B komponeta je mirna zato sto je B komponenta sdaPredatod je napisao/la: ↑18 okt 2025, 22:42Al’ sve na stranu, najveci problem je taj sto je cetnicko-ustaska koalicija u potpunosti preuzela savez, oni su ti koji odlucuju,kontrolisu sudije, navode vodu maximalno na mlin svojim klubovima…”B” komponenta se ne pita nista, to su obicne ikebane. BiH je u fudbalskom dijelu potpuno okupirana i pod kontrolom je chetnicko-ustaske koalicije…sve ostalo je u drugom planu, maximum koji jedan tzv ‘bosnjacki’ moze ostvariti je 3. mjesto i eventualno ponekad da uzme KUP. I ova ‘okupacija’ ce samo biti sve jaca i jaca.
Jedina istina. Ali mi samo jedna stvar ne ide u glavu nikako. Ako mi neko moze odgovoriti sta je istina. Pratim nasu ligu od 1995 godine i uvijek je bilo i mimo sudjenja kad Zeljo i Sarajevo lose igraju i znam da se svaki put cekaju igraci. Busile gume Gusi, horde isle na vrata igracima,tjerali treneri pa i predsjednici kluba i uprave.
Jel vama malo cudno ovo da u zadnje vrijeme nema toga? Sta je razlog? Strah, talovi,losa trenutna situacija u grupi? Ali opet ni parole da nema,tu nesto smrdi.
Stranka koja je izgubila izbore za razliku od snds i hdz