maestro< je napisao/la:Gdje je nestala tema o najboljem Spanskom klubu

Ako mislis na Seviljinu, slazem se. Bas jednom podoh aktivno pisat' u njoj, kad sljedece jutro, nje nema. Ali hajd', razumijem da vjerovatno nema ljudi koji bi aktivno pisali u toj temi...
Inace, Sevilja sinoc odigrala lijepu utakmicu protiv Viljareala. Na kraju zavrsilo 3:2.
Rojiblancosi povedose vrlo rano, lijepim golom Rakitica iz slobodnjaka. Iako sam bio skeptik po pitanju ovog transfera, Ivan me potpuno demantirao, i igra fantasticno zasada. Vec peti gol od prelaska u Andaluziju.
Vrlo brzo poslije prvog gola, uslijedio je i drugi. Peroti, mislim, salje dugu loptu u sesnaest, Negredo izbija sam ispred Lopeza, i lobom ga matira...
Sredinom drugog poluvremena, gosti smanjuju preko, iznenadujuce, Marcene, koji se nasao oko gola Varasa, i efektno pogodio donji lijevi ugao. No, vrlo brzo, Sevilja povecava svoje vodstvo golom Romarika, nakon asistencije, tj. spustanja glavom, Negreda. Konacnih 3:2 je postavio Rosi, lijepom golom sa ruba sesnaesterca...
Sevilja je na sestom mjestu, sto ih vodi u EL... dva boda manje imaju od petoplasiranog Bilbaoa, dok imaju identican broj bodova kao i Atletiko Madrid, tako da ce najvjerovatnije izboriti EL.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''