Premijer liga BiH - aktuelno

NoDi80
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la NoDi80 » 18 okt 2025, 22:45

Predatod je napisao/la:
18 okt 2025, 22:42
Al’ sve na stranu, najveci problem je taj sto je cetnicko-ustaska koalicija u potpunosti preuzela savez, oni su ti koji odlucuju,kontrolisu sudije, navode vodu maximalno na mlin svojim klubovima…”B” komponenta se ne pita nista, to su obicne ikebane. BiH je u fudbalskom dijelu potpuno okupirana i pod kontrolom je chetnicko-ustaske koalicije…sve ostalo je u drugom planu, maximum koji jedan tzv ‘bosnjacki’ moze ostvariti je 3. mjesto i eventualno ponekad da uzme KUP. I ova ‘okupacija’ ce samo biti sve jaca i jaca.

Jedina istina. Ali mi samo jedna stvar ne ide u glavu nikako. Ako mi neko moze odgovoriti sta je istina. Pratim nasu ligu od 1995 godine i uvijek je bilo i mimo sudjenja kad Zeljo i Sarajevo lose igraju i znam da se svaki put cekaju igraci. Busile gume Gusi, horde isle na vrata igracima,tjerali treneri pa i predsjednici kluba i uprave.
Jel vama malo cudno ovo da u zadnje vrijeme nema toga? Sta je razlog? Strah, talovi,losa trenutna situacija u grupi? Ali opet ni parole da nema,tu nesto smrdi.
B komponeta je mirna zato sto je B komponenta sda
Stranka koja je izgubila izbore za razliku od snds i hdz
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 18 okt 2025, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

DoSmrtiOdani87
Kontakt:

Post Postao/la DoSmrtiOdani87 » 18 okt 2025, 22:45

zeljodogroba je napisao/la:
18 okt 2025, 22:38
DoSmrtiOdani87 je napisao/la:
18 okt 2025, 22:33
18 okt 2025, 22:30

Ebo te Zeljo, kolju vas ljudi kako znaju i umiju, ti o Zelji naso pricat. I treba nam ovako biti kad smo razjedinjena gamad. Fuj
Kao dva najveca kluba u drzavi imamo toliku moc a mi razjedinjeni. A ni ne mozemo zajedno, svako ima oraha u dzepu i svi se neceg plase, da se sta ne sazna. Vico zna sta radi
Ma stoji to, al to su uprave, nisu navijaci. Kolju i jedne i druge al ne, hajmo mi govorit kako nas kolju vise nego vas a vama kao jos pomazu, a nama ponistili 5 golova u 3 utakmice - sace se nadovezat i rec da je to sve cisto. Ubi nas nerealnost i ona stara “nek komsiji crkne krava” - a to sto sam ja u k*urcu to nema veze
Ma proklet narod prijatelju, ovo je sve odavno izgubilo svaki moguci smisao. Nasladjujemo se jedni drugima kako koga pokradu, rostiljanje poslije derbija a sustina je da trofeje necemo vidjeti dugo, kup ne racunam jer je smijesno takmicenje.

Cuvajte zdravlje raja, hebes ovo :)
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA

ljevak
Kontakt:

Post Postao/la ljevak » 18 okt 2025, 22:46

:urnebes:

vico im dao pare da ne propadnu a Nisu u talu

:urnebes:

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 18 okt 2025, 22:46

Do kad će da vrte priču da nam je vico sredio kup? Ako je tako, jel to znači da ste nam i vi pustili kup porazom u Lištici 3:0? :yawn:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 18 okt 2025, 22:46

Balorda je napisao/la:
18 okt 2025, 22:43
Čist crveni za igrača Željezničara je to morao biti.
Kako sam upratio, Damir Čanadi je jos slobodan.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 18 okt 2025, 22:48

Zeljo cist ko suza
Mi cemo se za sebe izboriti, a za ostale nas boli **** iz mnogo razloga
Od proslava titula zrinjskog, dzenaza na proslavi vicine titule, ismijavanje Zeljeznicara koji je bio u najgoroj situaciji, kaveza za nase navijace…
Znaci ne interesuje nas vase kmecanje
Izadjite i borite se
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 18 okt 2025, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 18 okt 2025, 22:49

Hansestadt je napisao/la:
18 okt 2025, 22:46
Balorda je napisao/la:
18 okt 2025, 22:43
Čist crveni za igrača Željezničara je to morao biti.
Kako sam upratio, Damir Čanadi je jos slobodan.
Jače od svega je što se opet žalite na suđenje nakon ovakve odluke :bow:
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 okt 2025, 22:49

I naravno, da se ne zaboravi najveća sramota u istoriji fudbala. :kafa:

slika
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Unknown32

Post Postao/la Unknown32 » 18 okt 2025, 22:50

Predatod je napisao/la:

Ali mi samo jedna stvar ne ide u glavu nikako. Ako mi neko moze odgovoriti sta je istina. Pratim nasu ligu od 1995 godine i uvijek je bilo i mimo sudjenja kad Zeljo i Sarajevo lose igraju i znam da se svaki put cekaju igraci. Busile gume Gusi, horde isle na vrata igracima,tjerali treneri pa i predsjednici kluba i uprave.
Jel vama malo cudno ovo da u zadnje vrijeme nema toga? Sta je razlog? Strah, talovi,losa trenutna situacija u grupi? Ali opet ni parole da nema,tu nesto smrdi.
Ljudi su se civilizovali u međuvremenu, pronašli poslove i djevojke/supruge. Čuj ići na vrata nekome i bušiti gume jer je loše igrao, plemensko divljaštvo i hvala Bogu da toga više nema. Jedino se još međusobno ganjaju po putevima i prave sačekuše ali nadajmo se da će i to prestati i da će se ostatak huliganije početi ponašati u skladu sa civilizacijskim normama.
Zadnja izmjena: Unknown32, dana/u 18 okt 2025, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.

zeljodogroba
Kontakt:

Post Postao/la zeljodogroba » 18 okt 2025, 22:50

Pendulum je napisao/la:
Do kad će da vrte priču da nam je vico sredio kup? Ako je tako, jel to znači da ste nam i vi pustili kup porazom u Lištici 3:0? :yawn:
A jel bitno to? Isto je nebitno kao i vasa prica sa utakmicom sa Slogom. Kenjamo i jedni i drugi, a stanje je sve gore i gore..
Kup ste uzeli, i to je to, trofej je trofej i kraj price.

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 18 okt 2025, 22:51

Virtu4l je napisao/la:
18 okt 2025, 22:44
Ma stoji to, al to su uprave, nisu navijaci. Kolju i jedne i druge al ne, hajmo mi govorit kako nas kolju vise nego vas a vama kao jos pomazu, a nama ponistili 5 golova u 3 utakmice - sace se nadovezat i rec da je to sve cisto. Ubi nas nerealnost i ona stara “nek komsiji crkne krava” - a to sto sam ja u k*urcu to nema veze

Ništa tu ne stoji.

Mi nismo u talovima sa Vicom Zeljkovićem, nama nisu poklonili ni titulu a ni kup, dok njima jesu, sve to i još mnogo više. Mi smo Vici Zeljkoviću prošle sezone uzeli titulu i desetine miliona maraka. Oni su mu se naguzili za prolaz u kupu.

Mi smo gospoda, svaka od naših uprava se gospodski ponijela u svakoj situaciji, posebno onda kada su nam podmetali sve i svašta u fantomskoj borbi oko kantonalnog saveza. Na kraju se vidjelo ko je ko, posebno kad nisu glasali za Čalu Janjoša, tu su pale sve maske.

Nismo isti i hvala Bogu na tome.

Apsolutno sam za saradnju sa FK Sarajevo, ali kad dođu neki drugi ljudi, ovi trenutni imaju previše oraha u džepovima.
A zaboravit cemo naravno sklanjanje Sloge i opstanak u ligi. Tad vam se i oparise vodje na kladionicama, dobri neki prognozeri.
Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 18 okt 2025, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.

Herson

Post Postao/la Herson » 18 okt 2025, 22:52

Klubovi šute i ne žele se boriti sa Savezom jer imaju beneficije.

“Imaju beneficije i prijetnje. Dobiju pozajmicu da malo prebrodite finansijski problem kao Željezničar pred stogodišnjicu i onda su oni izašli iz inicijative. Pristanete na to i postanete dio ekipe koja radi to što radi..." kaže Hasić.

Saveze, stidi se...
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 18 okt 2025, 22:53

18 okt 2025, 22:50
Pendulum je napisao/la:
A jel bitno to? Isto je nebitno kao i vasa prica sa utakmicom sa Slogom. Kenjamo i jedni i drugi, a stanje je sve gore i gore..
Upravu si. Nije bitno. Trofej je osvojen fair and square. Reci to ovim svojim koji govore da "hvala Bogu nismo isti".

Pa podjeljeni smo ovdje na forumu - dalje od toga ne moraš ni ići da vidiš u kakvoj je situaciji takozvana "B" komponenta.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 18 okt 2025, 22:56

Eto sloga nas ostavila u ligi
Mitomanija teska
Zeljo 43 boda, a oni sto su ispali 27
Uostalom prije sloge smo pobjedili sarajevo 3:0
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 okt 2025, 22:56

guadalupe je napisao/la:
18 okt 2025, 22:51
A zaboravit cemo naravno sklanjanje Sloge i opstanak u ligi.

Nemam pojma zaista o nekom sklanjanju Sloge, samo znam da smo tu sezonu završili na šestom mjestu sa 16 bodova iznad zone ispadanja, odnosno da smo bili bliže Evropi nego ispadanju iz lige. :kafa: :wave:

Ako ti je još nešto nejasno, pogledaj ovaj video. :cool:

"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Predatod
Kontakt:

Post Postao/la Predatod » 18 okt 2025, 22:56

successminator je napisao/la:
Predatod je napisao/la:

Ali mi samo jedna stvar ne ide u glavu nikako. Ako mi neko moze odgovoriti sta je istina. Pratim nasu ligu od 1995 godine i uvijek je bilo i mimo sudjenja kad Zeljo i Sarajevo lose igraju i znam da se svaki put cekaju igraci. Busile gume Gusi, horde isle na vrata igracima,tjerali treneri pa i predsjednici kluba i uprave.
Ljudi su se civilizovali u međuvremenu, pronašli poslove i djevojke/supruge. Čuj ići na vrata nekome i bušiti gume jer je loše igrao, plemensko divljaštvo i hvala Bogu da toga više nema. Jedino se još međusobno ganjaju po putevima i prave sačekuše ali nadajmo se da će i to prestati i da će se ostatak huliganije početi ponašati u skladu sa civilizacijskim normama.
Mozda i suknjice da kupe. Pa pratis li to sta se desava po Italiji ,Njemackoj, Spaniji??? To je.uvijek bilo i bice. Zato on i uzima za mjesec tvoju godisnju platu i ima taj rizik.
Hajde bar je neko krenuo u otpor javno pa i sudije i imenom da proziva a drugi nek znaju da im klub stima kup i nek sute.

https://vm.tiktok.com/ZMA4yeChD/
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!

zeljodogroba
Kontakt:

Post Postao/la zeljodogroba » 18 okt 2025, 22:59

guadalupe je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
18 okt 2025, 22:44

Ništa tu ne stoji.

Mi nismo u talovima sa Vicom Zeljkovićem, nama nisu poklonili ni titulu a ni kup, dok njima jesu, sve to i još mnogo više. Mi smo Vici Zeljkoviću prošle sezone uzeli titulu i desetine miliona maraka. Oni su mu se naguzili za prolaz u kupu.

Mi smo gospoda, svaka od naših uprava se gospodski ponijela u svakoj situaciji, posebno onda kada su nam podmetali sve i svašta u fantomskoj borbi oko kantonalnog saveza. Na kraju se vidjelo ko je ko, posebno kad nisu glasali za Čalu Janjoša, tu su pale sve maske.

Nismo isti i hvala Bogu na tome.

Apsolutno sam za saradnju sa FK Sarajevo, ali kad dođu neki drugi ljudi, ovi trenutni imaju previše oraha u džepovima.
A zaboravit cemo naravno sklanjanje Sloge i opstanak u ligi. Tad vam se i oparise vodje na kladionicama, dobri neki prognozeri.
Dakle rjesenje je cekat da poispadaju svi orasi iz dzepova ili da dodju drugi koji ce onda naci neki drugi razlog zasto to nije trenutna realnost. Dok mi gledamo ko ima koliko oraha, handre nas i jedne i druge a mi se prepucavamo oko historije - ocigledno nam buducnost nije bitna…

WeekendOffender
Kontakt:

Post Postao/la WeekendOffender » 18 okt 2025, 22:59

Sta je ovo u Bijeljini sve vam J***? Pa udaraju lika na podu ko da je najveci kriminalac na svijetu jel normalno ovo
Curva Sud

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 18 okt 2025, 23:01

Virtu4l je napisao/la:
18 okt 2025, 22:56
guadalupe je napisao/la:
A zaboravit cemo naravno sklanjanje Sloge i opstanak u ligi.

Nemam pojma zaista o nekom sklanjanju Sloge, samo znam da smo tu sezonu završili na šestom mjestu sa 16 bodova iznad zone ispadanja, odnosno da smo bili bliže Evropi nego ispadanju iz lige. :kafa: :wave:

Ako ti je još nešto nejasno, pogledaj ovaj video. :cool:

Uistinu vaistinu se pravis budala. Jel vam Vico i pare neke uplatio kao posudbu za licencu, pa se usutiste nakon toga ili i to zaista nemas pojma.

zeljodogroba
Kontakt:

Post Postao/la zeljodogroba » 18 okt 2025, 23:02

Pendulum je napisao/la:
18 okt 2025, 22:53
Pendulum je napisao/la:
Upravu si. Nije bitno. Trofej je osvojen fair and square. Reci to ovim svojim koji govore da "hvala Bogu nismo isti".

Pa podjeljeni smo ovdje na forumu - dalje od toga ne moraš ni ići da vidiš u kakvoj je situaciji takozvana "B" komponenta.
Trebamo svi promijeniti percepciju i gledati stvari na drugi nacin, najlakse je pljuvat po drugome i nalazit nacine zasto nesto ne moze da se desi, a puno je teze realizovati nesto konkretno. Kako u zivotu i poslu, tako i u ovoj situaciji.

O “B” komponenti necu ni da pricam, zalosno, da ne moze zalosnije, ove godine smo jako ruzno docekani od strane Veleza, sto su njihovi navijaci opravdavali, trazili razloge zasto je to ispravno itd. Ne prozivam nikoga, samo svi moramo pocistit svoju avliju, zapitat se neke stvari i promijeniti razmisljanje. Inace, ne pise nam se dobro

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []