FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Sjenjak1919
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
I Azmir igra redovno tenis, treba ga na stopera staviti makar poluvrijeme, ne bi bio losiji od konkurencije a ustedili bi se para
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- FranckRibery
- Kontakt:
Beduin je napisao/la: ↑19 okt 2025, 09:05I Azmir igra redovno tenis, treba ga na stopera staviti makar poluvrijeme, ne bi bio losiji od konkurencije a ustedili bi se para![]()

Losi smo jucer bili, pa je li moguce da smo toliko propali yebote. Pola ekipe nije ni za federalne
Pored manjeg priliva novca Azmira je sjebalo što je počeo prihvatiti ovaj naš način razmišljanja. Dok je bio u "američkom" fazonu imao je uspjeha. Tadašnji Azmir je doveo Ćiru, sadašnji Azmir, bez obzira koliko para ima, ne može da dovede dobrog trenera za federalnu ligu.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Vidi se da dugo pliva u nasim vodama
Al bas, prije se od njega ocekivalo neocekivano, sad na smjenu trenera idu izgovori nece da se drugi treneri prihvate kluba u ovoj situaciji, sto mi je toliko glupo povjerovati.

Al bas, prije se od njega ocekivalo neocekivano, sad na smjenu trenera idu izgovori nece da se drugi treneri prihvate kluba u ovoj situaciji, sto mi je toliko glupo povjerovati.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Da se razumijemo, nista Sloboda nije losija od bilo koje ekipe koju sam gledao, a nisam gledao samo TOSK-a.....u pocetku nam je trener prodao lafinu za takmicarsku formu, hajde covjek konta, nisu uigrani, nemaju utakmica, a ono sto je prvenstvo odmicalo igraci sve gori, fizicka sprema nula, pa yebo mu sve onaj ko mu dade onu jagnjecu diplomu iz Jablanice.......@Beduin moj, nisi daleko od onoga sto si napisao za Azmira i stopera, sto neko napisa za Secerovica, pa covjek ima radijus kretanja 2m....zna sa loptom sve ali ne moze potrcati, a pretrcavaju ga ko malo dijete, ovi mladji rekreativci su fizicki spremniji od njega.....jucer nema Haruna u ekipi, pa ko da je Alaves falio a ne Harun spram ovih, igraci su i psihicki qrcu pali, nemaju energije, ne pokazuju zelju.....nama Said najvise trci, najvise se trudi, umjesto da ga cuvaju za pola sata igre.....Denisa smatram za onu izreku, nek drzi vodu dok ovi "majstoru" ne odu, a treba ih pola iz ekipe izbaciti na polusezoni kao sto treba dovesti i ozbiljnog trenera, i kondicionog trenera angazovati ako Azmir zeli da Sloboda izadje iz ove mocvare od lige gdje je nema razlike izmedju prvog i zadnjeg na tabeli sto se tice kvaliteta.
-
- Kontakt:
Do kraja prvo dijela imamo još 4 ligaške utakmice i to dva teška gostovanja (TOŠK i Jedinstvo) i dvije domaće (Stupčanica i Vitez) ako su ambicije i dalje iste, mi iz te 4 utakmice moramo izvući barem 8 bodova, ali baš pod moranjem. Ekipa je baš lose pripremljena, većina ih nema snage za više od 45 minuta da igra i kad pogledaš ove ostale ekipe sa vrha vidiš koliko su spremnije od nas. Abidović ima potencijala pravo, ako mu fokus bude fudbal i razvijanje uz dobru spremu, mogao bi izrasti u dobrog igraca.
“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”
Ma tesko vise od 4 da cemo uzeti ako ovako nastave. Ovako na prvu, jedino je Vitez mec gdje bi mogli traziti 3 boda uz ovu igru. Dobra stvar je sto mi igramo za qrc, a konkurenti opet nisu puno odmakli.VivaLaLiberta je napisao/la: ↑19 okt 2025, 15:36Do kraja prvo dijela imamo još 4 ligaške utakmice i to dva teška gostovanja (TOŠK i Jedinstvo) i dvije domaće (Stupčanica i Vitez) ako su ambicije i dalje iste, mi iz te 4 utakmice moramo izvući barem 8 bodova, ali baš pod moranjem. Ekipa je baš lose pripremljena, većina ih nema snage za više od 45 minuta da igra i kad pogledaš ove ostale ekipe sa vrha vidiš koliko su spremnije od nas. Abidović ima potencijala pravo, ako mu fokus bude fudbal i razvijanje uz dobru spremu, mogao bi izrasti u dobrog igraca.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Neka nas još ovdje, šta ćemo u PL, kad će nas krasti tamo protiv Bn, Do, a za boyac i svinjski da ne pričam...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Poslije zavrsenog 9. kola mogu samo potvrditi koliko je Jankovic lose spremio ekipu, los trener sa alibijima.....svi krivi osim njega, pa kad je shvatio kolkio je lose spremio ekipu dao otkaz.....nisu igraci krivi sto nespremni igraju, sto su mu igrali u ekipi igraci bez energije i sam trener bez energije, sto imaju po nekiliko kilograma viska, sto ne mogu igrati 1 na 1........gledam igrace TOSK-a.....bar lice na igrace po kilazi a imaju i smisljene akcije......Celik ispod prosjecna ekipa samo sa voljnim momentom......
Ma bjezi, Jankovic prva 2 kola se zali na savez u vezi registracije. Nakon toga neujednacen kriterij sudjenja. Pa sta hoces druze, nisi dosao u Arsenal. Suti i treniraj ekipu. Iskreno, nakon ovog hinjskog odlaska zbog Veleza, drago mi je da su ga odyebali na kraju.Skver je napisao/la: ↑19 okt 2025, 16:52Poslije zavrsenog 9. kola mogu samo potvrditi koliko je Jankovic lose spremio ekipu, los trener sa alibijima.....svi krivi osim njega, pa kad je shvatio kolkio je lose spremio ekipu dao otkaz.....nisu igraci krivi sto nespremni igraju, sto su mu igrali u ekipi igraci bez energije i sam trener bez energije, sto imaju po nekiliko kilograma viska, sto ne mogu igrati 1 na 1........gledam igrace TOSK-a.....bar lice na igrace po kilazi a imaju i smisljene akcije......Celik ispod prosjecna ekipa samo sa voljnim momentom......
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jedino pravo rjesenje je Husref, pogotove za ovakve situacije.....nikakvi eksperimenti sa nekim laptop trenerima.....gledam Sarajevo, nista bolje sa ovim novim trenerom.....i dalje spori, kontam frcace na sve strane poslije pauze a ono veliko nista.......dovesti Husrefa na zimskoj pauzi ako je ikako moguce da stabilizuje ekipu, da pripremi ekipu za PL.....ostalo je sve kockanje i egzibicionizam ako se misli ici na PL.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.