BH klubovi u Evropi 25/26
Re: BH klubovi u Evropi 25/26
Hahahaha gledaj izgovora i muljaza,samo da umanje ovoliku brojku koju rijetko ko može imati čak i na prostoru bivše Juge ,hvala lijepo i doviđenja !Velik si Zrinjski Velik!
-
- Kontakt:
Strah me ako pobjedimo da ce neko zivot da si oduzme dokle ide ta sujeta
Cfc
Hskz
Hskz
Raspamećeni su.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Boli ljude qurac, biće ih 3000, igraju protiv bundesligaša, evropsko takmičenje.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Tu si se malo zajeba.o i ti i priuceni novinarcici.Zaboljesutra je napisao/la: ↑21 okt 2025, 17:57Mostarski klub postaje nakon Mainza prva BiH momčad po broju odigranih utakmica u europi.
Cestitke![]()
FK Sarajevo i nakon utakmice Zrinjskog i Mainca ostaje prva ekipa sa brojem zvanicnih utakmica u evropi.

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- LavoviGabela
- Kontakt:
Mnogi priključeni na haparate
Broj titula:
Zrinjski 9 naslova prvaka, 3 naslova kupa i 1 Superkup voljene države
Vehlež, Čelik, Sloboda i ostali trabant velikani 0 naslova prvaka, 1 kup i 0 Superkupova
Broj europskih utakmica:
Zrinjski 88 utakmica trenutačno, a bit će ih još
Vehlež, Čelik, Sloboda i ostali trabant velikani manje od 50 utakmica
Navijači :
Zrinjski konstanta, gostovanje u Mainz preko 3000
Vehlež, Čelik, Sloboda i ostali trabant velikani: jedni ugašeni, drugi se dižu a treći nepostoje ima dvije godine
čast Želji i FKS, ne spadaju u trabant velikane

Broj titula:
Vehlež, Čelik, Sloboda i ostali trabant velikani 0 naslova prvaka, 1 kup i 0 Superkupova

Broj europskih utakmica:
Vehlež, Čelik, Sloboda i ostali trabant velikani manje od 50 utakmica

Navijači :
Vehlež, Čelik, Sloboda i ostali trabant velikani: jedni ugašeni, drugi se dižu a treći nepostoje ima dvije godine

Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Kakva ekipitza, kakva skupina mrzitelja Mense.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Lave moj taj broj od 88 evropskih utakmica Zrinjskog nije tacan, proguglaj malo ima sve finoLavoviGabela je napisao/la: ↑22 okt 2025, 14:42Mnogi priključeni na haparate![]()
Broj titula:
Vehlež, Čelik, Sloboda i ostali trabant velikani 0 naslova prvaka, 1 kup i 0 Superkupova![]()
Broj europskih utakmica:
Vehlež, Čelik, Sloboda i ostali trabant velikani manje od 50 utakmica![]()
Navijači :
![]()

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
- Kontakt:
Zrinjskom je sutra 79. Utakmica. Sarajevo ima najvise utakmica mislim da su tu negdje oko 85-86Lik je napisao/la: ↑22 okt 2025, 14:47Lave moj taj broj od 88 evropskih utakmica Zrinjskog nije tacan, proguglaj malo ima sve finoLavoviGabela je napisao/la: ↑22 okt 2025, 14:42Mnogi priključeni na haparate![]()
Broj titula:
Vehlež, Čelik, Sloboda i ostali trabant velikani 0 naslova prvaka, 1 kup i 0 Superkupova![]()
Broj europskih utakmica:
Vehlež, Čelik, Sloboda i ostali trabant velikani manje od 50 utakmica![]()
Navijači :
![]()
čast Želji i FKS, ne spadaju u trabant velikane![]()
Cfc
Hskz
Hskz
Tako je, jer Intertoto cup, Mitropa kup i Balkan kup jesu medjunarodne utakmice, ali ih UEFA ne priznaje jer nije pod njihovim okriljem.
Da je tako Sarajevo bi imalo okruglo 30 utakmica vise u evropi.
Da je tako Sarajevo bi imalo okruglo 30 utakmica vise u evropi.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- tutankamon1905
- Kontakt:
"mali"Hrammm1921 je napisao/la: ↑22 okt 2025, 09:24tutankamon1905 je napisao/la: ↑22 okt 2025, 09:16prvi kontingent ulaznica, 2500+ koji je planuo u sekundi su ljudi koji imaju jako bliske veze sa Zrinjskim..tek ovo preko toga su oni koji imaju male ili nikakve veze sa Zrinjom.
Boli, al ****. Prezivit cete![]()
Mali ne dipr, treba pohvaliti brojku svakako, ali budi realan da od tih 2500 ( njih 500 ima veze sa Zrinjskim) uostalom cut ce se kad se bude pjevalo![]()
Nebitno je totalno, samo ne treba se kurchiti nesto, Tosk Tesanj bi imao u Njemackoj 1000-2000 navijaca

Aje zanemaricu ovo, iako, da sam pametan, ne bi nikako trebo odgovarat i upustat se u dalju raspravu s tobom nakon toga.
Covjece karte su planule u roku od odma..zasto bi netko ko veze nema sa Zrinjom usred tjedna uzmo godisnji, neplaceno, odmor da dodje u **** mainz? Zbog nogometa, onako, dobra tekma..ajde ukljuci malo taj minijaturni mozak. Kad je sve planulo, krenula je jos veca euforija uz par clanaka, pa su i oni sto su se dvoumili i oni sto navijaju za ostale klubove( ovo zelis cuti i na to podlo ciljas: s hrvatskim preedznakom) su kupili ulaznice.
Nitko ne govori da je 2ipo tisuce ultrasa koji ce u glas pjevat, nit ih ima tolko nit je realno...al to je realna brojka kojima je Zrinjski broj 1.
Zato jer pronosimo vijest da se u zajedničkoj nam državi ipak igra nogomet, i to na pristojnoj europskoj razini. Zato poštujem i vas, FK Borac jer svatko tko izlazi iz domaćih okvira i predstavlja BiH u Europi zaslužuje barem minimum respekta.
Što se ostalih tiče, prosječni Europljanin bi pomislio da nogometna lopta još nije ni stigla do naših krajeva.
Za ovoga s kroničnim Dunning–Krugerom pitanje na kog Mensu on uopće misli?
Izguglao sam jedino da je Mensur Vrce zaposlenik u FK Velež Mostar na održavanju terena. Nemamo ništa protiv čovjeka, čak mu i dajemo prekovremene neuobičajenim metodama, poput „sipanja kiseline iz dronova“.
Izguglao sam jedino da je Mensur Vrce zaposlenik u FK Velež Mostar na održavanju terena. Nemamo ništa protiv čovjeka, čak mu i dajemo prekovremene neuobičajenim metodama, poput „sipanja kiseline iz dronova“.
Nemoj se provaljivati, pogledaj malo gostovanja prvo grupa van BiH, a onda i unutar. Niste top3 u BiH, a ti se racunas prema grupama na balkanu.
Fk Željezničar.
Pablo ,’Ajde da vidim koja je to grupa imala na Europskom gostovanju vise od 3000 ljudi ?
Menso je zad'o šah-mat smajlićem. Što ti je reć' visok IQ.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Stvarno nepotrebna diskusija zbog nacionalnog skupa hrvatske dijaspore na jednoj fudbalskoj/nogometnoj utakmici
Podveleška furda na aparatima, već viđeno i očekivano 

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Uistinu, bez veze spamamo topic. Mogli bismo svi zajedno lijepiti sličice s gostovanja u Birminghamu, Bratislavi i Linzu, zatim objavljivati trenutnu ljestvicu jednog eminentnog europskog natjecanja, citirati Hrvanovićeve riječi Digneu... i tako zajednički slaviti europske uspjehe najvećeg kluba zajedničke nam države. Pružio sam ruku pomirenja, na tebi je sada da je prihvatiš i postaš gol Malekinušića Aston Villi.Threeplanetrees je napisao/la: ↑22 okt 2025, 18:57Stvarno nepotrebna diskusija zbog nacionalnog skupa hrvatske dijaspore na jednoj fudbalskoj/nogometnoj utakmici
Uživajmo svi skupa !
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Doktorinho, Ledara, MukiBek, RaymondRed, tutankamon1905, Zaboljesutra i 37 gostiju.