, i gle cuda gubimo 10:5 nakon 15 minuta.. Ljudi sta se desava, jesmo li prodali termin, ko je izdajica, sudije nije bilo.. Ipak smo se smirili do kraja i zavrsilo je 11:9 za njih.. Nema veze, opet smo otisli sretni kucama jer smo se dobro istrcali..
Zeljo pobjedio sretno i spretno, a koji misle suprotno nek' si pojedu mu*a..
U Engleskoj je Manchesteru prpa 4 kola prije kraja da li ce osvojiti titulu sa 6 bodova prednosti, a kod nas jos 7 kola do kraja i 7 bodova prednosti, igramo sa njima kuci, oni iduce 2 u gostima, pa gdje ces bolje..
Da je sada sto vise raje privuci na stadion, sve bi bilo puno bolje do kraja..
FORZA ZELJO

Zeljo pobjedio sretno i spretno, a koji misle suprotno nek' si pojedu mu*a..

U Engleskoj je Manchesteru prpa 4 kola prije kraja da li ce osvojiti titulu sa 6 bodova prednosti, a kod nas jos 7 kola do kraja i 7 bodova prednosti, igramo sa njima kuci, oni iduce 2 u gostima, pa gdje ces bolje..
Da je sada sto vise raje privuci na stadion, sve bi bilo puno bolje do kraja..
FORZA ZELJO
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Nisam upratio da je on dodao loptu ali po meni jedno od gorih njegovih izdanja. Mislim da moramo mjenjati nesto u nacinu igre odnosno prosiriti mogucnosti jer smo ovako procitani od vecine ekipa, ovo pije vode na strani ali moje misljenje je da kuci moramo biti ofanzivni i agresivni a trenutno izgledamo anemicno.elSaik je napisao/la:Šta je sa asistencijom za 2-2?pile87 je napisao/la: Lazo 0 bodova cijelu utakmicu nije napravio ama bas nista vrijeme mu je da odmori sad stvarno.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Sretan praznik svima koji slave!
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
Malo ste licemjerni.Sjecam se protiv Celika kad je Borcu sviran penal,kad sam dosao kuci citam,ma sta ce raspali Borac samo im penale sviraju,tanki su ko lizalo,kupili sve,ovo,ono...A sad se ponosite sto ste pobjedili penalom koji nije postojao?Zato prihvatite provokacije od svih onih koji provociraju,jer ste zasluzili i puno vise.Ja necu provocirati,mene nije briga.
- zlaya_tm87
- Kontakt:
ja mislim da je osim odigrao 2/1 pa pustio velezu da vode prvo poluvrijeme
kakve su to price pa sta ako je sa 0 2 na 3 2 jel se ne smije desit preokret rezultata u nasoj ligi a da se ne kaze da je namjesteno
ccc kakvi smo mi ljudi .Nisam bio na utakmici zbg bolesti al sam gledo na RTV ,iskreno igraci ili klubovi nisu nista namjestili tako da ...Velez je doso da se nadigava i izveo je rezervni tim mislim sumnjam da su im ona djeca prvi tim inace,zeljo pukusavao jalovo i stvarno slaba igra bez obzira na pobjedu samo nam je sreca bila sto je i velez dosao da se valja nakon sto su poveli.SUDIJA KATASTROFALAN TO SE MORA PRIZNAT
btw mislim da je ovo jedini stadion u drzavi a i sire gdje se zvzdi kada je nepravilno dosudjen penal za domacina
sto se tice igre bar kolko sam vidio na RTV zaista lose lose lose lose i lose
zeba odigra jednu kako treba 5 kako ne treba ,plus jos i seta po terenu
visca solidan i po meni najbolji nas igrac samo da mu je naci nekoga s kim moze igrat npr bekrica,svraka standardan,LAZO necu da previse trosim rijeci panj ostaje panj,pustite se vi prica da je asistiro ,svaka njemu cast za to al ako skontate malo da mu je to prva dobra stvar sto je uradio ja mislim u cijelom proljetnom djelu,,,tako da i dalje mislim kao sto mislim i od pocetka sezone da on treba otici a dovest se neki napadac koji ako nista bar ZNA DATI GOL.
btw da nije opet ko napiso da je sanjo ili predvidio da ce lazo proradit,mrsko mi citat sve postove

sto se tice igre bar kolko sam vidio na RTV zaista lose lose lose lose i lose

btw da nije opet ko napiso da je sanjo ili predvidio da ce lazo proradit,mrsko mi citat sve postove

...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
ko rano rani sam u nju pada.
Banovan ne govorim za tebe,govorim za pojedince,a pronacice se oni u mome postu,eno jedan nesto palamudi tamo na temi saveza,onaj Hawking.Kaze previd sudije.Sad je previd,pa da.
Ja sam vec rekao da ne vjerujem u ta namjestanja,da to nije bas tako,uzmes ceker,odes na trznicu ko paprike da kupujes,tako i utakmice.Mislim glupost.
A mi nismo zvizdali,mi smo se smijali.I vecini ljudi je bilo drago kad je Veljovic promasio penal.Na kraju smo dobili posteno.
Ja sam vec rekao da ne vjerujem u ta namjestanja,da to nije bas tako,uzmes ceker,odes na trznicu ko paprike da kupujes,tako i utakmice.Mislim glupost.
A mi nismo zvizdali,mi smo se smijali.I vecini ljudi je bilo drago kad je Veljovic promasio penal.Na kraju smo dobili posteno.
Pobijedili penalom?jubitubi je napisao/la:Malo ste licemjerni.Sjecam se protiv Celika kad je Borcu sviran penal,kad sam dosao kuci citam,ma sta ce raspali Borac samo im penale sviraju,tanki su ko lizalo,kupili sve,ovo,ono...A sad se ponosite sto ste pobjedili penalom koji nije postojao?Zato prihvatite provokacije od svih onih koji provociraju,jer ste zasluzili i puno vise.Ja necu provocirati,mene nije briga.
Željezničar ni na jednoj utakmici nije odlučujući gol postigao iz penala. Nema kod nas kao kod vas penal u 90.i bog će ti znati kojoj, a koji se redovnoe sude ovim moralistima iz Vrapćića, Zenice, Mostara itd. Penal je najčešće prvi od 3 gola na utakmici. To što su u Veležu nesposobni zadržati rezultat 1-2 je druga stvar.
Onda ne možeš napisati "vi se ponosite" jer je to generalizacija. Napišeš xy osoba radi to i to i mirna Bosna. Ovako širiš dezinformacije koje će pročitati nekakav padobranac pa će onda i on početi pričati kako se ponosimo dosuđenim penalom protiv Veleža(koji je bio blago rečeno nepostojeći).
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 19 gostiju.