FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Al je Azmir isprozivao Acu i kompaniju 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zapeo je za PL, neće da igra FL...
Ali pita se Savez, tamo pikće ima bolju poziciju...
Ali pita se Savez, tamo pikće ima bolju poziciju...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Pa dobro, on da kaze ostat cemo ovdje, sva mraka bi se okomila na njega kako hoce da ugasi klub, ne zeli PL i slicno. Drugo smo mi ovdje jbg.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
Azmir Husic: "Nas najveci uspjeh je odlazak prosle Uprave i sto vise nisu tu" 

Ovo sto kaze da kao njega prati ta nesreca da uvijek po dolasku bude umanjena transa pa navodi primjer prosle godine 700k, a ove 400k izdvojeno, treba ga napomenuti da se prosle sezone igralo u PL gdje su veca izdvajanja i rashodi, skuplji igraci, veca promocija, a ove igras u Federalnoj ligi pa je ocekivano smanjena transa.
Da li je malo 400k? Naravno da jeste i za nadati se povecanju iste kao i izglasavanje na sjednici da grad preuzme i odvojeno placa reprogram kao vlasnik kluba i infrastrukture.
Ovo sto kaze da kao njega prati ta nesreca da uvijek po dolasku bude umanjena transa pa navodi primjer prosle godine 700k, a ove 400k izdvojeno, treba ga napomenuti da se prosle sezone igralo u PL gdje su veca izdvajanja i rashodi, skuplji igraci, veca promocija, a ove igras u Federalnoj ligi pa je ocekivano smanjena transa.
Da li je malo 400k? Naravno da jeste i za nadati se povecanju iste kao i izglasavanje na sjednici da grad preuzme i odvojeno placa reprogram kao vlasnik kluba i infrastrukture.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Mislim da ovo postaje u stvari odavno je cirkus, treba malo poslušati onog iz KK Partizan kako je rađeno. Kod nas je u suštini svi prošli su krivi ja nisam. Činjenica je da manje izdavanje zavisi od ranga, ali isto je bilo se druga liga pa se izdvajalo 700k jer su u upravi bili stranački poslušnici..
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
-
VivaLaLiberta
- Kontakt:
Naravno Zenicanin
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Sto neko napisa, mnogi bi vise voljeli da azmir ugasi Slobodu, nego da je digne na zdravu granu.
Pogotovo ovaj otpad iz prošle garniture uprave.
A samo zato jer im je ego veci od ljubavi prema Slobodi.
Pogotovo ovaj otpad iz prošle garniture uprave.
A samo zato jer im je ego veci od ljubavi prema Slobodi.
Volim tebe, više od sebe
Apropo Azmirove izjave o posjete zelim napisati nesto o tome....Azmir bi prvo trebao obaviti razgovor sa vecinom svojih igraca o njihovom pristupu i njihovoj obavezi prema Slobodinom dresu kao i njihovoj kurcobolji na terenu kao i njihovoj fizickoj spremi i ucinku na terenu jer to se direktno odrazava na samu posjetu, nek ih pocne stimulirati, davati premije, nekada su Slobodine premije bile da si u neka bolja vremena mogao kupiti tadasnji Yugo 45...znam neko ce reci a i ja cu reci da nije izgovor ne doci na utakmicu i ne podrzati svoj klub i kada lose ide....Azmir treba znati da i u najboljim vremenima Slobode nije bila ista posjeta kada dodju bolje rangirani i ovi losije rangirani klubovi, na Tusnju je i tada znalo biti 1000 ljudi kao sto nekada diktirajui i vremenski uvjeti a nema smisla i pisati o uvjetima za posjetioce na Tusnju....Znaci rezultati odredjuju posjetu na svakom stadionu, bar u ovom regionu....Slobodu je nekada gledalo 40 000 ljudi na Maksimiru, po 30 000 na Marakani, tadasnjem satadionu JNA.....sigurno ljudi nisu bezveze dolazili, jer Sloboda je bilo tada neko ime u ligi koja 15 puta bila jaca od ove PL, ovu i ne brojim.....ako hoce hajp praviti nek sjedne sa svojim ljudima i uradi nesto po tom pitanju, nek sjedne sa Fukarama i nek se dogovore, nek pogura momke i finansijski i svakako...........halo dajte borbu, da vidimo zelju, volju a ne da trebamo doci i gledati kako se vuku po terenu ko pomije.....ne mozes ocekivati istu posjetu protiv Olova i u srijedu protiv Zelje u kupu....nije isto da Bog kaze.
Pa nije posjeta ni losa na utakmicama. Ove zadnje 2 utakmice je dosta vrijeme uticalo. Jbg nije isto kad ti je tribina natkriveni i kad nema nikako krova. Sasvim korektna posjeta dok je bilo ljepse vrijeme. A makar i nama ne treba puno da krene hajp, uvezi 2 pobjede, bit ce opet ljudi, makar 2 000.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Vjerovatno je mislio na broj sezonskih 300 , koje su kupili navijaci
Pa toliko bude na Kosevu.....nek Azmir gleda ovu njihovu kurcobolju.....u Tomislavu nisu potrcali kako treba....DamirT je napisao/la: ↑23 okt 2025, 17:06Pa nije posjeta ni losa na utakmicama. Ove zadnje 2 utakmice je dosta vrijeme uticalo. Jbg nije isto kad ti je tribina natkriveni i kad nema nikako krova. Sasvim korektna posjeta dok je bilo ljepse vrijeme. A makar i nama ne treba puno da krene hajp, uvezi 2 pobjede, bit ce opet ljudi, makar 2 000.
Protiv Igmana nije bilo ni 300.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- bromazepam
- Kontakt:
Trebali su dovesti i predstavnike omladinskog pogona.
Možda bi nam koordinator mogao objasniti zašto u OP-u nema plata ni ovaj mjesec, gdje će djeca trenirati obzirom da se diže pomoćni teren.
Možda bi nam koordinator mogao objasniti zašto u OP-u nema plata ni ovaj mjesec, gdje će djeca trenirati obzirom da se diže pomoćni teren.
Azmir Husić - Grobar FK Sloboda
- Beduin
- Kontakt:
Hoce Azmir u j3benoj Federalnoj ligi preko 2000 ljudi redovno 
De vi igrajte klosari jedni, treba da ih bude stid svih odreda znajuci kako i sta pokazuju na zelenom terenu.
Kaze spram mogucnosti je sastavljen igracki kadar i strucni stab, pa lutko moja i posjeta je spram pruzenog na terenu isto tako.
De vi igrajte klosari jedni, treba da ih bude stid svih odreda znajuci kako i sta pokazuju na zelenom terenu.
Kaze spram mogucnosti je sastavljen igracki kadar i strucni stab, pa lutko moja i posjeta je spram pruzenog na terenu isto tako.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
+1Beduin je napisao/la: ↑23 okt 2025, 19:58Hoce Azmir u j3benoj Federalnoj ligi preko 2000 ljudi redovno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.