BH klubovi u Evropi 25/26
Re: BH klubovi u Evropi 25/26
Hahahaha gledaj izgovora i muljaza,samo da umanje ovoliku brojku koju rijetko ko može imati čak i na prostoru bivše Juge ,hvala lijepo i doviđenja !Velik si Zrinjski Velik!
- LondonBlues
- Kontakt:
Strah me ako pobjedimo da ce neko zivot da si oduzme dokle ide ta sujeta
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
Raspamećeni su.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Boli ljude qurac, biće ih 3000, igraju protiv bundesligaša, evropsko takmičenje.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Tu si se malo zajeba.o i ti i priuceni novinarcici.Zaboljesutra je napisao/la: ↑21 okt 2025, 17:57Mostarski klub postaje nakon Mainza prva BiH momčad po broju odigranih utakmica u europi.
Cestitke![]()
FK Sarajevo i nakon utakmice Zrinjskog i Mainca ostaje prva ekipa sa brojem zvanicnih utakmica u evropi.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- LavoviGabela
- Kontakt:
Mnogi priključeni na haparate
Broj titula:
Zrinjski 9 naslova prvaka, 3 naslova kupa i 1 Superkup voljene države
Vehlež, Čelik, Sloboda i ostali trabant velikani 0 naslova prvaka, 1 kup i 0 Superkupova
Broj europskih utakmica:
Zrinjski 88 utakmica trenutačno, a bit će ih još
Vehlež, Čelik, Sloboda i ostali trabant velikani manje od 50 utakmica
Navijači :
Zrinjski konstanta, gostovanje u Mainz preko 3000
Vehlež, Čelik, Sloboda i ostali trabant velikani: jedni ugašeni, drugi se dižu a treći nepostoje ima dvije godine
čast Želji i FKS, ne spadaju u trabant velikane
Broj titula:
Vehlež, Čelik, Sloboda i ostali trabant velikani 0 naslova prvaka, 1 kup i 0 Superkupova
Broj europskih utakmica:
Vehlež, Čelik, Sloboda i ostali trabant velikani manje od 50 utakmica
Navijači :
Vehlež, Čelik, Sloboda i ostali trabant velikani: jedni ugašeni, drugi se dižu a treći nepostoje ima dvije godine
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Kakva ekipitza, kakva skupina mrzitelja Mense.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Lave moj taj broj od 88 evropskih utakmica Zrinjskog nije tacan, proguglaj malo ima sve finoLavoviGabela je napisao/la: ↑22 okt 2025, 14:42Mnogi priključeni na haparate![]()
Broj titula:
Vehlež, Čelik, Sloboda i ostali trabant velikani 0 naslova prvaka, 1 kup i 0 Superkupova![]()
Broj europskih utakmica:
Vehlež, Čelik, Sloboda i ostali trabant velikani manje od 50 utakmica![]()
Navijači :
![]()
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- LondonBlues
- Kontakt:
Zrinjskom je sutra 79. Utakmica. Sarajevo ima najvise utakmica mislim da su tu negdje oko 85-86Lik je napisao/la: ↑22 okt 2025, 14:47Lave moj taj broj od 88 evropskih utakmica Zrinjskog nije tacan, proguglaj malo ima sve finoLavoviGabela je napisao/la: ↑22 okt 2025, 14:42Mnogi priključeni na haparate![]()
Broj titula:
Vehlež, Čelik, Sloboda i ostali trabant velikani 0 naslova prvaka, 1 kup i 0 Superkupova![]()
Broj europskih utakmica:
Vehlež, Čelik, Sloboda i ostali trabant velikani manje od 50 utakmica![]()
Navijači :
![]()
čast Želji i FKS, ne spadaju u trabant velikane![]()
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
Tako je, jer Intertoto cup, Mitropa kup i Balkan kup jesu medjunarodne utakmice, ali ih UEFA ne priznaje jer nije pod njihovim okriljem.
Da je tako Sarajevo bi imalo okruglo 30 utakmica vise u evropi.
Da je tako Sarajevo bi imalo okruglo 30 utakmica vise u evropi.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- tutankamon1905
- Kontakt:
"mali"Hrammm1921 je napisao/la: ↑22 okt 2025, 09:24tutankamon1905 je napisao/la: ↑22 okt 2025, 09:16prvi kontingent ulaznica, 2500+ koji je planuo u sekundi su ljudi koji imaju jako bliske veze sa Zrinjskim..tek ovo preko toga su oni koji imaju male ili nikakve veze sa Zrinjom.
Boli, al ****. Prezivit cete![]()
Mali ne dipr, treba pohvaliti brojku svakako, ali budi realan da od tih 2500 ( njih 500 ima veze sa Zrinjskim) uostalom cut ce se kad se bude pjevalo![]()
Nebitno je totalno, samo ne treba se kurchiti nesto, Tosk Tesanj bi imao u Njemackoj 1000-2000 navijaca
Aje zanemaricu ovo, iako, da sam pametan, ne bi nikako trebo odgovarat i upustat se u dalju raspravu s tobom nakon toga.
Covjece karte su planule u roku od odma..zasto bi netko ko veze nema sa Zrinjom usred tjedna uzmo godisnji, neplaceno, odmor da dodje u **** mainz? Zbog nogometa, onako, dobra tekma..ajde ukljuci malo taj minijaturni mozak. Kad je sve planulo, krenula je jos veca euforija uz par clanaka, pa su i oni sto su se dvoumili i oni sto navijaju za ostale klubove( ovo zelis cuti i na to podlo ciljas: s hrvatskim preedznakom) su kupili ulaznice.
Nitko ne govori da je 2ipo tisuce ultrasa koji ce u glas pjevat, nit ih ima tolko nit je realno...al to je realna brojka kojima je Zrinjski broj 1.
Zato jer pronosimo vijest da se u zajedničkoj nam državi ipak igra nogomet, i to na pristojnoj europskoj razini. Zato poštujem i vas, FK Borac jer svatko tko izlazi iz domaćih okvira i predstavlja BiH u Europi zaslužuje barem minimum respekta.
Što se ostalih tiče, prosječni Europljanin bi pomislio da nogometna lopta još nije ni stigla do naših krajeva.
Za ovoga s kroničnim Dunning–Krugerom pitanje na kog Mensu on uopće misli?
Izguglao sam jedino da je Mensur Vrce zaposlenik u FK Velež Mostar na održavanju terena. Nemamo ništa protiv čovjeka, čak mu i dajemo prekovremene neuobičajenim metodama, poput „sipanja kiseline iz dronova“.
Izguglao sam jedino da je Mensur Vrce zaposlenik u FK Velež Mostar na održavanju terena. Nemamo ništa protiv čovjeka, čak mu i dajemo prekovremene neuobičajenim metodama, poput „sipanja kiseline iz dronova“.
Nemoj se provaljivati, pogledaj malo gostovanja prvo grupa van BiH, a onda i unutar. Niste top3 u BiH, a ti se racunas prema grupama na balkanu.
Fk Željezničar.
Pablo ,’Ajde da vidim koja je to grupa imala na Europskom gostovanju vise od 3000 ljudi ?
Menso je zad'o šah-mat smajlićem. Što ti je reć' visok IQ.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Stvarno nepotrebna diskusija zbog nacionalnog skupa hrvatske dijaspore na jednoj fudbalskoj/nogometnoj utakmici
Podveleška furda na aparatima, već viđeno i očekivano 
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Uistinu, bez veze spamamo topic. Mogli bismo svi zajedno lijepiti sličice s gostovanja u Birminghamu, Bratislavi i Linzu, zatim objavljivati trenutnu ljestvicu jednog eminentnog europskog natjecanja, citirati Hrvanovićeve riječi Digneu... i tako zajednički slaviti europske uspjehe najvećeg kluba zajedničke nam države. Pružio sam ruku pomirenja, na tebi je sada da je prihvatiš i postaš gol Malekinušića Aston Villi.Threeplanetrees je napisao/la: ↑22 okt 2025, 18:57Stvarno nepotrebna diskusija zbog nacionalnog skupa hrvatske dijaspore na jednoj fudbalskoj/nogometnoj utakmici
Uživajmo svi skupa !
Trenutno korisnika/ca: Shategabri, spolacentra, supervizor, WeekendOffender i 10 gostiju.