Nije valjda Fejza
KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Ponudio im je Smaja 2 igraca sve su odbiliDirkNowitzki je napisao/la: ↑19 okt 2025, 22:02Da je bilo malo vise mozga, mogao se uzeti:
Sigurno ne bi kostao vise nego West i Gutic skupa, a tri puta bolje rjesenje. Menadzer mu je nas Bosanac, Smajic.
-
EDobric1997
- Kontakt:
Aco mora dobiti funkciju u klubu, ali preplacivanje igraca je veci problem. Problem je to sto igraci uzivaju status superzvijezda, bogovske plate, bogovske uslove i stanove u centru grada koji kostaju po nekoliko hiljada KM, NASEG NOVCA!
Bosna mora imati status kakav ima ove sezone, ali igraci i vodjenje kluba mora biti mnogo bolje!
Bosna mora imati status kakav ima ove sezone, ali igraci i vodjenje kluba mora biti mnogo bolje!
Aco je na vakat podnio ostavku dok realna šteta nije načinjena, mada je sad pitanje ko će doći u ovakvu nezavidnu situaciju.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
ma ne vjerujem da je dirk onaj neno. dosta razlicit stil pisanja.
Jel ima ista ikakvih info bar kakav profil trenera traze a ne neka imena
Jbt sutra u Sarajevu gostuje ekipa iz vrha ACB lige a u petak Olimpija, atmosfera u gradu kao da se igra A1 liga

-
DirkNowitzki
- Kontakt:
??
Ne razumijem? Sta ja imam sa sukobom Mahmutovica i Barbarica? Mahmutovica poznajem od 2004/2005 iz jednog gradjevinskog projekta. Barbarica nikada nisam ni upoznao, ni saradjivao, a Boga mi ni radio s njim. Razmirice koje su se poslije desavale izmedju njih me niti zanimaju, niti imam ista s njima. Ponovit cu opet, nista licno ni protiv bilo koga, samo i iskljucivo komentarisem lose odluke koje se donose iz mjeseca u mjesec. Drago mi je da je vecina ljudi pocela to da primjecuje.
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Nisam iskreno cuo za Smajica do sinoc. Ali ovaj lik djeluje bas bas ozbiljno, kako mi rekose da je bas radan i da uvijek postuje hijerarhiju u timu.lumani je napisao/la: ↑20 okt 2025, 14:01Ponudio im je Smaja 2 igraca sve su odbiliDirkNowitzki je napisao/la: ↑19 okt 2025, 22:02Da je bilo malo vise mozga, mogao se uzeti:
Sigurno ne bi kostao vise nego West i Gutic skupa, a tri puta bolje rjesenje. Menadzer mu je nas Bosanac, Smajic.tada je Aco silno tražio zidara ispod kosa ,sada ih ima koliko zelis a nema Ace
![]()
-
TripleThreat
- Kontakt:
Ne znam što te to čudi. Prije 3 godine gostovala Francuska u Skenderiji pa je ista takva atmosfera u gradu bila. Ogromnu većinu našeg naroda jednostavno ne zanima košarka.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Pa nije to baš sve do naroda, puno je do nekih loših odluka. Prvo, loš marketing. Koga god sam pitao, ni ne zna da se sutra igra s Murcijom. U nekim normalnim okolnostima, svi bismo znali raspored narednih 15-ak dana i planirali sve prema tome. Ovo vrijedi pogotovo obzirom na to da se 15 godina ovdje ne igra i ne gleda ništa ozbiljno i da ljude opet treba navići na košarku i Bosnu. Štaviše, ovaj ritam gdje to nije vikendom, nije sredinom sedmice, nego je baš kako zapadne, našim ljudima treba vremena da to uhvate.
Drugo, Zetra. Koliko god ljudi mislili da to nema efekta, narodu je Skenderija sinonim za košarku i Bosnu. U krajnjoj liniji, ljepše je, osjećaju se da su otišli na košarku. Ovako, evo i za sviju nas koji smo bili neku od ovih utakmica do sada, osjećaj je kao da se igrala neka prijateljska, kao da je bilo nešto, a nije ništa. Meni je recimo jači osjećaj utakmica i želje bio prošle godine u ABA 2. Uostalom, čak to i djeluje bolje s manje raje. Ovako, i da rasprodaju sve što su smislili, izgledat će prazno i tužno. Plus, da ne kažem da ko ne ide baš da podrži sve dobro će razmisliti hoće li 2x, jer je užasno gledati utakmicu u Zetri i ništa se ne osjećaj napunjen nekom atmosferom poslije.
Treće su cijene ulaznica. Ok, sada to pokušavaju ispraviti, ali onda tu opet treba baš jak marketing. Ko slabije prati, u fazonu je "skupe ulaznice", nakon one početne objave o cijenama pojedinačnih. I opet se vraćam na dvoranu koja je neuslovna i gdje je neko čak plaćao više, a skontao da je mjesto užas (a zapravo je cijela dvorana takva).
Četvrto su rezultati. Poraz u Poljskoj pogotovo, ali i ova dva u ABA su odmah nekako doveli do toga da je narod u fazonu "**** ovo, ne možemo meda". I u biti, ako su EK mislili igrati samo da ne bi igrali domaću ligu, u kontekstu marketinga užas potez. Inače, moraju sutra dobiti Murciju da to isprave. U ABA je više problem bio što se nakon 11-12 minuta obje utakmice znao ishod. Možda je i nerealno bilo očekivati drugačije, ali ljudi očekuju, **** ga.
Helem, treba im par finih rezultata, treba im dobro ulaganje u marketing sad kad su zajebali, a nasušno treba premještanje cijele priče u Skenderiju. Usuđujem se reći da samo zbog dvorane imaš 1500+ ljudi manje na tribinama. Odnosno, uz 5 članaka u medijima, karte 10/20KM (ili ovu akciju kako prave sada), Skenderiju, sutra bi bilo 5.000+ ljudi. Protiv onih Kengura bi bilo 3x više nego što jeste sigurno.
Drugo, Zetra. Koliko god ljudi mislili da to nema efekta, narodu je Skenderija sinonim za košarku i Bosnu. U krajnjoj liniji, ljepše je, osjećaju se da su otišli na košarku. Ovako, evo i za sviju nas koji smo bili neku od ovih utakmica do sada, osjećaj je kao da se igrala neka prijateljska, kao da je bilo nešto, a nije ništa. Meni je recimo jači osjećaj utakmica i želje bio prošle godine u ABA 2. Uostalom, čak to i djeluje bolje s manje raje. Ovako, i da rasprodaju sve što su smislili, izgledat će prazno i tužno. Plus, da ne kažem da ko ne ide baš da podrži sve dobro će razmisliti hoće li 2x, jer je užasno gledati utakmicu u Zetri i ništa se ne osjećaj napunjen nekom atmosferom poslije.
Treće su cijene ulaznica. Ok, sada to pokušavaju ispraviti, ali onda tu opet treba baš jak marketing. Ko slabije prati, u fazonu je "skupe ulaznice", nakon one početne objave o cijenama pojedinačnih. I opet se vraćam na dvoranu koja je neuslovna i gdje je neko čak plaćao više, a skontao da je mjesto užas (a zapravo je cijela dvorana takva).
Četvrto su rezultati. Poraz u Poljskoj pogotovo, ali i ova dva u ABA su odmah nekako doveli do toga da je narod u fazonu "**** ovo, ne možemo meda". I u biti, ako su EK mislili igrati samo da ne bi igrali domaću ligu, u kontekstu marketinga užas potez. Inače, moraju sutra dobiti Murciju da to isprave. U ABA je više problem bio što se nakon 11-12 minuta obje utakmice znao ishod. Možda je i nerealno bilo očekivati drugačije, ali ljudi očekuju, **** ga.
Helem, treba im par finih rezultata, treba im dobro ulaganje u marketing sad kad su zajebali, a nasušno treba premještanje cijele priče u Skenderiju. Usuđujem se reći da samo zbog dvorane imaš 1500+ ljudi manje na tribinama. Odnosno, uz 5 članaka u medijima, karte 10/20KM (ili ovu akciju kako prave sada), Skenderiju, sutra bi bilo 5.000+ ljudi. Protiv onih Kengura bi bilo 3x više nego što jeste sigurno.
nije tacno. narod je sit poraza.TripleThreat je napisao/la: ↑20 okt 2025, 23:36Ne znam što te to čudi. Prije 3 godine gostovala Francuska u Skenderiji pa je ista takva atmosfera u gradu bila. Ogromnu većinu našeg naroda jednostavno ne zanima košarka.
Nema izgovora za ovakvu posjetu. Nista se nije igralo 15 godina i narod sit poraza od Buducnosti. To vise govori o tom narodu. Red je da dvorana ove dvije utakmice bude puna.hz1987 je napisao/la: ↑21 okt 2025, 08:04nije tacno. narod je sit poraza.TripleThreat je napisao/la: ↑20 okt 2025, 23:36Ne znam što te to čudi. Prije 3 godine gostovala Francuska u Skenderiji pa je ista takva atmosfera u gradu bila. Ogromnu većinu našeg naroda jednostavno ne zanima košarka.
Nikad nece biti puna dok igraju u Zetri. Kakva zetra i kosarka, meni se prvom ne ide nit idem gore a bio sam na skoro svakoj utakmici prosle sezone u Skenderiji protiv pokemon protivnika.
hz1987 je napisao/la: ↑21 okt 2025, 08:04nije tacno. narod je sit poraza.TripleThreat je napisao/la: ↑20 okt 2025, 23:36Ne znam što te to čudi. Prije 3 godine gostovala Francuska u Skenderiji pa je ista takva atmosfera u gradu bila. Ogromnu većinu našeg naroda jednostavno ne zanima košarka.
Ne bi rekao da je narod sit poraza jer je sezona tek počela. Nije do menadžmenta KK Bosna što se ne igra u Skenderiji nego KJP Centar Skenderija koji nije mogao isporučiti odgovarajuće termine za utakmice ABA lige. Što se tiče karti, ove akcije za teleskop jug-sjever su stvarno dobre, 10KM je smješna cifra pa i za mrsku Zetru.
Ma i ova cijena od 25-35 za dvije utakmice je isto okej.
Samo je ogroman zajeb napravljen pred prvu utakmicu sa Mechelenom u Zetri dok je narod još bio pod euforijom ulaska, da su tad stavljene normalne cijene karata, puna bi Zetra bila. Ovako je skroz drugačija slika i atmosfera stvorena, jer ulaz od 0-5 u sezonu je bio realna opcija čim je izašao raspored. Najbitnije utakmice tek dolaze
Samo je ogroman zajeb napravljen pred prvu utakmicu sa Mechelenom u Zetri dok je narod još bio pod euforijom ulaska, da su tad stavljene normalne cijene karata, puna bi Zetra bila. Ovako je skroz drugačija slika i atmosfera stvorena, jer ulaz od 0-5 u sezonu je bio realna opcija čim je izašao raspored. Najbitnije utakmice tek dolaze
ZELJEZNICAR 1921!
Ne negiras da si imao account na ovom forumu prije 10+ godina i da si bio aktivan u diskusijama jedan duzi period?DirkNowitzki je napisao/la: ↑20 okt 2025, 22:52??
Ne razumijem? Sta ja imam sa sukobom Mahmutovica i Barbarica? Mahmutovica poznajem od 2004/2005 iz jednog gradjevinskog projekta. Barbarica nikada nisam ni upoznao, ni saradjivao, a Boga mi ni radio s njim. Razmirice koje su se poslije desavale izmedju njih me niti zanimaju, niti imam ista s njima. Ponovit cu opet, nista licno ni protiv bilo koga, samo i iskljucivo komentarisem lose odluke koje se donose iz mjeseca u mjesec. Drago mi je da je vecina ljudi pocela to da primjecuje.
-
TripleThreat
- Kontakt:
Tačno, tačno, itekako tačno.hz1987 je napisao/la: ↑21 okt 2025, 08:04nije tacno. narod je sit poraza.TripleThreat je napisao/la: ↑20 okt 2025, 23:36Ne znam što te to čudi. Prije 3 godine gostovala Francuska u Skenderiji pa je ista takva atmosfera u gradu bila. Ogromnu većinu našeg naroda jednostavno ne zanima košarka.
Da su porazi razlog, Zetra bi bila dupke puna u prvoj protiv Mechelena.
"Your favorite player's favorite player" - MB
ma ima tu vise razloga, jedan je i prenos na MyTV, ne vjerujem da dosta raje ro ima prikljuceno i onda slabo ce ko upaliti eto ds pogleda, pa da ga to povuce da dodje sljedecu utakmicu..razumijem da je Telecom sponzor, al taj MyTV je nesto najgore za sportske prenose kod nas..