Pratio sam Borac kada smo igrali kikiriki ligu, pratio sam ga kad smo osvajali prenstvo i kupove, pratiću ga uvijek, ali nikada neću podržavati lopovluk !ik0ik0 je napisao/la: ↑20 okt 2025, 07:24Ja lako mogu shvatiti ljude iz klubova koji nemilosrdno kroje ligu po svom ćeifu, njima je to biznis i pare. Ali nikako da shvatim ovu grupu navijača koja to još uvijek prati i podržava. Ono, u čemu je fazon veseliti se ukradenoj tituli? Yeey, mi imamo bolje lopove od vas, nas politika više stoji nego vas?
Ovako ti razmišlja 99% Banjalučana !
Čak i ovaj Miki Pirs je protiv lopovluka, i ovo što ponekad pokušava opravdati neopravdano je više iz ljubavi prema Borcu nego podrški lopovluku !
Ja sam ubijeđen da je bilo ko od vas na našem mjestu da bi se identično ponašao kao mi, čak sam ubijeđen da bi vjerovatno i gori bili, jer bilo je primjera gdje ste poslje očiglednih poklona Vice i kompanije odmah likovali (Pitari), tako da, nikad nemoj da sudiš nekome i komentarišeš ako se i sam nisi našao u takvoj situaciji.
Što se tiče utakmice, Velež je juče mogao lagano pobijediti samo da su malo bolji u realizaciji, jedino ako je i Šiškovski lopov što je odbranio 4 zicera....