Pa ti si fakultetZaboljesutra je napisao/la: ↑22 okt 2025, 15:05Ja mislim da ćemo se svi ovdje složiti u ovim činjenicama.
-Protiv FK Borac utakmice nisu regularne,svako kolo jedna ili dvije drastične greške u njihovu korist.
-FK Sarajevo je najviše oštećeno ali je Mirvić iz nekih razloga dobar sa Vicom.
-FK Željezničar sudije balansiraju-ako se približe vrhu dogodi se Pecara.
-Zrinjski Mostar ima suđenje kakvo treba imati svatko u ligi .Zrinjski nikada u prvenstvu neće imati 4 prekršaja a protivnik 44.
-Siroki kući guraju/gostovanje masakr kao Bijeljina
-Posušje tempranje sudija
Sloga ,Radnik nisu vrijedni pisanja.
FK Velež Mostar će uvijek pogurati kući protiv sarajevskih momčadi ali će ih u BL kao i uvijek masakrirati.Plan razbiti homogenizam između probosanskih klubova.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Njemu Bosna i Hercegovina teče u venama!!!
I nasto je iz mješovitog braka!!!!
I nasto je iz mješovitog braka!!!!
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Za Rudar nisu svirani čisti penali Protiv Želje na Grbavici i kući protiv Doboja. Cirkus protiv Borca da nespominjem.Zaboljesutra je napisao/la: ↑22 okt 2025, 15:05Ja mislim da ćemo se svi ovdje složiti u ovim činjenicama.
-Protiv FK Borac utakmice nisu regularne,svako kolo jedna ili dvije drastične greške u njihovu korist.
-Zrinjski Mostar ima suđenje kakvo treba imati svatko u ligi .Zrinjski nikada u prvenstvu neće imati 4 prekršaja a protivnik 44.
FK Velež Mostar će uvijek pogurati kući protiv sarajevskih momčadi ali će ih u BL kao i uvijek masakrirati.Plan razbiti homogenizam između probosanskih klubova.
Malo li je ?!
Kako ga je Stimac prekrsio ako je vec prekrsen od strane Ivankovica? Jel citas ti sta pises?let3 je napisao/la: ↑22 okt 2025, 15:19Naravmo da je postojao pakt o nenapadanju, zavjet sutnje, mafijaska omerta, nazovi kako hoces.
Dva krimogena kluba okorijela u korupciji i namjestanju su imali interni dogovor o međusobnom nenapadanju, koji je ovaj bivol Simac preksrio kad je javno prozvao Dodikovu prciju.
E sad krece taj cirkus Colorado![]()
Vorovus je napisao/la: ↑22 okt 2025, 15:24Kako ga je Stimac prekrsio ako je vec prekrsen od strane Ivankovica? Jel citas ti sta pises?let3 je napisao/la: ↑22 okt 2025, 15:19Naravmo da je postojao pakt o nenapadanju, zavjet sutnje, mafijaska omerta, nazovi kako hoces.
Dva krimogena kluba okorijela u korupciji i namjestanju su imali interni dogovor o međusobnom nenapadanju, koji je ovaj bivol Simac preksrio kad je javno prozvao Dodikovu prciju.
Pukla tikva, glupane. Tesko je tebi to shvatiti jer si pamecu limitiran, al nema vise surovanja sa kabirijevcima. Ostadoste sami na ledini.
Kad je pukla? Proljetos ili sad kad ti je novinar servirao da ti ne moraš da razmisliš jer i nemaš čime?let3 je napisao/la: ↑22 okt 2025, 15:29Vorovus je napisao/la: ↑22 okt 2025, 15:24Kako ga je Stimac prekrsio ako je vec prekrsen od strane Ivankovica? Jel citas ti sta pises?let3 je napisao/la: ↑22 okt 2025, 15:19
Naravmo da je postojao pakt o nenapadanju, zavjet sutnje, mafijaska omerta, nazovi kako hoces.
Pukla tikva, glupane. Tesko je tebi to shvatiti jer si pamecu limitiran, al nema vise surovanja sa kabirijevcima. Ostadoste sami na ledini.
Cuj ga, kad je pukla
hoces li tacan datum i satnicu
Ovaj malj Vorovus se fura na ovog lika

Ovaj malj Vorovus se fura na ovog lika

-
LondonBlues
- Kontakt:
I to ponosan sto ljepote mog Mostara nosim u sebi, a vi maloumnici i dalje po svom i skrnjavite sve ljepote grada kojeg “volite” i jedno i drugi!
Cfc
Hskz
Hskz
Protiv Sarajeva nije sviran crveni Zeljnom igracu a ni penal, isto to ni Posusiju protiv Zelje. Samo kazemZigazaga je napisao/la: ↑22 okt 2025, 15:24Za Rudar nisu svirani čisti penali Protiv Želje na Grbavici i kući protiv Doboja. Cirkus protiv Borca da nespominjem.Zaboljesutra je napisao/la: ↑22 okt 2025, 15:05Ja mislim da ćemo se svi ovdje složiti u ovim činjenicama.
Malo li je ?!![]()
-
jurisicduska
- Kontakt:
Protiv Sarajeva nije ni bio ni crveni ni penal. Bio je malo cudan kriterij ali nista vise od tog. Korektno.MikiPirs je napisao/la: ↑22 okt 2025, 15:44Protiv Sarajeva nije sviran crveni Zeljnom igracu a ni penal, isto to ni Posusiju protiv Zelje. Samo kazemZigazaga je napisao/la: ↑22 okt 2025, 15:24Za Rudar nisu svirani čisti penali Protiv Želje na Grbavici i kući protiv Doboja. Cirkus protiv Borca da nespominjem.Zaboljesutra je napisao/la: ↑22 okt 2025, 15:05Ja mislim da ćemo se svi ovdje složiti u ovim činjenicama.
Malo li je ?!![]()
![]()
Posusje i Rudar je trebao svirnuti.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Suma-sumarum
Prijavite FK Borac
Prijavite FK Borac
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
Ima li povratne informacije na prijave?
-
successminator
- Kontakt:
Jasno je da sudije mnogo više guraju Borac nego Zrinjski zadnjih par godina, koliko god ih pojedinci bezuspješno pokušavali izjednačiti i dovesti u istu ravan. I jedni i drugi kradu, samo što se Borcu navlači preventivno i gotovo svaku utakmicu, od auta pa do penala, a Zrinjskom “samo” po potrebi, mada u ovoj sezoni dosad i nisu imali neke “pogurance”. Sjećam se jedne utakmice u BL između ova dva kluba, omjer faulova 3:22; da ne govorim o tome da je Borac Zrinjskom izbio Evropu 2021. metarskim ofsajdom Vranješa u Banjaluci i titulu 2024. godine svim onim cirkusima tokom sezone. Imao je Zrinjski mnogo smiješnih odluka u svoju korist, ali Borac je imao puno više. Na kraju, mnogi ovdje su čestitali Zrinjskom kada su pregazili ligu 2022. i 2023. Ne gotivim ih zbog mnogih stvari, sjede na dvije stolice, ali ovo je realnost.
Što se tiče tzv. pakta o nenapadanju:
Vico na pressu poslije utakmice sa Zrinjskim 2019. godine kada je rigao vatru na sudije jer su, po njegovom mišljenju, Borcu poništili regularan gol protiv Zrinjskog (gol je opravdano poništen):
Što se tiče tzv. pakta o nenapadanju:
Vico na pressu poslije utakmice sa Zrinjskim 2019. godine kada je rigao vatru na sudije jer su, po njegovom mišljenju, Borcu poništili regularan gol protiv Zrinjskog (gol je opravdano poništen):
Dio saopštenja Zrinjskog 2021. godine nakon što im je Borac metarskim ofsajdom Vranješa i Bilbijinim cirkusom “izbio” Evropu:“Što se tiče ljudi iz Mostara, želim da pohvalim čelne ljude Zrinjskog, gospodina Ivana Beusa i Danka Šulentu. Imamo s njima izvanredan odnos , tako da to naglasim odmah na početku da ne petljamo neke stvari koje nemaju veze sa tim.”
Činjenica: Zrinjski se nikad nije službeno oglasio povodom suđenja kada su direktno ili indirektno oštećeni zbog sudijskih odluka u korist Borca, ni kada su ostali bez Evrope i titule a ni nakon 3:22 u Banjaluci. Jedino su Jakirović, Petrović, Ivanković kao treneri ironično prokomentarisali neke stvari “između redova” i to je sve. Previše mlako u odnosu na ono što su radili npr. Sarajevo, Velež ili čak Posušje. Štimac je otišao daleko najdalje od svih u Zrinjskom, “punim imenom i prezimenom”.HŠK Zrinjski niti u ovom reagiranju ne želi uzroke poraza tražiti u nekim drugim stvarima, poput suđenja što je nažalost u posljednje vrijeme postalo pravilo - analizu istog ostavljamo sudu javnosti i odgovornima u Nogometnom savezu BiH.
Zadnja izmjena: successminator, dana/u 22 okt 2025, 18:23, ukupno mijenjano 3 puta.
Štimac je "de facto umjetnik".
Sigurno je da ima slobodu iznošenja svog stava, kako i neće kad je i Maka to imao, al nećeš vidjet da se uprave Borca i Zrinjskog ikad međusobno prozivaju, oni će ako treba dogovoriti "ove godine mi, iduće vi", što i ne bi kad su ulozi ogromni.
Sigurno je da ima slobodu iznošenja svog stava, kako i neće kad je i Maka to imao, al nećeš vidjet da se uprave Borca i Zrinjskog ikad međusobno prozivaju, oni će ako treba dogovoriti "ove godine mi, iduće vi", što i ne bi kad su ulozi ogromni.
Kaze retardirani let3 da je ovom izjavom trenera pukla tikva izmedju Beusa i Vice i da smo ostali sami na ledini.Ledara je napisao/la: ↑22 okt 2025, 16:42Štimac je "de facto umjetnik".
Ne mozes budali objasniti.
Mogu djeca biti ponosna na oca kriminalca zato što je hetero.
-
RaymondRed
- Kontakt:
Ako se ovo kako moze pinovati na svako procita kada udje na forumZaboljesutra je napisao/la: ↑22 okt 2025, 15:05Ja mislim da ćemo se svi ovdje složiti u ovim činjenicama.
-
successminator
- Kontakt:
Otprilike. Oni su se dosad nadmetali na terenu svim mogućim sredstvima, bilo je i tu lakrdija i ponekad su jedni bili uspješniji a ponekad drugi. Između njih vlada ona “samo pošteno pa ko koga” kad je fudbal u pitanju. Međutim, međusobni odnos između ta dva kluba nijednom nije doveden u pitanje prethodnih sezona. Uprave tih klubova su u korektnim odnosima, kao i njihovi ljudi u Savezu, baš zato što se zna šta i koga oni predstavljaju. Ne znam je li istina, ali na BL forumu su čak pisali da je Borac poklonio Kup Zrinjskom prije dvije sezone, kao kompenzaciju za titulu. S obzirom da su ta dva kluba uzela 7 od 10 trofeja otkako je Vico predsjednik Saveza i svih 5 titula, naivan čovjek bi očekivao veći rivalitet i tenziju između njih, pogotovo kad uzmeš u obzir sve cirkuse oko suđenja. Mnogo im je važnije očuvati koaliciju SNSD-HDZ nego prepucavati se i krviti oko fudbala i lopte.Ledara je napisao/la: ↑22 okt 2025, 16:42Štimac je "de facto umjetnik".
Vrijeme ce pokazati ko je u pravu.Vorovus je napisao/la: ↑22 okt 2025, 16:47Kaze retardirani let3 da je ovom izjavom trenera pukla tikva izmedju Beusa i Vice i da smo ostali sami na ledini.Ledara je napisao/la: ↑22 okt 2025, 16:42Štimac je "de facto umjetnik".
Ne mozes budali objasniti.
I caca ti je retardiran, koji te takvog nenormalnog napravio. Ne pada iver daleko od klade.
E cuj Posusje osteceno na Grbavici, i to za crveni karton...
Sarajevski Željezničar.