FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
joj sto me nerviraju likovi jedva cekaju pa da kazu namjesteno , izgubimo protiv slobode govori se stimanje itd. , al staces takav je nas mentalitet nego zeljo je odigrao lose al bas , zeba sa popovicem nek fino vilsonovim seta , jest da zna nekad odigrati al stace nam takav igrac kad odigra jednu pa ga nema 5 , visca momak se trudi al nema mu ko dodati napraviti mu pravu asistenciju uh da nam je bekric kakav bi to tandem bio , inace ovo posljednjih kola bas je lose , penal veceras meni se cini nije bio nisam bas vidio kako treba al eto a to pripisati sudiji levatu ,imao je jos kikseva , a ovaj velez jbga neznam nisam ih gledao ove god. osim ove utakmice al nisu nesto pokazali , realno imali su 02 to su morali zadrzati bar bod ,mi dosta srece opet mislim tribina presudila kad je na momenat digla igace cak smo sjebali i njihovog pa momak dade sam sebi go
...
Pa Željo nikad nije odigro utakmicu koja nije namještena ili prodata... pobijedimo kod kuće - namjestili, izgubimo kod kuće - prodali, pobijedimo u gostima - kupili... Evo recimo Borac je danas na poluvrijeme otišao sa 1:1, sigurno je Vlado svratio do svlačionice Budućnosti i ponudio im 20,000 eura da prodaju, kako ih nije stid, stoka jedna, namještaju, nja nja nja, ljudima nikad dosta šuplje...bob je napisao/la:joj sto me nerviraju likovi jedva cekaju pa da kazu namjesteno , izgubimo protiv slobode govori se stimanje itd. , al staces takav je nas mentalitet nego zeljo je odigrao lose al bas , zeba sa popovicem nek fino vilsonovim seta , jest da zna nekad odigrati al stace nam takav igrac kad odigra jednu pa ga nema 5 , visca momak se trudi al nema mu ko dodati napraviti mu pravu asistenciju uh da nam je bekric kakav bi to tandem bio , inace ovo posljednjih kola bas je lose , penal veceras meni se cini nije bio nisam bas vidio kako treba al eto a to pripisati sudiji levatu ,imao je jos kikseva , a ovaj velez jbga neznam nisam ih gledao ove god. osim ove utakmice al nisu nesto pokazali , realno imali su 02 to su morali zadrzati bar bod ,mi dosta srece opet mislim tribina presudila kad je na momenat digla igace cak smo sjebali i njihovog pa momak dade sam sebi go...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Ne znam zbog cega ste se tako natakarili jedni na druge? Mislim na Zeljovce i Velezovce. Da mi je kakav hepek da vas mlatnem sve. Nema potrebe da im upucujemo neke prigovore zbog posudjenih igraca ili valjanja na terenu i slicno. I nasi su njima 2 igraca povrijedili. Mi se s Velezom trebamo paziti jer je to isto klub sa historijom i postovanjem. Pa kroz sta su prosli dobro da i postoje! Naravno ne volim ni ove Rodjene sto puno pricaju i prigovaraju nama navijacima kako je utakmica namjestena i kako su neke prosle namjestene. Eno vam uprave oba kluba, eno vam igraci pa se u tom pravcu zalite. Meni je poslije Zelje u BiH najdrazi Velez i ne volim da stari sportski rivali i prijatelji budu u nekim konfliktima. Je li dovoljno sto nam anam oni misle zlo i provociraju? Braco manijaci i rodjeni upravo ste hepekirani!
Osim - drugo ime za Želju !
Jel ono Lazo dvije asistencije upisa ?
Lesinari vec panicu
Sa onakvom igrom tesko da cemo kup osvojiti
Lesinari vec panicu
Sa onakvom igrom tesko da cemo kup osvojiti
sretna pobjeda! ali neka ovo bude opomena pred naredne meceve pogotovo sa celikom!
moramo bolje odigrati inace nam kup bjezi u zenicu!
velezovci, ne tugujte, ipak smo bayern munchen ove male drzave
moramo bolje odigrati inace nam kup bjezi u zenicu!
velezovci, ne tugujte, ipak smo bayern munchen ove male drzave
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Već smo elaborirali tog mentola... davno sam ja rek'o da je njima prpa, samo da dobijemo u Zenici, to je najvažnije, nakon toga će se oni raspast k'o Sovjetski Savez, zapamti šta ti kažem...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
**** majku, ljudima nikada ugoditi. Željo izgubi dvije utakmice na Grbavici u nizu. Ne valja. Dobije utakmicu u gostima. Opet ne valja. Gubimo od Veleža 0:2 , ne valja. Okrenemo i dobijemo 3:2 , šta ne valja, najgori mogući prevaranti. Onaj igrao iz 2/1 al mu ne radi skener
Onaj zna da je naštimana utakmica. Navijači Smorca kenjaju po svom forumu i prosipaju nekakve bolesti, vrijeđuju, govore Turci, obrezani, bla, bla onda dođu na ovaj forum pa fol podjebavaju mrske teherance i ponašaju se "normalno".
Baš nenormalan svijet.
U suštini, glođite ga ganola
Baš nenormalan svijet.
U suštini, glođite ga ganola
-
za_zivot_cijeli
- Kontakt:
Citam komentare pojedinih likova i ne mogu da vjerujem. Mislim, donekle razumijem frustracije ali ipak...
Cini mi se da se pojedinci zanesu pa zaborave o kome i na koji nacin pisu! Treba ih podsjetiti na par cinjenica.
Zeljeznicar je klub sa 90 godina tradicije. Sportska i fudbalska institucija kroz kroju su prodefilovala velika sportska i fudbalerska imena. Zeljeznicar je klub koji je u jednom trenutku svoje istorije bio jedna od 4 najjace evropske ekipe. Zeljeznicar je bio prvak u bivsoj drzavi a tradiciju je nastavljao i u ovoj novoj. Dakle, rijec je o ozbiljnom klubu koji tradicionalno zna igrati lopte i koji za razliku od mnogih BIH klubova ima armiju navijaca koji u vaznim i prelomnim trenutcima postaju trinaesti igrac ekipe. Sve u svemu, jasno je da mi nismo niti zvornicka Drina, niti trebinjski Leotar.
Takav klub, sa najboljim trenerom u drzavi, uvijek moze sustici zaostatak od 2 gola razlike. Na zalost rodjenih to se desilo upravo sinoc.
Ukratko, ko god je pogledao svih 90 minuta sinocnje utakmice nema pravo reci niti jednu rijec kojom bi optuzivao Zeljeznicar za namjestanje. Cijelo vrijeme smo bili bolja ekipa i sazluzeno smo dali dva gola a treci su nam poklonili gostujuci igraci.
Srecom, autogol nisu postigli ni Rovcanin ni Gancev niti Odovic da se bi se moglo spekulirati o namjestaljci od strane posudjenih igraca,
Na kraju krajeva, ekipa koja se bori za opstanak ne prodaje bodove!!! Ona ih kupuje!
Elem, svim Zeljinim navijacima i igracima koji radost K(H)ristova uskrsnuca nose u srcu zelim sretan i blagoslovljen Uskrs/Vaskrs.
Cini mi se da se pojedinci zanesu pa zaborave o kome i na koji nacin pisu! Treba ih podsjetiti na par cinjenica.
Zeljeznicar je klub sa 90 godina tradicije. Sportska i fudbalska institucija kroz kroju su prodefilovala velika sportska i fudbalerska imena. Zeljeznicar je klub koji je u jednom trenutku svoje istorije bio jedna od 4 najjace evropske ekipe. Zeljeznicar je bio prvak u bivsoj drzavi a tradiciju je nastavljao i u ovoj novoj. Dakle, rijec je o ozbiljnom klubu koji tradicionalno zna igrati lopte i koji za razliku od mnogih BIH klubova ima armiju navijaca koji u vaznim i prelomnim trenutcima postaju trinaesti igrac ekipe. Sve u svemu, jasno je da mi nismo niti zvornicka Drina, niti trebinjski Leotar.
Takav klub, sa najboljim trenerom u drzavi, uvijek moze sustici zaostatak od 2 gola razlike. Na zalost rodjenih to se desilo upravo sinoc.
Ukratko, ko god je pogledao svih 90 minuta sinocnje utakmice nema pravo reci niti jednu rijec kojom bi optuzivao Zeljeznicar za namjestanje. Cijelo vrijeme smo bili bolja ekipa i sazluzeno smo dali dva gola a treci su nam poklonili gostujuci igraci.
Srecom, autogol nisu postigli ni Rovcanin ni Gancev niti Odovic da se bi se moglo spekulirati o namjestaljci od strane posudjenih igraca,
Na kraju krajeva, ekipa koja se bori za opstanak ne prodaje bodove!!! Ona ih kupuje!
Elem, svim Zeljinim navijacima i igracima koji radost K(H)ristova uskrsnuca nose u srcu zelim sretan i blagoslovljen Uskrs/Vaskrs.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
- slavko njegus
- Kontakt:
Svim navijacima i igracima Zelje pravoslavne i katolicke vjeroispovijesti sretan Uskrs/Vaskrs... Dok smo svi zajedno okupljeni oko Želje niko nam nista ne moze...
-
al_akhisari
- Kontakt:
...cestitke na pobjedi; nisam imao priliku vidjeti svirani penal, pa ne bih zalud trosio rijeci, ali protiv celika ce stvari ipak morati da budu bolje ( ako nam celik da 2 gola na grbavici, bojim se za ishod tog dvomeca )...
...svim ljudima koji slave, cestitam Uskrs i Vaskrs...
...svim ljudima koji slave, cestitam Uskrs i Vaskrs...
imate izvjestaj na sc sa tekme .. realno penal smijesan, i cuju se odmah zvizduci sa tribina poslje gola, valjda i ljudima ofirno bilo kad je ono sviro ... al to je premier liga BiH 
- Željo 1921
- Kontakt:
To su realni navijači moj prijatelju,10 minuta poslije toga 2 igrača na visci jedan za dres ga drzi,drugi uzima loptuaS_Roma je napisao/la:imate izvjestaj na sc sa tekme .. realno penal smijesan, i cuju se odmah zvizduci sa tribina poslje gola, valjda i ljudima ofirno bilo kad je ono sviro ... al to je premier liga BiH
Navijac sam Veleza i zao mi je sto je Velez sinoc izgubio ali zelim da cestitam Zelji na pobijedi ma kakva god ona bila.Penal je smijesan a to govori zvizduci skoro citavog stadiona ali pricat da je utakmica namjestena je za mene smijesno.Od igraca,mislim da utakmica nije namjestena ali od strane sudija,mislim da je u najmanju ruku sumnjiva.Mislim da je sudija sudio izuzetno lose sinoc i pored svega,svirao je nepostojeci penal a nije svirao ocigledan penal nekoliko minuta kasnije i to je ono sto mene kao navijaca nekog kluba u ovoj drzavi boli a i smeta mi.Vidi se da je Odovic u jednu ruku i "pomogao" Zelji jer nisu igrali Hadzidjulbic,Zaimovic igrao 15-ak minuta,Velagic i igrali su sve Velezova djeca i ne znam kako im je Odovic mogao drugacije "pomoc" osim da skloni najiskusnije i najbolje igrace u ekipi trenutno?
Opet kazem,cestitam Zelji na pobijedi,prica o namjestanju je smijesna od starne igraca a o sudijama i penalu je suvisno govorit,sve govori zvizdanje Grbavice nakon dosudjenog penala i mislim da bi utakmica drugacije zavrsila da nije sviran penal ali to je neko moje misljenja na koje imam pravo...
Sretno u Kupu protiv Celika
Opet kazem,cestitam Zelji na pobijedi,prica o namjestanju je smijesna od starne igraca a o sudijama i penalu je suvisno govorit,sve govori zvizdanje Grbavice nakon dosudjenog penala i mislim da bi utakmica drugacije zavrsila da nije sviran penal ali to je neko moje misljenja na koje imam pravo...
Sretni praznici svim dragim manijacima koji danas slave.. Dajte kolaca!!
) 
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
najnormalniji post u zadnjih 24 hcunami je napisao/la:Navijac sam Veleza i zao mi je sto je Velez sinoc izgubio ali zelim da cestitam Zelji na pobijedi ma kakva god ona bila.Penal je smijesan a to govori zvizduci skoro citavog stadiona ali pricat da je utakmica namjestena je za mene smijesno.Od igraca,mislim da utakmica nije namjestena ali od strane sudija,mislim da je u najmanju ruku sumnjiva.Mislim da je sudija sudio izuzetno lose sinoc i pored svega,svirao je nepostojeci penal a nije svirao ocigledan penal nekoliko minuta kasnije i to je ono sto mene kao navijaca nekog kluba u ovoj drzavi boli a i smeta mi.Vidi se da je Odovic u jednu ruku i "pomogao" Zelji jer nisu igrali Hadzidjulbic,Zaimovic igrao 15-ak minuta,Velagic i igrali su sve Velezova djeca i ne znam kako im je Odovic mogao drugacije "pomoc" osim da skloni najiskusnije i najbolje igrace u ekipi trenutno?
G R B A V I C A 2
Skandirenje velezovih navijaca ide ovako: uvod u utakmicu: mi smo one strane bla bla bla i na kraju **** vam tudjman mater, nakon 0-1 bice Zeljo **** sampion, nakon 0-2: bice tesko, bice 0-2 onda ide grbavice kurvo stara bla bla bla.AlemC85 je napisao/la:Pregledao sam snimku, i mogu reći da su danas navijači želje pobijedili, igra i jednog i drugog tima, trebala je biti malo tečnija, ali nije, nažalost. Penal, presudite sami, ali što se doima korektno je to, što su navijači želje pokazali, a to je da su zviždali i smijali se penalu, Svaka čast, to su navijači, koji znaju šta valja, a šta ne valja. Ne umanjujem pobjedu želje, naprotiv, nego igra me iritirala, nije bilo igre na prvu. Što se tiče nekih navijača veleža, koji napadaju, nek se smire, jer prijateljstvo treba i želji i veležu, a ne da pored nekih pojedinaca sve da pukne.
I za kraj, Velež hrabar, što jest jest, ono sve djeca, trebamo se vratiti krilima, jer kroz sredinu ne znamo igrati. Puno sreće želji u nastavku..
Da bi im komplet sjever pjevao na kraju bice tesko bice 0-2.Skontaj ko je ko u svemu ovome
Sto se tice utakmice velez iz dva kornera dolazi do 2-0 bez ikakve igre i jednog i drugog tima, ide valjanje igraci padaju i bez da ih iko dotakne tako je prekinut napad Zelje bar tri puta.Zeljo totalno jalov u prvom poluvremenu, u drugom slicna situacija do penala kojeg iz moje perspektive nije bilo ( i to je ove godine prvi diskutabilan penal dosudjen Zelji ), sudija kasnije propustio svirati cist penal a predhodno dopustao cesta valjanja velezovih igraca i bez veceg razloga.Osim ova dva kornera velez je imao i jedan udarac u okvir gola pred sami kraj koji je skinuo Seha.SAMO SE NA GRBAVICI MOZE DOZIVITI DA SE ZVIZDI NA DOSUDJEN PENAL KOJI JE UPITAN. Gledao sam penal koji je recimo sviran za borac protiv drine koji je isto tako upitan svi se raduju ili penal sarajeva protiv borca kada lopta igraca pogadja u ledja i svi se raduju tom penalu e pa mi nismo takvi koliko god to nekom smetalo.Kod nas se na nepravdu zvidzi bez obzira o kome se radilo.Seha nije kriv ni za jedan gol, Bogi je napravio neke pocetnicke greske, Nijema dobar trenutno stoper broj 1 u ekipi, Stanic po prvi put bolji od Markovica, Culum lose ali mu se i saigraci krili pogotovo Jamak i Zeba koji su bili losi pogotovo Jamak, Lazo 0 bodova cijelu utakmicu nije napravio ama bas nista vrijeme mu je da odmori sad stvarno.Stanceski unio taj preokret u igru sa njim smo dobili tu bitku na sredini terena i napravili pritisak na velez.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Bola, nema nikakvog Tuđmana u toj pjesmi. Eto samo da se zna.
Biće gusto, biće 0:2.
Biće gusto, biće 0:2.
Who dares, wins !
Šta je sa asistencijom za 2-2?pile87 je napisao/la: Lazo 0 bodova cijelu utakmicu nije napravio ama bas nista vrijeme mu je da odmori sad stvarno.
Tako je. Nešto slično se dešavalo na utakmici protiv Posušja prije nekoliko godina, kad je sudija šiljio za nas.pile87 je napisao/la:
SAMO SE NA GRBAVICI MOZE DOZIVITI DA SE ZVIZDI NA DOSUDJEN PENAL KOJI JE UPITAN.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.