Isti start kao sto su pojedini kod nas trazili penal, smijesno ovo bi borcu mozda svirali.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Fk Željezničar.
Neka samonazvani Velež sutra donese bod u Mostar, kao zahvalu za to što smo nedavno spustili nogu s gasa u Vrapčićima.
Nije ovo faul Seedorfa, nije bio ni penal za sarajevo
Crveni je i guliasvili zasluzio i nije ga dobio
Tako da je sve cisto, jedino rudar je trebao biti penal
Kmecavci
Crveni je i guliasvili zasluzio i nije ga dobio
Tako da je sve cisto, jedino rudar je trebao biti penal
Kmecavci
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 18 okt 2025, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
RaymondRed
- Kontakt:
- kolezeljovac
- Kontakt:
Pitanje je samo s koliko razlike će Borac pobjedu ostvariti!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma postena liga , sve regularno , sudije top
Bezz se kmeci i parole pisu.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 18 okt 2025, 22:30, ukupno mijenjano 2 puta.
A je li znaš koje su ključne promjene u tom novom Statutu? Nemaš pojma naravno. Glavne promjene su te da glas Željezničara i Sarajeva više ne vrijedi kao glas ostalih klubova i fantomskih organizacija nego mnogo više.
Nije Mirvić digao frku u kantonalnom savezu zbog boljitka bh fudbala već zbog instaliranja svojih ljudi. Tu je svako sa dva grama mozga sve veoma brzo shvatio, samo ti i Đipke niste shvatili.
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 18 okt 2025, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Ako Mile i njegovi odlete dogodine na izborima, odletiće i Vico u roku od 48 sati, ekipa iz RS-a će ga otjerati i postaviti nekog iz trenutne opozicije. Mada, to će vjerovatno ići kao i dosad: sjaši Kurta da uzjaše Murta, a Murta često bude još gori.Zaboljesutra je napisao/la: ↑18 okt 2025, 22:20Hocemo imati sutra šta poslati Uefi nakon utakmice Borac : Velež ?
Čekamo novu lakrdiju .Kao što je Mile dotako dno u politici tako će i Vico u savezu.
Što se sutrašnje utakmice tiče, najvažnije je da budu pune tribine i nadam se da će stadion biti ispunjen do posljednjeg mjesta. Poslije toga bih volio da bude X2, mada teško. Bolji su od Veleža, suđenje im ne treba ali ne sumnjam da će Topuz pokazati svoje bravure ukoliko bude trebalo, kao i proljetos protiv GOŠK-a i Čelika.
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Ebo te Zeljo, kolju vas ljudi kako znaju i umiju, ti o Zelji naso pricat. I treba nam ovako biti kad smo razjedinjena gamad. Fuj
Navijacki pokret otpora.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Malo je malo dana
Legendi Halidu
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Kao dva najveca kluba u drzavi imamo toliku moc a mi razjedinjeni. A ni ne mozemo zajedno, svako ima oraha u dzepu i svi se neceg plase, da se sta ne sazna. Vico zna sta radizeljodogroba je napisao/la: ↑18 okt 2025, 22:30Ebo te Zeljo, kolju vas ljudi kako znaju i umiju, ti o Zelji naso pricat. I treba nam ovako biti kad smo razjedinjena gamad. Fuj
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
Sve i da uzmu bod, neće vas prestići u borbi za opstanak, opušteno.RaymondRed je napisao/la: ↑18 okt 2025, 22:28Mora da ti je neki velezovac sestru karo koliko si dosadan
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Ma stoji to, al to su uprave, nisu navijaci. Kolju i jedne i druge al ne, hajmo mi govorit kako nas kolju vise nego vas a vama kao jos pomazu, a nama ponistili 5 golova u 3 utakmice - sace se nadovezat i rec da je to sve cisto. Ubi nas nerealnost i ona stara “nek komsiji crkne krava” - a to sto sam ja u k*urcu to nema vezeDoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 22:33Kao dva najveca kluba u drzavi imamo toliku moc a mi razjedinjeni. A ni ne mozemo zajedno, svako ima oraha u dzepu i svi se neceg plase, da se sta ne sazna. Vico zna sta radizeljodogroba je napisao/la: ↑18 okt 2025, 22:30Ebo te Zeljo, kolju vas ljudi kako znaju i umiju, ti o Zelji naso pricat. I treba nam ovako biti kad smo razjedinjena gamad. Fuj
-
RaymondRed
- Kontakt:
Ma meni dosta sto se na vama izivljava svako na ulici. Niste ni u svom gradu glavniNemanja99 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 22:35Sve i da uzmu bod, neće vas prestići u borbi za opstanak, opušteno.RaymondRed je napisao/la: ↑18 okt 2025, 22:28Mora da ti je neki velezovac sestru karo koliko si dosadan
Željo je posten, liga nije, sudije nisubordobijeli je napisao/la: ↑18 okt 2025, 22:29Ma postena liga , sve regularno , sudije top.
Bezz se kmeci i parole pisu.
Nisu se trebali vasi peglati sa policijom
Ako smatrate da ste pokradeni samo sudije akcijajte i bice bolje
Kad ih dvojicu, trojicu prebijes ostali ce poceti razmisljati
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 18 okt 2025, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Al’ sve na stranu, najveci problem je taj sto je cetnicko-ustaska koalicija u potpunosti preuzela savez, oni su ti koji odlucuju,kontrolisu sudije, navode vodu maximalno na mlin svojim klubovima…”B” komponenta se ne pita nista, to su obicne ikebane. BiH je u fudbalskom dijelu potpuno okupirana i pod kontrolom je chetnicko-ustaske koalicije…sve ostalo je u drugom planu, maximum koji jedan tzv ‘bosnjacki’ moze ostvariti je 3. mjesto i eventualno ponekad da uzme KUP. I ova ‘okupacija’ ce samo biti sve jaca i jaca.
Jedina istina. Ali mi samo jedna stvar ne ide u glavu nikako. Ako mi neko moze odgovoriti sta je istina. Pratim nasu ligu od 1995 godine i uvijek je bilo i mimo sudjenja kad Zeljo i Sarajevo lose igraju i znam da se svaki put cekaju igraci. Busile gume Gusi, horde isle na vrata igracima,tjerali treneri pa i predsjednici kluba i uprave.
Jel vama malo cudno ovo da u zadnje vrijeme nema toga? Sta je razlog? Strah, talovi,losa trenutna situacija u grupi? Ali opet ni parole da nema,tu nesto smrdi.
Jedina istina. Ali mi samo jedna stvar ne ide u glavu nikako. Ako mi neko moze odgovoriti sta je istina. Pratim nasu ligu od 1995 godine i uvijek je bilo i mimo sudjenja kad Zeljo i Sarajevo lose igraju i znam da se svaki put cekaju igraci. Busile gume Gusi, horde isle na vrata igracima,tjerali treneri pa i predsjednici kluba i uprave.
Jel vama malo cudno ovo da u zadnje vrijeme nema toga? Sta je razlog? Strah, talovi,losa trenutna situacija u grupi? Ali opet ni parole da nema,tu nesto smrdi.
Zadnja izmjena: Predatod, dana/u 18 okt 2025, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ðipke, tebe vise brine Posusje i Zeljeznicar, nego lakrdija protiv tvoje ekipe...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Čist crveni za igrača Željezničara je to morao biti.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
zeljodogroba je napisao/la: ↑18 okt 2025, 22:38Ma stoji to, al to su uprave, nisu navijaci. Kolju i jedne i druge al ne, hajmo mi govorit kako nas kolju vise nego vas a vama kao jos pomazu, a nama ponistili 5 golova u 3 utakmice - sace se nadovezat i rec da je to sve cisto. Ubi nas nerealnost i ona stara “nek komsiji crkne krava” - a to sto sam ja u k*urcu to nema veze
Ništa tu ne stoji.
Mi nismo u talovima sa Vicom Zeljkovićem, nama nisu poklonili ni titulu a ni kup, dok njima jesu, sve to i još mnogo više. Mi smo Vici Zeljkoviću prošle sezone uzeli titulu i desetine miliona maraka. Oni su mu se naguzili za prolaz u kupu.
Mi smo gospoda, svaka od naših uprava se gospodski ponijela u svakoj situaciji, posebno onda kada su nam podmetali sve i svašta u fantomskoj borbi oko kantonalnog saveza. Na kraju se vidjelo ko je ko, posebno kad nisu glasali za Čalu Janjoša, tu su pale sve maske.
Nismo isti i hvala Bogu na tome.
Apsolutno sam za saradnju sa FK Sarajevo, ali kad dođu neki drugi ljudi, ovi trenutni imaju previše oraha u džepovima.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, NazorUso i 20 gostiju.