Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Mozda ovo i nije penal, nego van 16. Ali eto
-
KosevoZove
- Kontakt:
Durmu dovesti umjesto musije podhitno za malog je dida
Utakmica, atmosfera bolja nego u pola utakmica prve wwwin lige iskreno, robovi kapa do poda za posjetu oko 600 ih ima sigurno, gledam i vjerujte da uzivam u utakmici.
Utakmica, atmosfera bolja nego u pola utakmica prve wwwin lige iskreno, robovi kapa do poda za posjetu oko 600 ih ima sigurno, gledam i vjerujte da uzivam u utakmici.
Zadnja izmjena: KosevoZove, dana/u 19 okt 2025, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Durmo beton golman, sta je sve skino+penal
- jurisicduska
- Kontakt:
Kako god utakmica podsjeća na neke stare dane premijer ligejurisicduska je napisao/la: ↑19 okt 2025, 15:19Eto nije ni go. Mada je linija sastavni dio sesnaesterca.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- jurisicduska
- Kontakt:
Top. Rang iznad za obje ekipe želim.rishovski je napisao/la: ↑19 okt 2025, 15:24Kako god utakmica podsjeća na neke stare dane premijer ligejurisicduska je napisao/la: ↑19 okt 2025, 15:19Eto nije ni go. Mada je linija sastavni dio sesnaesterca.Lijepa posjeta,vrijeme extra... teren neravan,ali to su te čari
![]()
Kako god lijepo za vidjet u odnosu na prazne tribine u većini tekmi premijer lige.jurisicduska je napisao/la: ↑19 okt 2025, 15:27Top. Rang iznad za obje ekipe želim.rishovski je napisao/la: ↑19 okt 2025, 15:24Kako god utakmica podsjeća na neke stare dane premijer ligejurisicduska je napisao/la: ↑19 okt 2025, 15:19
Eto nije ni go. Mada je linija sastavni dio sesnaesterca.Lijepa posjeta,vrijeme extra... teren neravan,ali to su te čari
![]()

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Cf Chipetovi...boze moj tuge i jada, to kao opasni neki? Uzas uzasa i sramota od drzave koja dopusta sve ovo!criticalmass je napisao/la: ↑19 okt 2025, 12:33Nemoj džaba širiti dezinformacije ako ne znaš provjereno, momci iz seata niti su Cf nit Chipetovi niti bilo koja podgrupa. Ni sami ne znate s kim se ganjate već tripujete da se tučete sa kriminalcima, a ustvari vam momci od 20ak godina drže crtu, koji niti su kriminalci, niti dileri, već obični navijači koji vole Sarajevo bez ikakve koristi za razliku od vaših drugova tamo. A tek će vas sad **** Leon![]()
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Ima ih više.1000 karata su dobili.Vidiš da je jedan na drugom ovaj komentator se slabo priprema.KosevoZove je napisao/la: ↑19 okt 2025, 15:19Durmu dovesti umjesto musije podhitno za malog je dida
Samo da popišam novinare ovog portala jer šute na jučerašnju krađu u Bijeljini, nisu šutili kad je željkan igrao gore.
-
12345678922
- Kontakt:
- TheTruth34
- Kontakt:
Ništa se ne mjenja.. I jučer je najskupljoj ekipi u historiji naše države, koja je primila najviše golova u komplet prvenstvu, 21 komad u 11 tekmi i uspjela osvojiti čak jedan bod na šest gostovanja kriv sudija?
Sva sreća pa smo mi Posušja pobijedili, pa još niste u zoni ispadanja
Da imamo suđenje kao trojni pakt, bili bi u 2-3 boda gore bez obzira što igramo slabo. Juče je željkanu oprošten crveni, nama ne bi sigurno.TheTruth34 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 15:48Ništa se ne mjenja.. I jučer je najskupljoj ekipi u historiji naše države, koja je primila najviše golova u komplet prvenstvu, 21 komad u 11 tekmi i uspjela osvojiti čak jedan bod na šest gostovanja kriv sudija?![]()
Sva sreća pa smo mi Posušja pobijedili, pa još niste u zoni ispadanja![]()
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ova sedmica Toška ima šlifa... Škrelj čini mi se
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Zbog Borca je ovo
- jurisicduska
- Kontakt:
Ma mi cemo biti ok od zimske pauze.Hrammm1921 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 15:06Nadao sam se da ce jufkice ufatiti prikljucak , al Boga mi sljedece sezone mozda .. Kakva imena imaju brate , fakat je nesto truhlo tamo
Dovest ce se gdje skripi.
A i vratit ce se u formu i da mogu igrat Ljajic, Gojkovic, Cimirot, Mujkic, Elezi, Banic i dovest pravog spica i bice to normala. Jbga ovi igraci su i prevaga. I svi su van neke forme.
Ili povrijeđeni.
I sad nas sudije kasape ali uprkos tome cemo bit ok.
Ovi nemaju VAR, Borac ima, ne znam sta hoces da kazes?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
bordobijeli
- Kontakt:
I sta ima od toga? Svakako svi znaju da TOSK nema uslove, a pogotovo pare za PL i ako zavrse prvi odustace u korist Celika ili Slobode.bordobijeli je napisao/la: ↑19 okt 2025, 16:15Nije zbog Borca al jest isti recept . Predsjednik federalnog saveza je iz Tesnja.
Zadnja izmjena: Vorovus, dana/u 19 okt 2025, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: konjicanin01 i 10 gostiju.