Smiri se debilubhfanatic14 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 15:00Ko si ti ? Ako nemas sta pisat o fudbalu miran budi. Nije ovo tvoj privatni forum mongoloidu.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Robijaši svaka čast bgm 

- Hrammm1921
- Kontakt:
Nadao sam se da ce jufkice ufatiti prikljucak , al Boga mi sljedece sezone mozda .. Kakva imena imaju brate , fakat je nesto truhlo tamo
Raja ova tekma u Tesnju je sa puno vise tempa nego li na pola tekmi u premijer ligi. I ovaj sudija je odlican za razliku od onih kretena sto sude prvi rang nase lige….
Fakat pun stadion u Tesnju
Ovog Toska se sjecam negdje 99/2000, igrali premier ligu, ja isao sa starim na gostovanje, jajima nas gadjali na tribini
Ovog Toska se sjecam negdje 99/2000, igrali premier ligu, ja isao sa starim na gostovanje, jajima nas gadjali na tribini

Upravo tako, baš sada domaćem igraču dodijeli žuti za simuliranje. Da je ova situacija juče bila u Bijeljini, bio bi penal za Radnik.
J.bi ga, ne maze nas sudije. Da je Sedorf igrač Sarajeva, sinoć bi dobio crveni.Hrammm1921 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 15:06Nadao sam se da ce jufkice ufatiti prikljucak , al Boga mi sljedece sezone mozda .. Kakva imena imaju brate , fakat je nesto truhlo tamo
Šta da ti kažem, osim da se još samo debili lože na te priče.19vendetta87 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 14:41Mozes li nam ispricati jos neki svoj upad iz mlađih dana? Vjerujem da mozes ovdje dostici reputaciju od @pitarsam, najvece face na ovoj temi.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- kolezeljovac
- Kontakt:
Sve pohvale za ovo u Tešnju. Odlična utakmica, ambijent. 

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Šta brani Durmo u prvom poluvremenu
Mozda ovo i nije penal, nego van 16. Ali eto
-
- Kontakt:
Durmu dovesti umjesto musije podhitno za malog je dida
Utakmica, atmosfera bolja nego u pola utakmica prve wwwin lige iskreno, robovi kapa do poda za posjetu oko 600 ih ima sigurno, gledam i vjerujte da uzivam u utakmici.
Utakmica, atmosfera bolja nego u pola utakmica prve wwwin lige iskreno, robovi kapa do poda za posjetu oko 600 ih ima sigurno, gledam i vjerujte da uzivam u utakmici.
Zadnja izmjena: KosevoZove, dana/u 19 okt 2025, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Durmo beton golman, sta je sve skino+penal

-
- Kontakt:
Eto nije ni go. Mada je linija sastavni dio sesnaesterca.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Kako god utakmica podsjeća na neke stare dane premijer ligejurisicduska je napisao/la: ↑19 okt 2025, 15:19Eto nije ni go. Mada je linija sastavni dio sesnaesterca.

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
- Kontakt:
Top. Rang iznad za obje ekipe želim.rishovski je napisao/la: ↑19 okt 2025, 15:24Kako god utakmica podsjeća na neke stare dane premijer ligejurisicduska je napisao/la: ↑19 okt 2025, 15:19Eto nije ni go. Mada je linija sastavni dio sesnaesterca.Lijepa posjeta,vrijeme extra... teren neravan,ali to su te čari
![]()
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Kako god lijepo za vidjet u odnosu na prazne tribine u većini tekmi premijer lige.jurisicduska je napisao/la: ↑19 okt 2025, 15:27Top. Rang iznad za obje ekipe želim.rishovski je napisao/la: ↑19 okt 2025, 15:24Kako god utakmica podsjeća na neke stare dane premijer ligejurisicduska je napisao/la: ↑19 okt 2025, 15:19
Eto nije ni go. Mada je linija sastavni dio sesnaesterca.Lijepa posjeta,vrijeme extra... teren neravan,ali to su te čari
![]()

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Cf Chipetovi...boze moj tuge i jada, to kao opasni neki? Uzas uzasa i sramota od drzave koja dopusta sve ovo!criticalmass je napisao/la: ↑19 okt 2025, 12:33Nemoj džaba širiti dezinformacije ako ne znaš provjereno, momci iz seata niti su Cf nit Chipetovi niti bilo koja podgrupa. Ni sami ne znate s kim se ganjate već tripujete da se tučete sa kriminalcima, a ustvari vam momci od 20ak godina drže crtu, koji niti su kriminalci, niti dileri, već obični navijači koji vole Sarajevo bez ikakve koristi za razliku od vaših drugova tamo. A tek će vas sad **** Leon![]()
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ima ih više.1000 karata su dobili.Vidiš da je jedan na drugom ovaj komentator se slabo priprema.KosevoZove je napisao/la: ↑19 okt 2025, 15:19Durmu dovesti umjesto musije podhitno za malog je dida
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Bing [Bot], JavierBosnia, kolezeljovac, successminator, VivaLaLiberta, WeekendOffender i 44 gosta.