FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
11
8%
Drugi
9
7%
Treći
35
27%
Četvrti
40
30%
Peti
10
8%
Šesti
9
7%
Sedmi
2
2%
Osmi
9
7%
Ispadamo iz lige
7
5%

Ukupno glasova: 132

visokohz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la visokohz » 18 okt 2025, 21:11

**** li ti Leterme sve od reda

James1987
Kontakt:

Post Postao/la James1987 » 18 okt 2025, 21:13

obrijanopile je napisao/la:
18 okt 2025, 20:52
James1987 je napisao/la:
18 okt 2025, 20:45
Kakve mi amaterske greske pravimo evo od pocetka sezone i cudimo sto smo tu gdje jesmo. Bolja igra to treba ohrabriti sad protiv sloge mozda je vrijeme da se i mi probudimo i dodjemo u vecem broju nego inace.
Slazem se s tobom 1000%. Prvo ono šta sve mi fulimo, ja mislim na filmovima ne možemo vidjeti i kako mi sami sebi znamo zakomplikovati to je cudo. Sve je ovo u stvari nedostatak samopouzdanja i nesigurnosti u pojedine igrače ili golmane. Teško je igrat, a znati sta sve sudija moze uraditi i nece nikako odgovarati. Opet ja se nadam da će, ako Bog da, doći bolji dani...
Tako je realizacija slaba nema pravog napadaca jos guli nije u formi od prosle sezone i sve se svede na golove kyeremeha a poznavajuci njegovu vijestinu pred golom to onda nikako ne valja.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 18 okt 2025, 21:15

Cvitanović evo opet sam poslušao i jedini njegov nijet ovdje je da napravi neko zajedništvo da proba napravit tim. Svjestan je i on svega ali ok ako je strategija da se stane iza ekipe da im se proba dodat krila podržavam.

Uz ovakvo suđenje mi smo ozbiljan kandidat za ispadanje. Plus ako proigramo biće da kupujemo utakmice da bi opstali pa budite i na to spremni. Nadam se dobroj partiji protiv Sloge.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 18 okt 2025, 21:15

visokohz je napisao/la:
18 okt 2025, 21:11
:urnebes: :kralj:
E ti si me jedini nasmijao veceras... :rol:

Jalson
Kontakt:

Post Postao/la Jalson » 18 okt 2025, 21:16

Kyle88 je napisao/la:
18 okt 2025, 20:55
Racunica je jasna, Borac ce uzet Radniku Slogi i Rudaru 12 poena a osigurat ce im sudjenje kuci protiv nas i sl nama.

O utk Francis jos jednom dokazao i pokazao da nije kalibar za FKS i to svako strucan zna, to je klasicna trkaca kokos.
Musija je rupa i bit ce rupa, kapiten se mora klupirat.

Ne mogu skontat da od Rozmana pa na ovamo smo imali cirka 50 neki trenera, pomocnika i sl jel moze iko skontntat da se na oranicama koje nisu hibrid ne moze ovako igrat kako mi igramo.
Dva jablana u stavi u napad 442, nabij 250 lopti zabit ces dva gola i ne filozofiraj nazad to je recept, a ne mi cemo neki posjed igrat.

Ma uostalom sta se imam sikirat bitna je zapadna tribina koja nosi novo ime (mozda) i roze trakice mjesec dana oko ručica i sl, jel ima sta iduci mjesec?
A sto se tacno kapiten mora klupirati? Cime je to on danas pokazao, il pokazivao do sad? Nas najopasniji igrac u katatrofalnoj igri ekipe. To sto nas je navikao prosle godine da donese sam 20 bodova to je druga prica. I izuzetak. A evo sve i da nije ovako ko ce igrat unjesto gulija ?
To je prica hajmo ga klupirat samo da se prica nesto i mijenja a nemas pola rjesenja za taj “problem”

Kyle88
Kontakt:

Post Postao/la Kyle88 » 18 okt 2025, 21:16

mosarajvosa83 je napisao/la:
18 okt 2025, 20:59
Kyle88 je napisao/la:
Racunica je jasna, Borac ce uzet Radniku Slogi i Rudaru 12 poena a osigurat ce im sudjenje kuci protiv nas i sl nama.

O utk Francis jos jednom dokazao i pokazao da nije kalibar za FKS i to svako strucan zna, to je klasicna trkaca kokos.

Ne mogu skontat da od Rozmana pa na ovamo smo imali cirka 50 neki trenera, pomocnika i sl jel moze iko skontntat da se na oranicama koje nisu hibrid ne moze ovako igrat kako mi igramo.
Dva jablana u stavi u napad 442, nabij 250 lopti zabit ces dva gola i ne filozofiraj nazad to je recept, a ne mi cemo neki posjed igrat.

Ma uostalom sta se imam sikirat bitna je zapadna tribina koja nosi novo ime (mozda) i roze trakice mjesec dana oko ručica i sl, jel ima sta iduci mjesec?
Ma javno je Telgetija rekao sta je plan, pola lice ce da cine klubovi iz RS tj vise od pola, igraces i bices plasiran onoliko koliko ti oni dozvole, mada nama je vaznije jel trener postavio taktiku da ti poniste svaku tekmu gol,da ti svaku svirnu penal izmisljeni itd valjda i za to ima taktika,ovdje je jedina opcija dici glas,ustat protiv ovog zla ili gledat i biti stecak druge nema.
Ono je cist penal Francisa jer je ogranicen ko francuska sobarica, to sto ga voli nas veli el presidente pa ga je produzio do 2027 to je druga prica covjek je j* stranac i nista ti ne donosi, nit ce ga ko kupiti nit ce ti odigrati nesto.
Sto se tice sudjenja u generalu pisao sam prije 2-3 mj gdje treba potplatit pa je to naislo na salvu neg kom jer tabože mi cemo pošteno igrat jer mi smo FKS i onda paf dovedemo Mamica no hajd on je ipak osudjen u drugoj drzavi.

Helem i pored toga svega mi imamo glupe igrace, i ljude u klubu.
Jel moze neko objasnit Renanu da ne dira golmana jer ce ovaj pasti i uzet 3 min sud nadoknade, kapiten nam ne moze biti stranac Rile ili Amar moraju biti.

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 18 okt 2025, 21:19

Vanja8 je napisao/la:
18 okt 2025, 21:15
visokohz je napisao/la:
18 okt 2025, 21:11
:urnebes: :kralj:
E ti si me jedini nasmijao veceras... :rol:
;) :wave:

Kyle88
Kontakt:

Post Postao/la Kyle88 » 18 okt 2025, 21:20

Jalson je napisao/la:
18 okt 2025, 21:16
Kyle88 je napisao/la:

A sto se tacno kapiten mora klupirati? Cime je to on danas pokazao, il pokazivao do sad? Nas najopasniji igrac u katatrofalnoj igri ekipe. To sto nas je navikao prosle godine da donese sam 20 bodova to je druga prica. I izuzetak. A evo sve i da nije ovako ko ce igrat unjesto gulija ?
To je prica hajmo ga klupirat samo da se prica nesto i mijenja a nemas pola rjesenja za taj “problem”
Iz prostog razloga sto covjek u 4231 (ili bilo kojoj formaciji sa 4 nazad) kao lijevo krilo ce sezonu zavrsit na dva gola i tri asistencije sto ne moze biti ubojit na ovakvom terenu jer zivi od tranzicije i visokog presinga, sto kad ga klupiras mu pokazes da nije veci od kluba. Frajer je zabio 15 gol prosle sezone da je jos toliko dao vjv bi ime stadiona promijenili kakvog predsjednika imamo.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 18 okt 2025, 21:24

Kyle88 je napisao/la:
Kyle88 je napisao/la:

Ma javno je Telgetija rekao sta je plan, pola lice ce da cine klubovi iz RS tj vise od pola, igraces i bices plasiran onoliko koliko ti oni dozvole, mada nama je vaznije jel trener postavio taktiku da ti poniste svaku tekmu gol,da ti svaku svirnu penal izmisljeni itd valjda i za to ima taktika,ovdje je jedina opcija dici glas,ustat protiv ovog zla ili gledat i biti stecak druge nema.
Ono je cist penal Francisa jer je ogranicen ko francuska sobarica, to sto ga voli nas veli el presidente pa ga je produzio do 2027 to je druga prica covjek je j* stranac i nista ti ne donosi, nit ce ga ko kupiti nit ce ti odigrati nesto.
Sto se tice sudjenja u generalu pisao sam prije 2-3 mj gdje treba potplatit pa je to naislo na salvu neg kom jer tabože mi cemo pošteno igrat jer mi smo FKS i onda paf dovedemo Mamica no hajd on je ipak osudjen u drugoj drzavi.

Helem i pored toga svega mi imamo glupe igrace, i ljude u klubu.
Jel moze neko objasnit Renanu da ne dira golmana jer ce ovaj pasti i uzet 3 min sud nadoknade, kapiten nam ne moze biti stranac Rile ili Amar moraju biti.
Zašto je penal, primio loptu na prsa i ovaj mu dolazi iza leđa pri isucavanju ? Jel bio penal za nas, barem jedan od 2 igranja rukom ?

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 18 okt 2025, 21:24

Kyle88 je napisao/la:
Kyle88 je napisao/la:

Ono je cist penal Francisa jer je ogranicen ko francuska sobarica
Faul prije penala je igranje rukom igraca radnika tj prekrsaj za nas tj nepostojeci faul tj osteceni smo

gh0stHZ
Kontakt:

Post Postao/la gh0stHZ » 18 okt 2025, 21:28

Minimalno penal nam fali, nisu dobili crveni kad su trebali, Kera fula sa 5 metara čisto, Mamas error 404 na momenat i dobiješ ovaj epilog.

Idemo dalje.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.

mire971
Kontakt:

Post Postao/la mire971 » 18 okt 2025, 21:29

Raja se izgleda slabo sjeca da u sezoni sa Zekom, 3 puta je bilo vise situacija na svakoj utakmici gdje su nas ostetili (zeludac mi se okretao sta su nam radili i kuci, a pogotovo na strani).

Ovo je med i mlijeko sudjenje kakvo ima cvitanovic u poredjenju sa zekom

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 18 okt 2025, 21:32

Mlinaric butic elezi gulijashviki i musija, nisu u formi i ne pridonose bar onoliko koliko ostali igraci.

Sudiske greske konstantno idu na stetu naseg klibo i to u odlucujucim mementima. DANAS 2gi zuti u 68 minuti, crveni karton igracu zrinjskom kad smo dobili penal.

Ok igra nije tika taka al dosta su i sudije kumovale, ponovo kazem zrinjski i radnik su stvorili 2 sanse i sudiskim odlukama su dosli do bodova

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 18 okt 2025, 21:32

mire971 je napisao/la:
18 okt 2025, 21:29
Raja se izgleda slabo sjeca da u sezoni sa Zekom, 3 puta je bilo vise situacija na svakoj utakmici gdje su nas ostetili (zeludac mi se okretao sta su nam radili i kuci, a pogotovo na strani).

Jooooooj poredis ustvari relativiziras a covje dvije utakmice tu.

Kyle88
Kontakt:

Post Postao/la Kyle88 » 18 okt 2025, 21:32

bvsic je napisao/la:
18 okt 2025, 21:24
Kyle88 je napisao/la:

Faul prije penala je igranje rukom igraca radnika tj prekrsaj za nas tj nepostojeci faul tj osteceni smo
Kakvo mi sudjenje ocekujemo ako se vadimo na neki navucen faul na 40m od naseg gola? Nemoj mi traziti alibi za amatersku reakciju Francisa koji nema kvalitet da nisi nas dres.
1. Izbij loptu glavom van 16 prema aut liniji.
2.Ako mislis da je mozes kvalitetno primit pokusaj je primit i unesi svoje tijelo u to tj zagradi je sebi, jer si brz a ako je kv zagradis uvijek mozes past i dobit faul.

mire971
Kontakt:

Post Postao/la mire971 » 18 okt 2025, 21:34

ŠTA_JE je napisao/la:
18 okt 2025, 21:32
mire971 je napisao/la:

Upravu si, izvini, donjet ce nam Cvitanovic sljedece ljeto grupnu fazu Europa League !

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 18 okt 2025, 21:38

Kyle88 je napisao/la:
bvsic je napisao/la:
Kyle88 je napisao/la:

Kakvo mi sudjenje ocekujemo ako se vadimo na neki navucen faul na 40m od naseg gola? Nemoj mi traziti alibi za amatersku reakciju Francisa koji nema kvalitet da nisi nas dres.
2.Ako mislis da je mozes kvalitetno primit pokusaj je primit i unesi svoje tijelo u to tj zagradi je sebi, jer si brz a ako je kv zagradis uvijek mozes past i dobit faul.
Ne kazem ja da nisu amateri, vec kazem to da sudija stoji 5 metara od njih i tendenciozno im svira 10 nepostojecih prekrsaja na 40m od gola gdje je svaki put opasna sansa bila i eto iz jedne ofsajd gol iz druge penal dobiju.

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 18 okt 2025, 21:39

mire971 je napisao/la:
18 okt 2025, 21:34
ŠTA_JE je napisao/la:
mire971 je napisao/la:

Upravu si, izvini, donjet ce nam Cvitanovic sljedece ljeto grupnu fazu Europa League !
Sad si vec i dosadan.

Kyle88
Kontakt:

Post Postao/la Kyle88 » 18 okt 2025, 21:41

bvsic je napisao/la:
18 okt 2025, 21:38
Kyle88 je napisao/la:
bvsic je napisao/la:

Ne kazem ja da nisu amateri, vec kazem to da sudija stoji 5 metara od njih i tendenciozno im svira 10 nepostojecih prekrsaja na 40m od gola gdje je svaki put opasna sansa bila i eto iz jedne ofsajd gol iz druge penal dobiju.
Brate ako za 20-30-40k KM mjesecno ne mozes biti koncentrisan na utk dok ne zavrsi nisi ti za taj lvl, o sudjenju i nasoj poziciji ne bi to i ptice na grani znaju no nas predsjednik ne vidi problem u tome i to je to.

Djulboni
Kontakt:

Post Postao/la Djulboni » 18 okt 2025, 21:44

Kakvi stručnjaci, pa evo uzmite 11 igrača koje niste birali, pripremali i izvolite pravite taktiku. Ova tekma u odnosu na Doboj je raj za oči, ne razumijem ove depresivne komentare, da li ste to očekivali 6 bodova protiv Zrinskog i Radnika u gostima, a ovi drugi u 10 kolu prve golove primaju kući.

Sve ok, veliki klub, tradicija, ljubav, srce ovo ono, ali nije realno svi igraju lopte, pa i taj Radnik. Bude ovo dobro, idemo podržati ekipu narednu utakmicu makar 5000 da se skupi na AFH pa da i mi damo doprinos rastu ekipe.

Standardno naše, kad uzmeš 3 bobe kandidat za titulu, kad zijaniš opšta katastrofa. Mnogo tekmi pred nama i moliti Boga da se Gojković što prije pridruži ekipi, jer smo i dalje nazad blago je reći užas. Pored Gojkovića treba nam kreacija iz veznog reda, jer ne mogu samo krila kreirati igru. Realno, imamo problem kad je protivnik u bloku, a većina je protiv nas u toj formaciji i moramo naći način da manje rizikujemo kad napadamo.

Idemo dalje, još mnogo tekmi pred nama.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Dave, DzemoSmjecanin, Fouzi1, Google [Bot], SAMO BORDO, Strahinja, supervizor i 38 gostiju.