Znaju oni to dobro posle onih 5:0Andres je napisao/la:dobro te kume , dobili ste svakak cast.Sta sad se dizete , pa bolan dobil ste na jedvide jade i ti mi pricas o nekom raqzvaljivanju.Jadno !anonymousHD je napisao/la:Ah da, zaboravio sam šut Messia, da to je treči udarac. Jojjj izvini molim te. Stvarno sam se zbunio. I šta si ti meni sa ovim dokazao? Ne shvatam te? Farsa od 13 šuteva imala je tri u gol, sve odbranio Iker. Dok je Real od 11 imao 6 i jedna je ušla. I šta si mi sad dokazao? Ne shvatam te..
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: El Clasico
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
jednostavno real m je bolji tim
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Svako kolo dokazuje onu tezu Primera već liči na Škotsku ligu npr razlika između drugog i trećeplasiranog tima 17 bodova, četvrti ima zaostatak za prvim od 31 bod
ako se ovako nastavi liga će da slabi iz dana u dan..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Joj komedije hahaha dobili jednu utakmicu i odmah real m bolji hahahahaah....Rosas7 je napisao/la:jednostavno real m je bolji tim
DRŽAVA ŽELJO!
- Nail for Real
- Kontakt:
Nije ni gori.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
po tome je real nesto izmedju dobrog tima i loseg tima, zbog toga dolazim do sljedeceg zakljucka:Nail for Real je napisao/la:Nije ni gori.
eto, ja imam lijevu nogu, a hvala Bogu imam i desnu, Real mi dodje ono izmedju ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Uvijek su bili dobri u logičnom zaključivanju...
Albiol vjerovatno ulazi mjesto Carvalja(možda Garay) Lass mjesto Khedire,čija povrede ipak nije ozbiljnije prirode...
dodaj da se na Kaku i Higuaina može pouzdati,bar nekih 20,25 minuta to bi bilo to...
ne vidim da barcelona može promjeniti nešto u svojoj igri osim što će kako znaju i umiju krpiti zadnju liniju..
posebno lijevu stranu
Albiol vjerovatno ulazi mjesto Carvalja(možda Garay) Lass mjesto Khedire,čija povrede ipak nije ozbiljnije prirode...
dodaj da se na Kaku i Higuaina može pouzdati,bar nekih 20,25 minuta to bi bilo to...
ne vidim da barcelona može promjeniti nešto u svojoj igri osim što će kako znaju i umiju krpiti zadnju liniju..
posebno lijevu stranu
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Nail for Real
- Kontakt:
Nije ni gori od Barcelone, Einsteinu, tu su negdje po kvaliteti, nijanse odlucuju....jasnije?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ako mislis na Seviljinu, slazem se. Bas jednom podoh aktivno pisat' u njoj, kad sljedece jutro, nje nema. Ali hajd', razumijem da vjerovatno nema ljudi koji bi aktivno pisali u toj temi...maestro< je napisao/la:Gdje je nestala tema o najboljem Spanskom klubu![]()
Inace, Sevilja sinoc odigrala lijepu utakmicu protiv Viljareala. Na kraju zavrsilo 3:2. Rojiblancosi povedose vrlo rano, lijepim golom Rakitica iz slobodnjaka. Iako sam bio skeptik po pitanju ovog transfera, Ivan me potpuno demantirao, i igra fantasticno zasada. Vec peti gol od prelaska u Andaluziju.
Vrlo brzo poslije prvog gola, uslijedio je i drugi. Peroti, mislim, salje dugu loptu u sesnaest, Negredo izbija sam ispred Lopeza, i lobom ga matira...
Sredinom drugog poluvremena, gosti smanjuju preko, iznenadujuce, Marcene, koji se nasao oko gola Varasa, i efektno pogodio donji lijevi ugao. No, vrlo brzo, Sevilja povecava svoje vodstvo golom Romarika, nakon asistencije, tj. spustanja glavom, Negreda. Konacnih 3:2 je postavio Rosi, lijepom golom sa ruba sesnaesterca...
Sevilja je na sestom mjestu, sto ih vodi u EL... dva boda manje imaju od petoplasiranog Bilbaoa, dok imaju identican broj bodova kao i Atletiko Madrid, tako da ce najvjerovatnije izboriti EL.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
Eto vec mozemo reci da su novi (stari) prvoligasi veliki Betis i Rayo a da ce se za ulazak u Primeru kroz playoff boriti ELCHE,Celta,Granada i Valladolid(Vamos Elxe) . Nezz jel tko spiminjao da igraci Raya nisu dobili plate od februara prosle godine i pored toga deru sve redom ,u ocaju igraci Raya nisu htjeli da izadju na teren protiv Las Palmasa ...da su to uradili bili bi izbaeni u 3 ligu i zbog navijaca odlucili su da zavrse sezonu.Vidjecemo sta ce se desiti sa Rayom.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Drago mi je zbog Rayita, ponajprije zbog cinjenice da ce kada oni udju u Ligu biti 4 kluba iz Madrida, imaju par dobrih pojedinaca koji ce se najvjerovatnije prodat u neke standardnije klubove od njih tipa Mallorce, Espanyola ili Depora, prije svih mislim na Armenterosa, Pittija i Michela. Znaci, Rayo i Betis 99,9% ulaze, sto se treceg mjesta tice, Celta je treca, a glavna prijetnja joj je Barca Athletic koja nema pravo nastupa u Primeri, tako da ce ovaj tim koji je donedavno bio ucesnik LP ponovo biti dio Primere.
Sto se tice borbe sa sedmo mjesto, u EL ce vjerovatno uci Athletic, Atletico i Sevilla, Espanyol je zajebo na polusezoni kada je prodao par kljucnih igraca, e pa eto im sada.
Sto se tice borbe sa sedmo mjesto, u EL ce vjerovatno uci Athletic, Atletico i Sevilla, Espanyol je zajebo na polusezoni kada je prodao par kljucnih igraca, e pa eto im sada.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Ja se iskreno nadam da ce biti 3 kluba iz Madrida . Zaragoza slavila vrlo bitnu pobjedu protiv Almerie koja vec sada moze kovati planove za Segundu .
14. GETAFE 33 10 7 16 37
15. RACING 33 9 10 14 37
16. ZARAGOZA 33 9 9 15 36
17. MÁLAGA 33 10 6 17 36
18. OSASUNA 33 9 8 16 35
19. HÉRCULES 33 9 6 18 33
20. ALMERÍA 33 5 11 17 26
Vamos Getafe a la Segunda
btw dje je u ovoj anketi Luis Suarez 
14. GETAFE 33 10 7 16 37
15. RACING 33 9 10 14 37
17. MÁLAGA 33 10 6 17 36
18. OSASUNA 33 9 8 16 35
Vamos Getafe a la Segunda
btw dje je u ovoj anketi Luis Suarez
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 25 apr 2011, 23:26, ukupno mijenjano 2 puta.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Volio bih da u ligi ostanu Getafe,Racing i Malaga.. Cisto da vidim sta ce se desavat u ljetnom prelaznom roku,arapi krecu u shoping..

- Los_Blanos2
- Kontakt:
Angel Torres ostaje pred. Getafea, tako zele arapi jos 4 do 6g.
Kako kaze cilj im da za 3,4 godine izbore i LP, u 3 godine aprap ce uloziti preko 130 mill dolara.
Prvu sezonu oko 65 mill dolara, takodjer Getafe ce dobiti i novi stadionu tj. "Dubai stadion"
http://www.marca.com/2011/04/25/futbol/ ... omentarios

Kako kaze cilj im da za 3,4 godine izbore i LP, u 3 godine aprap ce uloziti preko 130 mill dolara.
Prvu sezonu oko 65 mill dolara, takodjer Getafe ce dobiti i novi stadionu tj. "Dubai stadion"
http://www.marca.com/2011/04/25/futbol/ ... omentarios
Gdje su u anketi Di Stefano, Gentobtw dje je u ovoj anketi Luis Suarez
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
ŠPA: Zaragozi tri zlatna boda, Almeria sve bliže drugoj ligi
U ponedjeljak je odigrana posljednja utakmica 33. kola španjolske Primere, a vrlo bitna tri boda su osvojili nogometaši Zaragoze pobjedom na domaćem terenu protiv Almerije 1-0...
Time je Zaragoza napustila pretposljednje mjesto ljestvice i skočila na 16., što obećava da bi mogli biti uspješni u svojoj borbi za goli prvoligaški život. Almeria, pak, sve očitije gubi tu utrku, pa su tako i dalje zabetonirani na samom dnu ljestvice. Imaju tek 26 bodova, do spasa im trenutačno nedostaje čak deset bodova, pa se može govoriti da su već sada jednom nogom u drugoj ligi.
U ponedjeljak je radost domaćim navijačima donio gostujući igrač Diego Alves. On je, naime, u 70. minuti postigao autogol, jedini pogodak na susretu.
U ponedjeljak je odigrana posljednja utakmica 33. kola španjolske Primere, a vrlo bitna tri boda su osvojili nogometaši Zaragoze pobjedom na domaćem terenu protiv Almerije 1-0...
Time je Zaragoza napustila pretposljednje mjesto ljestvice i skočila na 16., što obećava da bi mogli biti uspješni u svojoj borbi za goli prvoligaški život. Almeria, pak, sve očitije gubi tu utrku, pa su tako i dalje zabetonirani na samom dnu ljestvice. Imaju tek 26 bodova, do spasa im trenutačno nedostaje čak deset bodova, pa se može govoriti da su već sada jednom nogom u drugoj ligi.
U ponedjeljak je radost domaćim navijačima donio gostujući igrač Diego Alves. On je, naime, u 70. minuti postigao autogol, jedini pogodak na susretu.
King Kevin Durant
izgleda da ce se ove sezone strasno pojacana malagajuznjak> je napisao/la:Ja se iskreno nadam da ce biti 3 kluba iz Madrida . Zaragoza slavila vrlo bitnu pobjedu protiv Almerie koja vec sada moze kovati planove za Segundu .
14. GETAFE 33 10 7 16 37
15. RACING 33 9 10 14 37
17. MÁLAGA 33 10 6 17 36
18. OSASUNA 33 9 8 16 35
Vamos Getafe a la Segundabtw dje je u ovoj anketi Luis Suarez
.
Sada se treba uvaliti u Almeriu i pokupovati ovo sto vredi,Goitom,Piatti,Alves,Uche,Silva,M'Bami...
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
E da je Lendoiro pametan pa da ih pokupuje i pocne stvarat novi Super-Depor.Devil je napisao/la:Sada se treba uvaliti u Almeriu i pokupovati ovo sto vredi,Goitom,Piatti,Alves,Uche,Silva,M'Bami...
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.